Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chim
    Mimo jsi tu jen ty. Se s tím smíří.
  • 163 hlasů je krasných a dokazuje to, že i opravdu kvalitní hry můžou najít cesty k širšímu povědomí. Podle mě jsi ubohý spíše ty a tvoje vytahovaní proxy apod. To nemá v seriozní diskuzi, co dělat, pokud si o tobě nemáme myslel, že jsi troll. Ale ty jsi, že ano?
  • Poe ma celosvetovo polovicne predaje v porovnani s BB. Co zhruba zodpoveda v hlasoch pre obe o hru roku. Jasne, ze v SK/CZ je Witcher popularnejsi ale len ubohych 163 hlasov pre BB, na portali kde je souls komunita nahlasnesia a najmilitantnejsia je fakt uplna slabota. Asi to hlasovanie nebolo o "proxyklikoch" , ktore su v sucasnych diskusiach na smiech.A mimoriadne ma bavi ak ma tuna za fakty nazyvaju trollom ;-)
  • Já jsem odehrál celou(hlavní příběh, všechny zakázky a většinu vedlejšáků) a dal bych tak 7/10 možná 7,5/10 a to kvůli špatné optimalizaci(PC), ke konci repetitevnost a hlavně strašný porušování loru knížek. Pokud je to váš první zaklínač tak se té nadšenosti dedivím, ale jelikož jsem knížky přečetl asi 4x tak mě ten příběh dost s*re.
  • kdo dneska kupuje hry v obchode (v kamennym, nikoliv online), uz jen fajnsmekri a zpatecnici
  • Vidlec
    A není to jedno? Každý má jiné chutě a baví ho něco jiného.
    Ovšem když se ty chutě zprůměrují tak vyleze Witcher 3 a podle mě oprávněně.

Pro mě je hra roku Ori, ale proti W3 nemůžu říct ani popel.
  • kennyB
    Nejhorší na Zaklínači 3 jsou ty komenty, které se tu objevují a které hru chválí tak, jako by ostatní hry nestály za nic. Ve hře mám nahráno kolem 150 hodin (v základní hře) a myslím si, že je skvělá. Ale když to tu tak pročítám, pomalu se mi hra začíná nelíbit čím dál víc, takže všem, kteří si myslí, že žádná jiná hra krom zaklínače není fakt děkuju *7* *16*
  • Hipsterkůl TheGGG naprosto nepochopil o čem byl můj komentář - ten soubojovej systém stál za starou bačkoru ne proto, že se tam točil jako baletka - ale proto, že celej souboj byl o tom, zmáčknout jediný tlačítko na myši. Pokud se někomu líbí tenhle systém quick-time eventů, tak je to spíš k politování.
  • ano, rozjel se do totálního braku. Každému dle libosti... Nejsem žádný scénárista, ale osobně si myslím, že bych napsal lepší a originálnější scénář pro trojku než Poláci.
  • tak Geralt je šermíř :) Takže u takových 90% banditů by se nemusel pohnout ani tělem, jelikož má rychlejší relfexy, takže bandita by byl mrtvý než by vytáhl meč. Ono je fakt docela vtipné, že Geralta rozseká bandita ve trojce jenom proto, že má vyšší level. Ta hra je prostě šíleně nelogická už od samotných základů.
  • TheGGG
    tak to teda nevím o čem mluvíš, protože příběh se pořádně rozjel až po novigradu... a ve velenu se stalo pěkný govno, hlavně tam byla asi nejnudnější část jinak božské hry a to byl quest s baronem...
  • prosím, umísti Rocket League do. dle tebe, správné kategorie

já totiž žádnou lepší pro RL nejsem schopnej sám vymyslet
  • TheGGG
    přesně tak, tomu "soubojovému" systému v jedničce se ani nedá říkat soubojový... tak rozhodně rychlý a smrtící vědmák nebojuje... stát na jednom místě a točit si mečem v jaké si šermířské ohavnosti...
  • Ano, z Divokého by se nestali totální blbečci, Ciri by nemusela zachraňovat svět na základě otcovských rad, nemuseli by jsme sledovat ty tuny patosu v Kaer Morhen. Zachovalo by si to úroveň. Prostě by z toho nevznikla soap opera.
  • každý to má jinak. Jednička u mě nejlepší, trojka nejhorší. Takže přesný opak. To klikání ve W1 bylo ze začátku docela očistec, ale postupně jak jsi odemykal perky a ten souboják se vylešpovat a přibývalo spousty animací, tak se na to dobře dívalo a už mi to nějak nevadilo. V této době jsem nadával na málo armoringu, což vylepšil W2, navíc byly pěkné a každý si našel ten svůj + black sety byly super. Trojka je pak v setech naprosto nevkusná a otřesná.
  • TheGGG
    naopak, já se dobře bavím, ale prskající artovníci jako ty jsou politováníhodní...
  • TheGGG
    hahaha, prej nejlepší hra... ty už jsi úplně mimo trotle...
  • TheGGG
    skončit v novigradu? To by se toho v ději moc nestalu...
  • Podle mě Zaklínač zrál jako víno - jednička se mi totálně nelíbila, ten soubojovej systém byl naprosto příšernej a nehratelnej. Příběh ušel. U dvojky se poučili a zlepšili skoro každou mechaniku - stále to nicméně bylo koridorový, akční polo-RPG. Rozdíl mezi dvojou a trojkou byl šílenej a jako jedinej Zaklínač mě bavil od začátku až do konce (W2 jsem dohrál se sebezapřením) - udělal jsem všechny vedlejšáky a udrželo mě to 120 hodin i s DLC.

OP nahoře těžko může říct, že W3 byl prázdnej potom, co řekne, že hrál jenom základní linku questů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší