Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Divoký Hon musím priznať, že mohli v trojke lepšie a hlavne častejšie predstaviť - síce ja z kníh a z jednotky aj z dvojky Zaklínača som vedel, čo sú a aj ich úmysly, prečo hľadajú Ciri, ale ten pre koho bola Z3 prvá hra z tohto univerza, asi dobrý dojem z Eredina a z jeho partie asi dobrý dojem nemal.. a takisto sa mi nepáčilo, ako politickú stránku Zaklínača potlačili a zjednodušili.. no čo, pre väčšinu hráčov bola asi dvojka príliš komplexná a nudná, tak museli urobiť asi tento krok.. bohužiaľ.. a ešte ten koniec Djikstra im nezabudnem - tak dodrbať tak dobú postavu a aj v hre bola výborná, až na úplný koniec.. ale inak k postavám nemám výhrad .. možno ešte také jedno malé vytknutie by som mal k tomu, že Nilfgaard bol možno ukázaný až v príliš dobrom svetle..
    Inak sa mi aj po 250 hodinách páči súbojový systém, stále ma baví sekať utopencov a vždy využijem možnosť ich rozsekať :D.. grafika super, atmosféra lepšia ako v dvojke, skoro tak dobrá ako v jednotke, hudba parádička, ako som hovoril, questy ma skoro všetky bavili, či hlavné, či vedľajšie, či zaklinačské zákazky (vypiť si v bare aby bol Geralt opitý a aby potom behal taký po Oxenfurte aby prilákal upíra bol asi vrchol kvality a originality čo som videl v RPGčkach z poslednej doby + samozrejme questy ako Krvavý Baron, divadlo, hľadanie sériového vraha v Novigrade, pomoc Marigoldovi aby získal srdce svojej "dámy", večierok s Triss, bitka pri djinnovi s Yenn, posedenie s Lambertom a Eskelom, quest so starým známym Lethom, strašidelný quest s Cerys, atď.), proste strašne, strašne veľa kvalitných questov, ktoré niektorým iným RPGčkam by vystačili na 3 celé diely..
    Áno, Z3 sa dá veľa vecí vytknúť, ale to môžem aj svojej najobľúbenejšej hre všetkých čias - Vampire Bloodlines - a pritom stále aj po pomaly 12 rokoch je to moja TOP hra.. u mňa platí, že hra nemusí mať všetky veci v hre mať v TOP kvalite aby som ju považoval za veľmi dobrú - napríklad ďalšie moje obľúbené hry sú Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth, Condemned alebo Cryostasis - každej z nich by som mohol vytknúť strašne veľa vecí, ale to aj tak v konečnom zúčtovaní nič nemení na tom, že aj tak patria medzi moje najobľúbenejšie hry.. pre mňa aj napriek tým chybám, ktoré sú v hre a niektoré z nich mňa fakt štvú (hlavne tá politika a Eredin/Djikstra), aj tak je Z3 najlepšia hra, ktorú som hral minulý rok - Bloodborne bola druhá a Life is Strange tretia
  • Keby hra skončila v Novigrade, tak by som aspoň ja prišiel o najlepšie misie v celej hre ... akurát možno mohli to hľadanie po Marigoldovi skrátiť.. ale inak je super, že využili najväčšie mesto v hre (a možno aj najväčšie a najlepšie spracované mesto v RPG hre zo Západu vo veľmi dlhej dobe) v takej miere.. inak asi ťažko hovoriť o strašnom designu misií, keď to je spolu s postavami to najlepšie na hre a najlepšie v RPG žánri za posledné roky.. a keď niekomu vadí používanie Witcher senses, tak nech to nevyužíva.. hmotné stopy sú vždy v hre, sú ťažko viditeľné - a tak by to malo byť - ale sú tam.. možno len pachové stopy sú viditeľné v tom režime, ale zase v prírode aj tak človek môže ísť podľa iných stôp, napríklad konáre sú polámané alebo pazúre príšer sú viditeľné na stromoch, skalách.. a človek ak ide len po vyznačených bodoch a nepoužije svoj vlastný rozum, tak príde o veľa vecí, na ktoré musí prísť sám - a ktoré mu buď prinesú nové predmety alebo nové, zaujímavé informácie, tajné miestnosti, ktoré samozrejme inak nenájde, ak neodbočí z tej "vyznačenej cesty"..

Looting mňa nikdy nebavil v RPG hrách, tak pre mňa nie je žiadny rozdiel v lootingu v Dark Souls, Zaklínači alebo Baldur's Gate.. a neviem prečo je problém, ak ideš s vyšším levelom robiť quest s nižším levelom - vidíš od začiatku aký je level, tak môžeš ho ísť spraviť ak si oveľa nižší level.. je to open-world hra, tak neviem ako to mali inak spraviť.. ja som zásadne proti systému Bethesda hier, aby sa nepriatelia a questy levelovali spolu s hráčom.. žiadne pošliapanie loru som nezistil - maximálne s White Frost na konci.. inak ako mali spraviť živý svet a monštrá, aby to neprestalo človeka baviť? Však nemohli preniesť z kníh stav sveta tak ako je tam - že tam skoro nie je čo zabíjať za monštrá - čo by človek robil inak takom veľkom svete aspoň na začiatku ? Nikto nechápe, že to čo môže fungovať v knižnom svete, nemusí vo videohernom? Inak potom v tomto bode by boli vinné všetky tri diely Zaklínača.. niekto nechápe, že je strašne ťažké niečo preniesť z kníh do hier, aby to dávalo zmysel a aby to čo bolo najvernejšie knihách.. podľa mňa lepšie to ani nemohli spraviť.. fakt neviem, kto by vedel lepšie ten svet, ktorý Sapkowski vytvoril, preniesť do videohernej formy.. a inak, samotný Sapkowski si ťažkú hlavu nerobil z toho, aby všetko dávalo v jeho knihách zmysel a ani sa pevne nedržal toho, aby neboli rozpory medzi samotnými knižkami.. a hlavne, keď pridal aj cestovanie medzi dimenziami a aj Artušovské príbehy, tak neviem čo človek chce CD Projektu vytknúť
  • Inquisitor
    Já vim, já to jenom občas na deset minut když čekám zapnu a brzo už to nezapnu vůbec :)
  • Inquisitor
    To jsem udělal, prodal jsem všechno co měl u sebe, ale co s nim dál? Teď už tam žádnou jinou možnost právě nemám.
  • Musis na nej kliknout a dat mu prikaz at se vrati a nebo kliknout nekam na nebe venku z valutu a to je dalsi zpusob jak se dostat na tu obrazovku.

Pokud mas plnej sklad tak musis oklikat ty veci v seznamu co chces prodat.

Ale rovnou ti rikam ze Fallout Shelter je brutalne precenenej...
  • Zmacknes collect, pokud mas plny sklad tak kliknes na sell nebo postavis vetsi sklad.
  • Konečne proc ne, farmile muze byt skvela hra (svym konceptem), jen se mi nelibi ta holcici stylizace. A mozna si to i zahraju.
  • Inquisitor
    No ty si u toho vydržel dost slouho na to jak nadáváš. Mě už to přestává bavit teď a to mám asi 16 obyvatel :)
  • Inquisitor
    Nějaký čas jsem to hrál a poslal jsem jednoho týpka na průzkum pustiny a když jsem dal rozkaz k návratu do vaultu, tak stojí u vchodu a nemůžu s nim nic dělat. Nevíte jak ho vrátit zpátky do vaultu?
  • https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zynga.FarmVille2CountryEscape&hl=en
  • To jsem cekal, nicnerikajici odkaz na stranku kde jsou nejake strilecky.
  • http://www.androidtip.cz/tag/scifi/
  • Muzes mi doporucit nejakou kvalitni mobilni hru podobneho typu jako fallout shelter pls? This war of mine jsem hral.
  • Na survival je to výzva. Ztvarneni sexu a baleni je tam velice roztomily. Ne kazdemu vyhovuje kdyz mu hra vnucuje divat se na realny sex (z duvodu napr. veku nebo nabozenstvi).
  • GlaDOS
    V hlasování mě překvapili jedině Fallouti. Fallout Shelter má být nejlepší mobilní hra (odeberte značku a máte klasickou mobilní čekačku)? Fallout 4 má nejlepší soundtrack (licencované kousky jsou už provařené a ambientní hudba je jen stěží zapamatovatelná)?
  • tak samozřejmě, že sám na sebe je snadné si zvyknout, pak si ani nepřipadáš jako troll, že ano? Jinak kde mám ty prodeje Bloodborne v ČR? Ať nemusíme řešit ty domněnky a můžeme se dohodnout, jestli je to propadák stejný jako PoE *3*
  • tak to máme za sebou. Hurá! Hurá! Hurá. Obecně jsem rád, že nepatřím do velkého stáda Justinů a uživím si hry pro fajnšmekry...
  • Namisto exaktnych cisel hlupe domnienky , namiesto argumentacie infantilne invektivy...neboj si len dalsi z rady, uz som si zvykol na podobnu kvalitu diskuterov ;-)
  • Nějak nechápu tuhle divnou zálibu ve hrách jako Fallout Shelter, Minecraft a nevim co ještě. Za mejch mladejch let si s panenkama hráli holky. Dneska si s tima virtuálníma hrajou kluci.

Fallout Shelter jsem zkoušel jen kvůli tomu, že to má Fallout reálie. Už při ccca 50 dwellerech pekelná nuda. Co je to za gameplay dívat se jak panáčci stojej v místnosti a jednou za čas se jim zvedne číslo specialu. Jediné "vzrušení" - přepadení vaultu je furt dokola to samé. Směšně podanej sex za plentou, kdy se naprosto trapně musí zazoomovat jako hele ty voe voni tu souložej. No to je MEGAHUSTÝ!!! Přičemž se vám to stane když něco zrovna děláte na jiný obrazovce. Při 100 dwelerech jsem to vzdal, protože to nemá naprosto co nabídnout. Někomu ta ale holt stačí..
  • ta je paradni, kdyby tam byla, hlasuju pro ni :-P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší