Přejít na výpis diskuzí
Best of 2015: Výsledky čtenářského hlasování o hry roku
25.1.2016 | Redakce Games.cz
304 příspěvků
-
ta je paradni, kdyby tam byla, hlasuju pro ni :-P
-
takže mi chceš tvrdit, že bych s universem a s předlohou nevymyslel lepší zápletku než hledaní Ciri a záchranu světa(opět) před Bílou zimou? To jsi mě urazil
-
poslouchej ty zaostalý tatare *4* Dobře víš, že většina co hlasuje nechodí do diskuze, ti co hlasují ani neznají nějaký Dark Souls a už vůbec ne Bloodborne. Pro Zaklínače hlasuje i matka tří dětí, takže srovnáš jablka a hrušky Řekni mi kolik se prodalo Bloodborne v ČR a pak se můžeme bavit jestli je to propadák či ne...
-
A v com presne? Definuj...alebo snad nieco na faktoch , ktore som napisal nie je pravda? Nie 168 hlasov nie je pekne, je to ubohe ak je BB najlepsia hra minuleho roka na najpredavanejsej konzole v CR v ankete kde bolo odovzdanych cez 3500 hlasov. To, ze je system +/- na tejto stranke uplne nepouzitelny a nereflektuje absolutne nic, je takisto znamy fakt.
-
Ano, písničky z Fallouta jsou nádherný, ale přišlo mi že jich tam je proklatě málo a jenom samé profláklé hity. Po nějaké době se ten kolovrátek nedal poslouchat. Jestli ještě někdy uslyším Sixty Minute Men, tak někoho zabiju. Mohli tam toho dát víc, mohli se v tom víc pošťourat.
-
Nevím, jak jsi přišel na nějakýho fanboye, sám jsem hlasoval pro něco jinýho. Jen mám prostě hroznou radost, jak jsou z toho hateboyové W3 špatný (když už jsi narazil na toho fanboye, začnu vám říkat takhle).
-
A já snad psal TU? Mluvil jsem o článcích o W3 obecně.
-
ano, začínají být poněkud směšní.
-
ne nenapsal a jen to žes vůbec podobnou blbost žekl, z tebe udělalo idi0ta číslo jedna...
-
Protože v roce 97 tady měla každá druhá domácnost PS...
-
Pro hru z roku 1998?
-
No právě, psal jsem to už včera. Všichni fanboyové Zaklínače paranoidně vidí hejt v každém příspěvku, a když Zaklínač vyhraje čtenářskou anketu, všem imaginárním haterům ukazují fakáče *1*
-
Vzhledem k tomu, že chyběl minimálně v jedné kategorii velmi dobrý kandidát, nevím jestli to mělo nějaký smysl.
Schválně, kolik lidí vám hlasovalo pro Trespasser? -
To je bethesdacka klasika takéto questy. Oni logiku vôbec neriešia.
-
a na giant bomb dalo 2700 lidí MGS. Řešit kvalitu hry dle lidí a GOTY je do nebe volající paradox...
-
že tu hejty nevidím, ale jen normální diskuzi..
-
Občas hrávam šach a páčilo by sa mi prevedenie zo sveta Falloutu, napr. veža by bol supermutant s rotacakom (za bielych paladin v powearmore) a po zasahu by sa nepriateľ rozprskol na kúsky mäsa. Sachovnica by postupne bola plná krvi.
Ako by si ziskaval rank (za víťazstvá), odomykali by sa postupne vizuálne upgrady. -
Jsem hrozně rád že to vyhrál Zaklínač. Už jenom kvůli těm zapáleným diskutujícím, co tady u každýho článku o Zaklínači házeli hejty a prostě nedokázali přijmout, že někoho ta hra prostě bavila. Ještě k tomu mám pocit, že to půlka z nich ani nehrála, jen bylo prostě IN psát všude, že je to vlastně přehypovaná blbost.
-
Kdyby to bylo jedno, tak tu není tenhle příspěvek.