Přejít na výpis diskuzí
Best of 2015: Výsledky čtenářského hlasování o hry roku
25.1.2016 | Redakce Games.cz
295 příspěvků
-
nejlepsi hru 2015 sme si zvolili zaklinace 3. taky sme si zvolili zemana za prezidenta. zvolili sme si taky 2 nejsilnejsi politicky strany ANO a CSSD. jak sou ty volby krasne a vsichni je respektuji jako ve skutecne demokracii *14*
-
Homeworld nemohl soupeřit s velkou konzolovou remaster verzí. Škoda. Tak starou hru předělali skvěle, shadowrun to samé. Life is strange to samé. Hodně se o tom psalo vs ty další
Náskok witchera je drtivý. -
No jo, mejnstrím se projevil. *4* Ještě že alespoň já skutečnou kvalitu poznám a dokážu ocenit.
-
Máš to zmatené, hajpovat a chválit jsou přeci dvě různé věci ne? *4* Hype se navíc dělá předtím, než hra vyjde... Ne když už je vydaná. A není pravda, že by to tu nikdo v diskuzích nechválil, naopak se Undertale dost lidí zastávalo už když chyběla ve výběru čtenářského hlasování *3*
-
něco takového si obvykle říkají jen vykutálení garážoví podvodníčci z glitchstarteru, když jim od najivek přijdou prachy a oni jim pak dodaj 1000+1 stejnou 8bitovou hopsačku...
-
nic, nevadí mě hetero, ani homosexuály (jako ty) ... jsem tolerantní ke všem lidem a bůh nás všechny miluje...
-
3652 falešnejch nicků, teď prdla žilka v mozku...
-
A? Co to má jako dokazovat? Zaklínač je totální overhyped, hráli to všichni, všem to nutili až do kuchyně, tak co tohle má být za logiku. Kvalitu bych hledat úplně jinde...
-
"Looooooool vy nuly!" Řekl si CEO (EA,WB,Konami,...),zavřel stránku fanouškovských (anti)cen a s plnou kapsou dolarů odešel do západu slunce pařit s lehkými děvami
-
a ne snad?
-
PS. http://games.tiscali.cz/bloodborne-16544/clanky
Overhyped *15* -
na tohle jsem se opravdu těšil... a teď zase přiběhne tech pár "nadřazených", který nám vysvětlí, že jsme všichni konzumenti a děcka, protože jen oni hrajou ty správný hry :D
-
čili méně než u Pillars of Eternity, co? Obecně Games.cz moc nehypuje, znám web, kde byl každý den článek o Zaklínačí měsíc v kuse...
-
Ne, tak to je když si pravda a dalších pár desítek lidí nepřečtou pravidla hlasování, jinak by věděli, že hlasovat se muselo jen pro hru roku. Teď když jsem tě osvítil, logika pro mateřskou školu lekce 2 - nemusíš hlasovat pro strategii, ale někdo pro nějakou pravděpodobně hlasovat bude, takže je velmi pravděpodobné, že nějaká strategie vyhraje a to žes loni žádnou nehrál.
Nepřečíst si pravidla zkreslit výsledek ankety a pak nadávat dokážu taky, styď se a dej si mínus -
Však ja viem, že sa bieberovi nevyrovnám, len neviem čo ti vadí na heterosexuáloch
-
u karty hry Bloodborne je napsáno 38 článkú, to ses sekl asi tak o 36 *4*
-
i když nic jiného v tomto se zhodneme bro...
kde jsou ty davy co tak linčovaly každého kdo řekl slovíčko proti Undernutele...? -
Kdyby vyšla hra jako Fallout new Vegas, nebo Morrowind a pod. a porazil by ji Zaklínač, asi bych se naštval ale takhle... V této konkurenci si víťezství tyhle tituly zaslouží. Podobně bych se naštval kdyby vyšel Supreme Commander a porazil by ho SC ale takhle je to proste ok. Podobně MGS si to proste zasloužil. Někomu muže vadit zamotaný pribeh, Kojima nebo ruzne vtipky ale je to proste velkolepa hra a letos nic vetšího nevyšlo.
Jsou to kvalitní hry a je jen věc vkusu jestli to někdo dá na první nebo druhé místo. -
Tak ti ten svůj názor konzumenta povím: jseš trotl a tvoje názory se nedají číst.
-
Bloodborne, který tu nemá ani recenzi na DLC a celkově tu byly tři články. Úplnej overhyped...