Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chim
    *9* No právě. Mám pocit, že tyhle články vznikají jen kvůli zvýšení návštěvnosti. O hledání skutečně kvalitních her tady vůbec nejde.
  • Karol, já neříkám, jestli je to dobře nebo špatně, jen poukazuju na to, že diskuze jsou jedna věc a názor čtenářů games v celku dost jiná věc.
  • Fallouta jako mobilní hru. Vtip večera.
    Asi To hlasující málo hráli a nenarazili na opakovanost a dojici f2p.
  • WalkingWad
    Tak možná je tak vyhypovanej, protože je to fakt luxusní hra. Že se pár noliferům nelíbí, může bejt, takovej už je život -> to jí na kvalitě ale neubírá... *2*
  • tak potom by si sa mal naučiť čo znamenajú určité cool anglické slovíčka než ich začneš používať :D
  • Tilwaen
    Jeden velký popkorn, prosím
  • nejlepsi hru 2015 sme si zvolili zaklinace 3. taky sme si zvolili zemana za prezidenta. zvolili sme si taky 2 nejsilnejsi politicky strany ANO a CSSD. jak sou ty volby krasne a vsichni je respektuji jako ve skutecne demokracii *14*
  • Homeworld nemohl soupeřit s velkou konzolovou remaster verzí. Škoda. Tak starou hru předělali skvěle, shadowrun to samé. Life is strange to samé. Hodně se o tom psalo vs ty další

Náskok witchera je drtivý.
  • Chim
    No jo, mejnstrím se projevil. *4* Ještě že alespoň já skutečnou kvalitu poznám a dokážu ocenit.
  • Máš to zmatené, hajpovat a chválit jsou přeci dvě různé věci ne? *4* Hype se navíc dělá předtím, než hra vyjde... Ne když už je vydaná. A není pravda, že by to tu nikdo v diskuzích nechválil, naopak se Undertale dost lidí zastávalo už když chyběla ve výběru čtenářského hlasování *3*
  • TheGGG
    něco takového si obvykle říkají jen vykutálení garážoví podvodníčci z glitchstarteru, když jim od najivek přijdou prachy a oni jim pak dodaj 1000+1 stejnou 8bitovou hopsačku...
  • TheGGG
    nic, nevadí mě hetero, ani homosexuály (jako ty) ... jsem tolerantní ke všem lidem a bůh nás všechny miluje...
  • MidnighT91
    3652 falešnejch nicků, teď prdla žilka v mozku...
  • A? Co to má jako dokazovat? Zaklínač je totální overhyped, hráli to všichni, všem to nutili až do kuchyně, tak co tohle má být za logiku. Kvalitu bych hledat úplně jinde...
  • "Looooooool vy nuly!" Řekl si CEO (EA,WB,Konami,...),zavřel stránku fanouškovských (anti)cen a s plnou kapsou dolarů odešel do západu slunce pařit s lehkými děvami
  • a ne snad?
  • PS. http://games.tiscali.cz/bloodborne-16544/clanky

Overhyped *15*
  • na tohle jsem se opravdu těšil... a teď zase přiběhne tech pár "nadřazených", který nám vysvětlí, že jsme všichni konzumenti a děcka, protože jen oni hrajou ty správný hry :D
  • čili méně než u Pillars of Eternity, co? Obecně Games.cz moc nehypuje, znám web, kde byl každý den článek o Zaklínačí měsíc v kuse...
  • Ne, tak to je když si pravda a dalších pár desítek lidí nepřečtou pravidla hlasování, jinak by věděli, že hlasovat se muselo jen pro hru roku. Teď když jsem tě osvítil, logika pro mateřskou školu lekce 2 - nemusíš hlasovat pro strategii, ale někdo pro nějakou pravděpodobně hlasovat bude, takže je velmi pravděpodobné, že nějaká strategie vyhraje a to žes loni žádnou nehrál.
    Nepřečíst si pravidla zkreslit výsledek ankety a pak nadávat dokážu taky, styď se a dej si mínus

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit