Přejít na výpis diskuzí
Best of 2016: Hlasujte a vyberte nejlepší hry roku 2016
9.2.2017 | Redakce Games.cz
171 příspěvků
-
já bych to možná přehodil, ale rozhodně kvalitní výběr. +
-
Anketa z logiky veci nikdy nebude objetivni *8*
-
Pokud hlasujici nehrali vsechny hry tak to nebude ani objektivni ani subjektivni ale uplne mimo. Tak jak vsechny tyhle ankety :D
-
V článku je napsáno: "Stačí do políčka "jiná volba" vepsat název vaší oblíbené hry z roku 2015 - pokud možno ve správném...." Tak teda je to anketa 2016 nebo 2015? *3*
-
já dal Inside jako největší překvapení roku a nejlepší adventura/logická hra i když většina úkolů byla spíš o rychlosti a preciznosti provedení než o logice
-
Je ten TF2 fakt dobrej?
-
Hra roku Inside
Čestné uznání Last Guardian. -
to mě mrzí, že to tak máte... Hodnotit produkt dle jedné recenze není moc fajn.
-
Musím se hádat, že se o to místo dělí BF 1 s Titanfall 2. TF 2 nabídnul senzační kampaň na dnešní FPS poměry a jeho multiplayer je setsakra návykový. BF 1 a TF 2 podle mně jsou na vrcholu příček, BF 1 díky zasazení do první světové uspokojí nostalgiky a hráče, kteří chtěli staromódní období a TF 2 zase Scifi hráče, co si zvykli na hry typu CoD: Advanced Warfare (CoD je zlo, ale snad se chápeme)
-
Budu se tedy věnovat hře a vlastní volbě: Hra roku BF1, což je taky zároveň nejlepší FPS. Luxusní grafika, epická bitvy, úžasná atmoška, spusta srandy, zbraně, vozidla, mod operace. Pár drobností se najde, ale je to prostě hra roku... strategie pak xcom 2, datáč W3 víno a krev, RPG dark souls 3, překvapení titanfall 2
-
Neřešte prosím anketu samotnou. Neřešte prosím volby redakce. Podobné posty buď smažeme, nebo diskusi znovu stopneme - nadobro. Věnujte se hrám a vlastním volbám. Děkujeme.
-
nejlepší FPS v roce 2016 je BF1 a to bez debaty, jestli je to sr*da, tak nevím co jsou pak ty ostatní hry doom, overwatch...
-
Nej hra Overwatch, nej zklamání The Last Guardian, tam to vidim jasně
-
*15* *15* *15* *15*
-
Jinak musim rict ze jak to tak vidim dohromady, tak hodne slabej rok....
-
To ze se neco nelibi tobe neznamena ze se to nelibi ostatnim.
Ale tak chapu ze pohonit si ego ti asi zlepsi den *1*