Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kubi-wan
    Přijde mi, že většina lidí v týhle diskuzi už v mozkový hibernaci jsou.
    Jen nechápu, jak se z nějaký ankety někomu může bořit svět...
    No bóže, tak to vyhrála pixelartová plošinovka, zažalujte redakci *7*
  • Úplně všechny ne, mě to je buřt :)
  • zaty
    Popcorn please :)
  • Pokud to nemá nikoho zajímat, tak vlastně žádná best of 2016 nemusela být. Vlastně nemusí být žádné ankety a nikdo nemusí mít žádný názor. Všichni se jen přepneme do stavu mozkové hibernace.
  • Owlboy? Vy už zase v redakci pijete ten marihuanový gin? *1*
  • kubi-wan
    Kdo se rozčiluje nad výsledkem kategorie a věnuje tomu tolik minut, aby se tu o tom dohadoval, má smutnej život. To vám to vážně přijde tak důležitý?
  • Njn, úplná adrenalinová řezba.
  • ravux
    Proc by Rocket League nemohlo vyhrat sportovni hru roku? Je nekde v podminkach, ze to musi byt pouze realne existujici licencovane sporty? V tom pripade bys i z akcnich her vyloucil ty, ktere se neodehravaji v realnych podminkach (takze napriklad Vietcong ano, Half-life ne)?
  • pro mě shuperhot
  • jenda84
    jsem si projížděl ty hry,tak u mě jasně Uncharted4 to je akční hra jak poleno..pak najedu na konec a Owlboy? to jako fakt? *1* *1* to jste se u toho hlasování museli asi dobře zhulit, pánové *1*
  • How to play uncharted or any exclusive on pc:

1. Chill and play milions of other games
    2. Repeat 1) for 10yrs or so
    3. Emulate
    4. Create an awesome PC poem and sacrifice it to the PC master race god, because his divine profoundness governs all progress
  • Johnny
    akční? hmmm... jasně xD
  • Aulboj vychazel 10 let xD
  • Jako promiň, ale pokud mega netrolluješ a myslíš to vážně, tak dobrá hra nebo dokonce nejlepší akční hra r. 2016 musí mít víc než "roztomilou grafiku se zvířátky".
  • *aulboj, nice bait try
  • No tak jako každý rok si games.cz opět odbyli své .. Alespoň v jedné kategorii vždy takto "zaperlí" .. Viz. loni například to, že sportovní hru roku vyhrálo Rocket League.

Jestli to děláte pro kliky na reklamy, nebo aby se tu něco psalo a diskutovalo, tak je docela smutné, že k tomu využíváte takový trolling. A začíná mě čím dál více mrzet to, jaká je úroveň české herní novinářské scény. Protože u nás prostě dobrou stránku o hrách nenajdete ..
  • delO
    dobře jsi haha dela0 naklepal. Jako řízek. PS. Samozřejmě že je to on.
  • Další zbytečná kategorie, plná násilí. Kdyby aspoň měla správný název, Nejlepší násilná hra, ale podle výsledku, by se měla přejmenovat na Nejlepší troll-pixel hra do diskuze 2016. *1*
  • Hru neznam, ale beru to jako doporuceni.
  • Tvoje pritelkyne ma nutne velmi povrchni pohled. Zajimave je, ze ho tu ma i spousta lidi, kteri se o hry zajimaji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit