Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak vítězství Owlboy je asi nějakej pokus o rozbouření neskutečné diskuze! Chápu, že redakce chce fandit černému koni, ale tohle je fakt nějaký špatný vtip!

Jinak nej akční hra roku rozhodně Uncharted 4
    • Nej akční hra roku rozhodně není Uncharted 4.
    • Kdo se diví úspěchu Owlboy, ten jenom ukazuje, že má herní přehled nula nula nic *3* Dal bych cenu Dishonored, ale tohle je také výborná volba!
  • TheGGG
    Toto měl vyhrát Titanfall 2, skvělá akční hra a trochu pozornosti zasluhuje...
  • Mno tady to bude brzo velmi výživné xD
  • Vzhledem k tomu, že Uncharted 4 je blbost, tak je mi docela jedno, že vyhrála nějaká hipsteřina.
    • Femto
      Naprostý souhlas jmenovče, už jsem to tady psal několikrát, že Uncharted je vyhypovaná hra, kvalitami rozhodně neodpovídá přehnanému hodnocení. Já bych tedy volil Salt and Sanctuary a Hyper Light Drifter, když máme tedy takovou volnou kategorii.
      • Já jsem měl Uncharted collection k PS4 a od té doby jsem ještě nedorazil ani druhej díl takže toliko k názorům že na to mají negativní názor jen zloději jak tu někteří lidi rádi tvrdí :D
        • Femto
          no, dvojka se ještě dá, ale jedničku hrát v současnosti zavání trošku sebemrskačstvím, ale proti gustu...
  • Tak dnes sa redakcii podarilo na*rať ale uplne všetkych. Tieto ich ankety su dobre iba na vyvolavanie hadok, v každom pripade, čitať tieto komentare je kolačik ku kave, decka hadajte sa, redakcia sa dobre bavi ... BTW nerobili sa taketo plošinovky v 90tych rokoch, jaj dnes je to PIXEL ART *2*
    • Úplně všechny ne, mě to je buřt :)
  • Já Owlboi hrála a líbilo se mi protože to melo roztomilou grafiku se zviratky. Hitman nehraju protoze pak v noci neusnu. Navic hry ktere hrat muzu mi vybira tata. Kdo nezná Owlboi, muze se podivat na Youtube na video, ale musí umet anglicky (to ja umim).:-)
    • Jako promiň, ale pokud mega netrolluješ a myslíš to vážně, tak dobrá hra nebo dokonce nejlepší akční hra r. 2016 musí mít víc než "roztomilou grafiku se zvířátky".
    • *aulboj, nice bait try
  • tak toto ma pobavilo chlapi. toto malo byť uverejnené zajtra, aby bol štart víkendu príjemnejší :)

k téme: osobne nepovažujem owlboy za akčnú hru, ale proti gustu...
  • TheGGG
    Well, then can we at least pull up here and get some dinner? 'Cause I like to be wined and dined after I've been... FU*KED!
  • Zrovna u této ankety by mě zajímalo, jak kdo hlasoval. Jen tak pro info by jste to mohli sem hodit.. L. Grygar tedy Dishonored 2 a dál? Otázka je, jestli se můžete vlastně pouštět do her roku, když půl redakce vlastně ty hry ani nehrála...
  • Hru neznam, ale beru to jako doporuceni.
    • ravux
      Owlboy rozhodne doporucuji. Ale ne, pokud chces akcni hru :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit