Přejít na výpis diskuzí
Best of 2016: Nejlepší DLC - datadisk
3.2.2017 | Redakce Games.cz
194 příspěvků
-
typický mantorek který jen fabuluje a svoje subjektivity podává jako argumenty *15* Já jsem sem tahal Nioh? Já jsem tahal jen větu z recenze na Nioh, která dle přesně definuje, proč je pro mě Zaklínač 3 průůser posledních let. Pokud se chceš zavděčit všem, tak dost často uspěješ, ale dost často to skončí jako knižní sága Harry Potter nebo televizní Hra o Trůny. Je to vystavěné pro konzum a opravdovou kvalitu tam člověk stejně nenajde. Zaklínač 3 je přesně příklad hry, která jde za hranici mainstreamu a možná navštěvuje i břehy casualní zábavy a to desingem questů, hloupých příběhem, šablonovitými záporáky, které musíme nenávidět jen proto, že znásilnují, vraždí atd. Ta hra selhává jako hra i jako fantasy příběh pro dospělé. Zaklínač 3 selhává na strašně moc frontách, proto je to 5/10 hra.
-
Knihy. Jak povídkové, tak sága.
Ale když se nad tím zamyslím, tak jednička a dvojka hry se mi taky víc líbily až na druhé zahrání. Hlavně dvojka. Ale knížky jsou o level výš. -
Zaklínač 3 je popcornová hra, která kašle na lore, kašle na vystavěný svět a kašle i na původní hru.
Osudovost knih se držela jednička, ve trojce z toho udělali slátaninu. Milion monster na každém rohu bez nějaké příčiny a to ve světě, kde je problém na nějaké monstrum narazit. Ona znovu proběhla Konjunkce sfér? Tak proč sakra je ta ha narvána monstry na každém rohu.
Dám příklad, jak atmosféra hry byla zničena tímto krokem do sraček mainstreamu. Ve čtvrté kapitole prvního dílu jsi potkal polednici a půlnočnici, quest byl vystavěn tak, že jsi svědkem události, která se nestává každý den a je to vzácný relikt. Teď skok do trojky. Jen tak se projíždíš Velenem a na pár metrech čtverečných potkáš v noci několik půlnočnic a v poledne polednic. To jako vážně? -
osobně nemůžu posoudit, protože jsem nehrál... ale dle ohlasu recenzentů a hráčských hodnocení, tak Far Harbor není zase až tak dobré DLC/datadisk. Průměrné hodnocení je někde okolo 70%
Chápu, že se vám to mohlo líbit, ale většina hráčů není z toho zas až tak nadšená. -
Zakladni princip knizniho lore: zaklinaci jsou relikvie minulosti, z dob kdy si lide dobyvali uzemi a vytlacovali elfy a trpasliky. Soucasnost Geralta je svet, kde Geralt zije na pokraji chudoby, svet kde uz je monster jen hrstka a jeho si chteji najinat spis jako zabijaka...
Hry na me pusobi prave tou mytickou minulosti. V knize Geralt bojuje s osudem. A hry? -
Knihy nebo hry?
-
ale tak to je normalni, ze se ti to nelibi. uz si nekdy videl, aby se neco libilo vsem? to nam jen doklada, ze kazdy jsme jiny, coz je celkem fajn. a dokonce je i celkem normalni, ze kdyz se nam neco nelibi, ale spouste dalsi lidi se to libi, tak mame tendenci jim na to v jednom kuse hazet hnuj a drazdit je. taky celkem normalni lidska vlastnost. takze gratuluju si clovek.
-
Nejlepší jak fanboy Zaklínače začne kritizovat A.I *15*
https://www.youtube.com/watch?v=gp0u-roGPzw -
opakování je matka moudrosti *3*
-
Klasicky Femto, ked mu da niekto ochutnat vlastnu medicinu tak zacne plac.
Pozri si hore kto zacal s nezmyslenym tahanim Nioh do debaty o DLC, pozri si svoje prispevky a spocitaj si svoje privlastky obdobne ako som pouzil ja...obmedzeny, jednoduchucky.
No a nakoniec mi vysvetli co je na tych slovach vulgarne....rozumies vyrazu vulgarne? Ci ti to treba nakreslit? ;-) -
V tom se shodneme, to po tobě přeci nikdo nechce. Já jen že se v každé diskuzi se stopovým množstvím Zaklínače už začínáš trošku opakovat.
-
Na Vocation nie je nic genialne, je to uplny nezmysel. Prepnem si Vocation, postava zabudne to co hodiny a dni trenovala a zrazu nevie pouzivat urcity zbranovy set a skilly. System cez diminish statov a zdielane augmenty, nuti dokola prepinat Vocations. Nema to vobec ziadnu logiku, je to len ako "dogma" , proste takto to je, nedava to ziadny zmysel ale pozrite si tabulky, najdite si ake augmenty chcete a potom sup ho grindovat doblba za rozne Vocation, ktore ani hrat nechcem len aby som budoval postavu efektivne.
DD ma fajn boje, vela moznosti v skilloch, ale zaklad a to je ten system vyvoja postavy je nezmyselny, pribeh priserny, AI tragicka, azijsky grind ako ceresnicka. Pre mna obrovske sklamanie, po tom ako ju konzolova komunita vynasala do nebies.Mnoho z tych "super" rpg systemov ako velkost, jedlo, atd, absolutne nevyuzita alebo len na par miestach.
Pri Witcherovi som sa aj pri uplne hlupom rpg systeme bavil daleko viac, a to mam RPG zalozene na mechanike a buildovani omnoho radsej. -
Neschodneme
-
asijskej smysl pro inovace je presne odrazem toho jedinyho, co hernimu svetu opravdu dali, grind, grind a jeste jednou grind
-
a neni tam ani new game+++++++++++ abys mohl nahrat opakovanim neustale toho sameho stovky hodin
-
Myslim ze se ale shodneme ze nezaradit Far Harbor do nominace je fail. Kdo souhlasi at klikne plus nebo minus:)
-
jasne oni na te hre delaji pet let od nevidim do nevidim a jsou to lenosi...mas prazvlastni zpusoby co se tyce neci prace.
-
Tak koukám, že fanboys Zaklínače by omluvili i to, kdyby tam vyskočil Hitler a začal tam tančit na mrtvolách utopenců...
-
A to je ten rozdíl mezi Bethesdou a třeba Obsidianem nebo CD Projekt Red. Bethesda dělá prázdný produkt bez hloubky pro masy, protože to považují za dostačující, zatímco Obsidian a CD Projekt vytváří bohatý svět a interaktivní příběhy, protože mají upřímné nadšení pro budování něčeho nového a zajímavého. To, že neironicky obhajuješ lenost a cynickou lhostejnost vývojářů, zatímco jiní dokážou posouvat možnosti herního vyprávění a RPG prvků, je opravdu smutné.
Fallout 3 byl taky na konzolích, ale tehdy Bethesda nevyužila nemožnost modů k prodávání trapných DLC s minimální hodnotou. Místo toho udělali 5 příběhových rozšíření s hodinami dalšího obsahu, novými lokacemi a questy. -
Nu, co tak asi lepší "datadisk " nevyšel no zase bych to tak nehrotil *3*