Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem taky třicátník a Zaklínače považuju za vynikající fantasy. Naopak ho teď doceňuju ještě víc.
  • Co se týče hodnot RPG, jsi zjevně stejně nechápavý, jako Bethesda. Lidi nebyli naštvaní proto, že nehráli za největšího záporáka na světě, ale proto, že hra vůbec nenabízela možnost role-playingu a volbu za takovou postavu hrát. V New Vegas a starých Falloutech jsi mohl mít desítky charakterových typů na spektru od Mirka Dušína po Hannibala Lectera. Fallout 4 ti dá jenom dobráka a Nuka World ti dá jenom padoucha, takže je to stejně primitivní a osekané, jako původní hra, a ještě k tomu ničí i to zblo konzistentního vývoje postavy, které bylo možné v rámci Bethesďáckých dialogů pro předškoláky, a udělá ze zachránce Commonwealthu vraždícího nájezdníka.

Klidně si omlouvej jejich lenost a neschopnost, klidně si kup celou hru 3x, abys podpořil jejich "tvrdou práci" sestávající z omrknutí nejstahovanějších položek na NexusMods a okopírování designu, ale někteří očekávají od AAA hry trochu víc a nehodlají stáhnout gaťky a vyšpulit sedací svaly kdykoliv na ně Todd Howard roztomile mrkne očkem.
  • Hlavně DD je spíš mlátička, než RPG. I když je možný, že promakaný systém hnití jídla má u někoho zásadní vliv na roleplay... *1*
  • Tilwaen
    Anebo hráli všechny tři díly, četli předlohu a stejně se jim třetí díl prostě líbil a bavil je. Děláš, jak kdyby na tom bylo něco špatného.
  • Souls i vedmaci jsou jelita. BALDUS GATE vladne vsem (priznavam ze Planescape jsem jeste nehral)

A ted jsem vam hadku rozsekl. Muzete mi zacit dekovat.
  • flash789
    System vocation, a jeho prepinani zarucil ze prakticky kazdy hrac bude mit odlisnou postavu, tomu se rika diverzita a ne asijsky grind based nesmysl. ..ale samo kazdemu se nemusi libit vse.
    System pawnu takovyto system primo vyzaduje, protoze pak by nebyl k nicemu, navic tam jde rozvoj postavy naplanovat s maniakalni presnosti od lvl 1 az po lvl 200. Min/max hraci nic lepsiho snad ani najit nemuzou.
  • kdepak, to neni fakt, ale tvůj názor, navíc dost pomýlený, řekl bych

ovšem, Geralt nikdy nebyl moc mluvka, ale muž činu, to je asi lépé zobrazené v knížkách než ve hře, vždycky když mluvil s nějakým vzdělaným, jako např jeho rozhovor s Vilgefortzem, působil jako neohrabaný buran
  • Tak system Vocations, ich trenovania , obmedzeni a prepinani povazujem v DD za absolutne tragicky a je to typicky azijsky grind based nezmysel.
    Witcher nemal nikdy dobre RPG systemy, vzdy boli nudne a ploche. Osobne dufam, ze angazovanie tvorcu Cyberpunku prinesie zlepsenie aj v tejto oblasti.
  • Knihy mi maservirovaly uplne jiny svet, nez hry.
  • Jsem na tom uplne stejne. Jen 2 a 3 jsem jako hry uz vynechal. Otevreny svet je prima, kdyz jsou do nej zajimave mise - gta5. MGSV jsem taky nedohral pro ty kvanta sedyho nemastnyho balastu a prazdneho sveta bez NPC.
  • Vogon
    Jsem rád, že máš výborné pozorovací schopnosti. Nicméně fakt, že systém svícení lampou v DD je propracovanější než vývoj diskusních schopností hlavního hrdiny v "příběhovém" "RPG" jako Zaklínač 3 stále zůstává. *9*
  • nj, když ty si s těma vtipama tady začal
  • flash789
    presne, jak Vogon pise, dostat sedivej ukol na druhym konci mapy pro lvl 5 kdyz sem mel level 27 bylo k nezaplaceni. nevim kterej pitomec to takhle vymyslel. dalsi naprosto ,,genialni,, vec tam byla ze clovek nabral nekde zezactku cervenej ukol z nastenky pro lvl 18, kdyz mel lvl 5, takze to nechal byt, ale mezitim nez ten level mel se dostal na Skellige, kde samo delal taky ukoly a kdyz si po tech 14ti dnech nevzpomel, tak mu ten ukol pro LvL 18 taky zesednul. Samozrejme to asi mysleli tak ze hrac bude pendlovat z mapy do mapy a bude si to neustale hlidat co mu muze zesednout a co ne, kralovska zabava. Neco ve stylu, resim na Skellige pribeh, zajima me co bude dal, ale ouha, kdyz udelam dalsi cast pribehu, dostanu zkusenosti a zesedne mi zakazka na netvora ze zacatku hry, takze proste musim pribeh odlozit a vratit se zpet nebo se na to vykaslu a prijdu o zkusenosti za ukol ktery taham v deniku uz 14 dnu. Ne kamarade, tohle je tak strasne spatne navrzene ze to svet nevidel.
  • flash789
    jasne, lidi totiz nevi co chteji. nez vysel Nuka World tak kazdej remcal ze nejde hrat zaporaka, a kdyz to dostanou tak to je taky spatne. V dobe vydani ostatnich DLC na konzolich (majoritni platforma, prodala mnohem vic F4 nez PC) zadne mody na konzolich nebyli, takze to jiste plno lidi ocenilo. Svet se netoci jen kolem PC a moderu. Navic me treba modovat nebavi, uzil sem si toho dost, takze me ty DLC prisli taky vhod. Navic byli za pakatel (ty staveci, naposled ve sleve za 54kc), takze nevim proc by to melo vadit, ta cena ripnutemu contentu ze hry odpovida, preci jen nejakou praci na tom odvest museli.
  • Vogon
    Díky za pochvalu, obzvláště od krále vtipu jako jsi ty. Tenhle se ti samozřejmě taky povedl.
  • Vogon
    Schválně jsem to googlil, teda pokud myslíš ty úrovně úkolů. A úkol, který tě dostane na Skellige je pro úroveň 16, kdežto všechny hlavní úkoly na Skellige jsou pro úrovně nižší.
    http://i.imgur.com/IDqTtCS.png

To, že se ve hře dostalo na vysoké úrovně moc rychle se mi taky stalo, a pak jsem plnil úkoly, za které jsem dostával 2 zkušenosti, protože jsem byl moc vysoká úroveň.
  • nemel nesmysly, Zaklínač a systémy v něm strčí všechny asijský RPG do kapsy, to s tim hnijícim jídlem je ale dobrej vtip *1*
  • Vogon
    Tady souhlas. Užil jsem si třeba daleko více Darkest Dungeon nebo Divinity: Original Sin, než většinu "příběhových" RPG co vyšly za poslední léta. Byl jsem taky dost překvapen, když se Darkest Dungeon neobjevil v kategorii nejlepší RPG ale v kategorii nejlepší Strategie.
    Právě díky práci s RPG systémy je Dragon's Dogma lepší RPG než většina západních open world RPGček, a to i přesto že má příběh naprosto otřesný. Vždyť systém hnití jídla v Dragon's Dogma je hlubší než vývoj postavy v Zaklínači 3.
  • Jednoduchucky Femto...citat bol z recenzie z hrej, kde autor sam hned v prvom odstavci pise "Pokud sledujete Hrej.cz pravidelně, jistě vám neuniklo, jak velkou náklonnost chovám k sérii Dark Souls. Nioh s ní sdílí řadu styčných bodů, ale hovořit o něm jako o pouhém plagiátu nebo „další Souls hře“, by bylo nejen nevhodné, ale i fakticky nesprávné.".
    Samozrejme len z klasickeho "souls" objektivneho recenzenta moze vyjst taka ta nevinna poznamka, ktora sa dalsiemu obmedzencovi Femtovi tak zapacila, ze musel vytiahnut znova a zas svoju ohranu a otravnu platnu ;-)
    Budes to musiet prezit, ze Witcher je v mnohych hernych prvkoch omnoho lepsia hra ako su soulsoviny a tie su zase v niektorych hernych prvkoch lepsie ako Witcher.
    Svet nie je bipolarny , tym je len myslenie obmedzenych "souls" fanatikov.
  • tl:dr
    další boreček co si našel alespon virtualni pritelkyni v podobe Triss. Už by to chtelo konečne dospet

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší