Přejít na výpis diskuzí
Best of 2016: Nejlepší DLC - datadisk
3.2.2017 | Redakce Games.cz
194 příspěvků
-
Jsem si říkal, kdy dorazí Drizlíček a jeho oblíbená písnička o Zaklínači.
-
Popravdě těžko říct jaký to bude, já to nehrál, okolo této hry se vytvořila fanatická sekta uctívačů, takže se dle mého těžko tady dopátráš nějakého nezaujatého názoru. Nezbývá ti než si to zahrát a udělat si názor sám. Popravdě mě trojka znechutila, zklamala a znudila tak, že opravdu nemám potřebu se kdy v životě do trojky vracet. Celá katarze trilogie se změnila ve frašku. Takže nikdy více...
-
fakt si O vínu a krvi mám zahrát? Poté co jsem se spálil se Zaklínačem 3, který byl vyhypovaný kritiky i publikem, a ve výsledku to byla lehce nadprůměrná a minutelná hra? Na Skellige už jsem přestal prolézat otazníčky a snažil se to jen ukončit, zatímco mne hra posílala hledat šaty na bál pro nějakou čarodějku.
-
V květnu
-
AI bych tomu snad ani neřikal *1*
-
Tak byl to rozhodně zajímavý datadisk, ale v porovnání s ostatníma hrama to bylo opravdu jenom drobné rozšíření.
A komu se do rukou dostalo Víno a Krev, tak se nedá pochybovat o králi datadisků :-) -
To je moc dobře. Moc to té hře přeji. Je po boku takových skvostů jako Walking Dead, Dragon Age:I či Overwatch. Vskutku vynikající záležitosti...
-
Duchovní pokračovaní Ninja Gaiden, což je jedna z nejtěžších her historie :) Ve zkratce: Jak se píše na Hrej.cz, všichni typičtí fandové Zaklínače 3 dejte ruce pryč *3*
-
Můžu poradit. Zaklínač 3 dostal víc GOTY než Bloodborne a TLG dohromady. Teď breč... *15*
-
Nioh? To je co? Nějaký další DS/NG klon? Už to začíná být trochu klišé...
-
to je na GGG moc složitý...
-
líbí se mi černobílé vidění světa fanboyů Zaklínače. Máte strašně jednoduchý svět.
-
Souls seria je v pohode, popisujes len tu hlupejsiu cast jej komunity, co je ta, co polovicu svojho casu travi kydanim na Zaklinaca ;-)
-
Jediný Far Harbor měl šanci se dostat do nominací, zbytek byla tragédie, zvlášť ve srovnání s předchozími DLC od Bethesdy.
-
ne, nedal, jelikož jsem to dopsal a šel jsem hned spat. Ano, v 22 jsem šel v pátek spát, jelikož jsem byl na horách, takže jsem byl úplně mrtvý...
-
Je humorné, že jediný, kdo mě z toho obvinil je páreček anonymů a ty. A ty sis nedal ani jedno plusko? Je zvláštní, že tvé oblíbené zvracení na Zaklínače většinou končí v pekle:)
-
Klikač který definoval klikání na Games.cz má drzost něco říkat o klikání? Ty si do té huby fakt nevidíš. Můžu tě ubezpečit, že jsem si nedal ani jedno plus, ty to ale moc dobře víš, jen nevíš jak jinak reagovat, což je extrémně smutné.
-
Dobrá volba. Víno a krev byl pro mě řekl bych i lepší než základní hra a dobře převedl Toussaint z knížek.
-
Přesně jsi to vystihl. Zaklínače 3 definuje kýč, konzum a podbízení. Jaký to rozdíl od jedničky.
-
Kdo hledá najde *3* Můžu poradit 5/5...