Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jamar28
    No já právě taky. *1* Ale ta trojka mě zaujala, vypadá dobře, samá skvělá hodnocení...
  • Blue.Shark
    Jistě proti těmto osobním strašákům bojuješ a hry podporující je si nekupuješ. Gratuluji, dosáhl jsi achievementu "Svobodná vůle".
  • ještě přihoď hloupost a můžeš to rovnou zabalit *1*
  • Vlastne se ptas, co je spatneho na konzumu, kyci a podbizeni se.
  • DwaR
    ja si myslím, že áno.
  • #MakeTrollsGreatAgain!
  • Já to mám stejně. Četl jsem od tebe jeden příspěvek, a potom začal ztrácet zájem. Poslední dobou mi to přijde, že ta tajná škola pro degenerované troly, ztrácí na kvalitě.
  • Na trpělivost jsou jiné hry, Dark souls je ještě v pohodě.
    A Zaklínače by lidi měli hrát na nejvyšší obtížnost, jinak hra ztrácí trochu smysl. Protože Zaklínač si před bojem chystá elixíry a petardy. Když někdo jede na normal, jde do úkolu, který už předběhnul o pět levelů, tak to udělá s prstem v nose a řekne si že to je až moc lehký...
  • homosexual_registered
    na spoiler je speciální tag, viz povolené tagy.

*6*
  • Já bych to za úpadek nepovažoval.
    Když někdo chce hru pro všechny, tak ať ji udělá. Zájem o to je. Jestli někdo chce nekompromisní a náročnou hru, která neodpustí nejmenší chybu, tak ať ji udělá. Zájem o to taky je.
    Ale proč to hned odsuzovat? Ne každý chce/může strávit ve hře hodiny trénováním a tak podobně. Ani na jednom přístupu není přece nic špatnýho.
  • a kdy začne hlasování čtenářů?
  • Ano, dobře zvoleno. Ale že tam nejsou datadisky k Falloutu 4, je zvláštní.
  • Veskoslav
    Hlavně se proklikej až do nebe, tím dáš jistě svým slovům mnohem větší váhu Femťáčku.
  • je to takovej bobrik trpelivosti, o tom zas zadna *5*
  • Datadisk k CK II si zasloužil zmínku, už jen proto že můžete sníst vlastního šlechtice. :D
    Tak Bohuslav ukusuje zásoby během moru! Zabít a uvařit!
  • Přesvědčovat o čem? O tom, že mají trpělivost a poráží AI v single hře? *1*
  • Recenze na Nioh v tvojí hlavě?

PS hlavně si pořadně naklikej pluska
  • souls serie je zas pro onanisty, co se potrebujou presvedcovat o vlastni vyjimecnosti, to uz tak na tom svete chodi, ze tisic lidi ma tisic chuti
  • asi proto že základní hra byla tak špatná tak se nekvalifikoval
  • já to mám obrácene. prvního zaklínače jsem hrál asi deset minut a pak jsem o celou serii stratil zájem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit