Přejít na výpis diskuzí
Best of 2016: Nejlepší DLC - datadisk
3.2.2017 | Redakce Games.cz
194 příspěvků
-
No já právě taky. *1* Ale ta trojka mě zaujala, vypadá dobře, samá skvělá hodnocení...
-
Jistě proti těmto osobním strašákům bojuješ a hry podporující je si nekupuješ. Gratuluji, dosáhl jsi achievementu "Svobodná vůle".
-
ještě přihoď hloupost a můžeš to rovnou zabalit *1*
-
Vlastne se ptas, co je spatneho na konzumu, kyci a podbizeni se.
-
ja si myslím, že áno.
-
#MakeTrollsGreatAgain!
-
Já to mám stejně. Četl jsem od tebe jeden příspěvek, a potom začal ztrácet zájem. Poslední dobou mi to přijde, že ta tajná škola pro degenerované troly, ztrácí na kvalitě.
-
Na trpělivost jsou jiné hry, Dark souls je ještě v pohodě.
A Zaklínače by lidi měli hrát na nejvyšší obtížnost, jinak hra ztrácí trochu smysl. Protože Zaklínač si před bojem chystá elixíry a petardy. Když někdo jede na normal, jde do úkolu, který už předběhnul o pět levelů, tak to udělá s prstem v nose a řekne si že to je až moc lehký... -
na spoiler je speciální tag, viz povolené tagy.
*6* -
Já bych to za úpadek nepovažoval.
Když někdo chce hru pro všechny, tak ať ji udělá. Zájem o to je. Jestli někdo chce nekompromisní a náročnou hru, která neodpustí nejmenší chybu, tak ať ji udělá. Zájem o to taky je.
Ale proč to hned odsuzovat? Ne každý chce/může strávit ve hře hodiny trénováním a tak podobně. Ani na jednom přístupu není přece nic špatnýho. -
a kdy začne hlasování čtenářů?
-
Ano, dobře zvoleno. Ale že tam nejsou datadisky k Falloutu 4, je zvláštní.
-
Hlavně se proklikej až do nebe, tím dáš jistě svým slovům mnohem větší váhu Femťáčku.
-
je to takovej bobrik trpelivosti, o tom zas zadna *5*
-
Datadisk k CK II si zasloužil zmínku, už jen proto že můžete sníst vlastního šlechtice. :D
Tak Bohuslav ukusuje zásoby během moru! Zabít a uvařit! -
Přesvědčovat o čem? O tom, že mají trpělivost a poráží AI v single hře? *1*
-
Recenze na Nioh v tvojí hlavě?
PS hlavně si pořadně naklikej pluska -
souls serie je zas pro onanisty, co se potrebujou presvedcovat o vlastni vyjimecnosti, to uz tak na tom svete chodi, ze tisic lidi ma tisic chuti
-
asi proto že základní hra byla tak špatná tak se nekvalifikoval
-
já to mám obrácene. prvního zaklínače jsem hrál asi deset minut a pak jsem o celou serii stratil zájem