Přejít na výpis diskuzí
Best of 2016: Nejlepší early access hra
20.2.2017 | Redakce Games.cz
60 příspěvků
-
Chybí kategorie:
Nejlepší trailer na trailer
Nejlepší prezentace na E3
Nejlepší úvodní slovo vývojáře
Nejhezčí popis hry na začátku vývoje
Nejhezčí stylově uklizený stůl vývojáře než začne pracovat -
-
Ještě bych přidal nejlepší grafika v cutscénách.
-
-
a Nejlepší grafika v curscénách pro konzole, dělaná a pouštěná na PC. *15*
-
-
early acces je uspešný fenomen dnešní doby a byla by chyba ho ignorovat
-
-
De facto je early access termín, který lze uplatnit i pro větší či menší množství děl, které čerstvě po vydání (jež je díky mediální masáži všemi bráno za konečné a to pravé oficiální vydání) nejsou plnohodnotné a potřebují hutný patch. Je to fenomén, který se v herní branži nevyskytuje jen poslední léta. Prožíváme ho již řadu let.
Je pak úžasné sledovat názory lidí zde v diskuzi, kteří beztak nemají problém s akceptováním těchto latentních early accessů a ty přiznané berou snad jako nějaké šváby, obtížný hmyz, kterého se rok sumírující žebříčky nemohou (a nesmějí) dotýkat.
Jak hloupé. -
-
Ano, je smutné, že tzv. AAA tituly vydané v termínu za 50€ jsou hratelné až po 3 měsících patchování, mezi tím co některé early access hry za jednotky € jsou v pohodě hratelné již od jejich uvedení.
-
-
určite rimworld, ktorý aj napriek EA má obsahu viec, ako veľa iných !plných" a ukončených projektov.
factorio ma zatiaľ úspešne míňa, i keď vyzerá extra nádejne. rovnako ako medieval engineers.
som rád, že model EA vznikol, napriek všetkým jeho nedostatkom vypustil do sveta niekoľko vynikajúcich hier ktoré by bez neho možno ani nevznikli, resp. by neboli tak kvalitné. a ako píše miestny registrovaný medveď, veľa "oficiálne" vydaných titulov je v dnešnej dobe skôr beta verziami. tu to autori aspoň priznajú a nepredávajú mi zajaca vo vreci. -
-
Factorio doporučuji, pokud máš rád složitější puzzle hry s akčními prvky = poskládej to tak, aby to fungovalo + ubraň to.
Je to docela skvělý pocit, když po hodině pitvoření začne z první sériové výrobní linky vyjíždět hotový výrobek ve větším množství *1*
-
-
Best of Nejlepsi nakup zajice v pytli ve sleve 2016.
-
Jojó, Factorio a RimWorld. Moc dobrý hry.
-
aspoň že to nevyhrál nějaký open world zombie survival... z těch mě bolí hlava, když to vidím na steamu...
-
-
Jsi nemocný?
-
-
U early access je určitě na místě obezřetnost. Poprvé jsem ho vyzkoušel a naskočil do day of infamy, ale to hlavně z důvodu předchozí zkušenosti s Insurgency takže jsem +- věděl co mohu od vývojářů očekávat, protože NWI jsou ukázkovým příkladem péče o hru. Z počátku (léto) bylo Day of Infamy ještě v alpha stadiu a nebylo to ono. Jakmile přešla do bety posun byl znatelný a poslední dva updaty posunuly hru zase o kus dál a přibyly velmi vydařené mapy. Aktuálně plná náhrada za insurgency, které jsem prozatím odsunul na druhou kolej, ale těším se na Sandstorm :)
-
Ja doufal ze to da Rimworld nebo Factorio ale zase vam dekuju za tip na novou hru :D
-
Early access je seriál za peniaze medzi hrami. Zaplatíte si plnú pálku (alebo menšiu zlavu) za pilot a dúfate, že zvyšok seriálu bude státa za to. Alebo idete do kina a v štvrťke to skončí a ukáže sa TO BE Continued...kedysi...o 2,3 roky...bohvie. Čisté zlo, ktoré sa žial z pc platformy začína šírit aj na konzoly...
-
-
Nikdo tě nenutí kupovat early access. Jsou mnohem horší věci. Třeba když musíš platit za online hraní dvakrát... *7*
-
-
nejhorší je dle mého hrát mp na Steamu, kde 75% hráčů jsou rusácí využívají hacky. Ono hrát na PC je obecně sebemrskačství...
-
-
Víš co je ještě horší wazzíku? Nemít možnost volby. Nemít možnost volby a ještě si to vychvalovat... to je to pravé sebemrskačství. *15*
-
-
Je vidět, že nechápeš wazzíku. Mám možnost volby hrát mp hry mimo Steam. Každopádně je to jedno, pointa je v tom, že za hraní online neplatím, ať už na Steamu nebo mimo.
Nemít možnost prodávat hry do bazaru a obírat tak výrobce, to je strašný? Ok. Hry svázané? Horší je nemít možnost si zahrát starší hry na nový konzoli, kromě remasterů za který znova zaplatím. *15* -
-
75% rusáků s hackama? Heheh... teď chápu, odkud vane vítr. Tady je někdo zvyklej hrát na gamepadu. Známe... *15* *15* *15* *15* *15*
-
No ja sa nedivim, ze sa divis , ze zo steamu neprudia viry a adware..ono konzolisti velmi tomu ako tie nulky a jednicky funguju vacsinou nerozumeju ;-) Oni si v tom svojom obmedzenom svete packuju 30fps plateny remaster, v platenom online a este sa pri tom usmievaju pri predstave toho "pekla" na PC so 75% rusakmi s hackami v MP. Akurat, ze to "peklo" ma s realitou spolocne asi tolko co to katolicke.
-
důkazu je celý google, Steam je prolezlý ruském bordelem už léta, VAC nefukční, totální bordel, se divím, že ze Steamu ještě neproudí viry, adware apod.
-
tebe taky nic nezajímá, hlavně že to máš zadarmooooooooooooooooooooo. Těch pár korun je za kvalitu v podsatě výhodnější než tvoje zadarmooooooooooooooooooooooo *15*
-
Hacky mě nezajímaj, protože na Steamu mp nehraju a pokud jo, tak jen s lidma, který znám. Tzn. že mám to samý co ty, akorát neplatím. To je smůla co? *15*
Jinak, máš nějaký důkaz o těch 75% rusáků s hackama VE VŠECH hrách? Nemáš, jen kecáš aby sis mohl ospravedlnit to, že platíš navíc za jakože kvalitu navíc. *15* -
zadarmo to sice máš, ale že tam jsou hacky už je ti jedno, hlavně že je to přece zadarmooooooooooooooooooooo. Za kvalitu se platí, víš o tom?
-
-
vždyť na Steamu nemáš možnost volby, ani hry se nemůžeš zbavit, mp zalagovany, zahackovaný, hry svázané. Strašné...
-
-
Ty jsi vážně hloupější než Max. Nemusíš to dokazovat v každé diskuzi. I když si myslím, že jsi jenom další z nudných multinicků ala konzolista.
-
-
-
A nebo si koupíš hru, která není hotová, pravidelně dostáváš slušný nášup obsahu a až hra vyjde, už ji vlastníš a můžeš vesele hrát dál. Mě teda takové častější přísuny obsahu udrží u hry déle, než pár placených dlc a nazdar. Zájem o to je, tak proč ne. Navíc se hra mnohdy piluje dle názorů hráčů, což taky není špatné.
-
-
Jdu blit *11* Delate si srandu?