Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naštěstí jsou výjimky, kdy tvůrci majitelům stávající původní verze dají remake grátis. Alespoň na Steamu se mi už takhle pár remaků samo objevilo v knihovně, namátkou třeba BioShock. Ale jinak to vnímám taky spíš jako ždímačku peněz, viz např. série Metro, kdy "redux" verze vyšla vyloženě pár let po vydání původní série za nemalou cenu. Ale zase opačnou výjimkou jsou projekty typu Black Mesa nebo SystemShock 1 (ten už aby byl sakra hotovej ;)).

P.S.: um, ta Zelda, to je screenshot ze staré nebo z HD verze? ;)
  • Za me Dark Souls 3
  • No, opětovné vydávání starších her má něco do sebe, docela rád jsem si zase zahrál TW medieval+ viking, ale jinak musím přiznat, že jsem se nechal i napálit na Steamu. Nabízeli starou vykopávku Robin Hood, tak jsem do toho šel a ouha ono to nejede na novějších strojích a pod win10. Ano, nainstalovat a rozběhnout to jde, ale hrát už ne, když už si zato opět vzali prachy, tak to mohli alespoň upravit....
    • Tohle je třeba reklamovat a chtít prachy zpátky.
      A vy máte Win10 ? LOL
      • No jo, s novým strojem, nové win. Ale abych byl upřímný, win 10 nevadí a nehledám na nich mouchy. Problém jediný co jsem zaznamenal, je u té hry Robin Hood z důvodu fps, což mi mrzí, protože jsem od Steamu očekával, že když to začal nabízet a znovu prodávat, bude to upravený. No nebylo....
  • risa2000
    Dá se CoD MW sehnat samostatně?

Uvažoval jsem o tom (původní verzi jsem hrál a líbila se mi), ale jednak jsem četl, že to fakt jen otexturovali, a jinak tam nechali všechny bugy v enginu a mechanikách, a jednak jsem měl pocit, že to jde koupit jen s CoD IW.
    • jo, musíš si koupit nějakou nadstandartní verzi Infinity Warfare, aby jsi k tomu dostal MW Remaster.
      • Jack1947
        Hloupější výmluvu jak prodat umírajicí vydojenou hru si už vybrat nemohli zvlášt když MW je i z hlediska nostalgie jeden velkej bug.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit