-
1. Zaklínač 3: O víně a krvi
2. Deus Ex
3. The Dwarves
4. Grim Dawn
5. Ember
Z navrhovaných redakcí jsem žel bohu nehrál nic. FF jsem naposledy ještě hrál pomalu v "izometrii", DS není můj šálek (ale edice k 3. dílu vypadala skvěle), Tyranny se chystám během roku, Stardew Valley jde zcela mimo mě (raději Dont Starve např.) a Salt and Sanctuary je dle redakce 2D DS, takže takže jde mimo mě. -
-
Deus Ex zbonuju ale ten poslední to byla hrůza oproti Human Revolution.
-
-
Tak mě třeba více bavil a to mám HR dojeté dvakrát. Ale asi jsem spíše v té menšině, co jej řadí před HR. Nevíš, jak to je s DLC pro posledního Deus? Stojí za to?
-
-
"Z navrhovaných redakcí jsem žel bohu nehrál nic." - Jsme hrozné rádi, že to víme. Co z toho vyplývá? Že si sipeš popel na hlavu protože nás nemůžeš učarovat svou oduševnělostí?
-
-
No já bych si s"y"pal být tebou popel za zcela něco jiného:) Chápu, že prostě ty a AAA za každou cenu proti mě chcete něco napsat:) Takže si můžeš taky hačnout na píseček a můžete si ty bábovičky rozmlátit navzájem:)
-
-
A rupla....
-
-
Jdi si fňukat jinam. Ty prostě chceš za každou cenu vyvolat hádku. Proč bych měl pomlouvat hru, co jsem nehrál a akorát mám rád FF filmy a staré FF hry a od čísla FF X to šlo zcela mimo mě. Ale jak říkám, tvá nutkavá potřeba za každou cenu vyvolat hádku či se snažit vyprovokovat reakci je až moc okatá, takže si zase hačni na píseček a rozbíjej si své bábovičky, protože to neudělá nikdo jiný za tebe:)
-
-
-
Takový vyhlášení jsou mi putna, protože každý má jiný vkus.
Ale web o hrách by se měl tvářit že je objektivní a hodnocení co přidělují hrám má nějaký smysl.
Proto teda nechápu že vyhraje hra co dostane 8/10 nad hrou 9/10. -
-
Hero má pravdu, u recenzí je napsáno "hodnocení redakce", takže hodnocení hry roku by nemělo jít proti číslům v recenzích, jinak je to error.
Jsou dva modely - buďto u recenze hlasuje celá redakce, ale pak samozřejmě hlasují i redaktoři, kteří hru nehráli (viz staré Lukášovy vzpomínky, jak dával 10/10 Oblivionu). Druhá možnost je, že web/časopis se přestane tvářit jako redakce a začne se prezentovat jako "platforma", kde své individuální názory prezentují vypjaté osobnosti - a tím pádem recenze vyjadřuje jen názor jednoho autora. Tento přístup je férový, ale méně atraktivní, takže proto asi máme na games tohoto kočkopsa. -
Možná proto, ze recenze je od jednoho cloveka, kdezto tohle je za celou redakci?
-
-
U hodnocení u hry je napsáno "Hodnocení redakce" a u těchto Best of je napsáno "Nejlepším ... za rok 2016 se podle redakce Games.cz stává:"
Je mi jasné, že to dělá jeden člověk, ale pak by teda neměl mluvit za celou redakci.
Jde jen o princip.
-
-
Si to napisal, pretoze kazdy ma iny vkus. Top hra roka nie je o hodnoteni, ale o konsenzuse v ramci redakcie... Akokolvek sa sudnemu cloveku obcas moze zdat blby :)
-
-
No výborně - Final Fantasy XV není vůbec špatná volba, příběh jsem dohrál před třemi dny. Problém té hry je, že je ukrutně nedodělaná a je vidět, že ji hodně přepisovali a předělávali. Ale otevřený svět je krásný a když si zvyknete na MMO fetch questy, zjistíte, že v systému hry je celkem zábavné je dělat.
A příběh FF15 je krátký, ale podle mě velmi povedený. Vlastně se mi líbil asi nejvíc z posledních dílů. Jen škoda, že se nevykašlali na otevřený svět a neudělali radši 40 hodinový příběh, pokud možno v původních intencích Versus - co jsem slyšel, mohl to být ještě lepší příběh, než jsme dostali.
Ale celkově dobrá volba! -
-
Na FFXV je dobré čekat dle ohlašených DLC a updatů, pak to bude 9 záležitost, je trošku smutné, že to vydali po 10 letech nedodělané, ale tak aspoň, že to vydali...
-
-
10 let bylo od oznameni, ne ze na tom 10 let pracovali, byla tam mnoholeta pauza kdy se nedelo vubec nic, takze vyvoj toho co vyslo se scvrkne treba na nejakych 5-6 let od prvnich navrhu versus verze.. Skutecna prace na te podobe hry co ted je budou treba 3-4 roky.
-
-
vždyť jo, ale rok tomu ještě chybí, to všichni víme, že ano?
-
-
to mozna i vic, kdyby melo bejt takovy jaky to chteli asi mit...
-
-
-
-
-
achjo..tomu se dnes říká rpg?
-
-
jj, dokonce to má i nějaký gameplay *3*
-
-
Každá hra má gameplay, kromě interaktivních filmů. Ledaže by sis sám ve své hlavě definoval, co je gameplay, v tom případě v pořádku, ale nikomu to necpi prosím.
-
-
já mám třeba vlastni definici rpg - je to hra, kterou moje máma nepochopí za 10 minut. *4*
-
-
-
-
Samozřejmě, že nejlepší je Stardew Valley
-
Final fantasy jsem nehrál, za mě bych se rozhodoval mezi Deus Exem, který až na slabší konec měl perfektní hratelnost a Pokémon Moon, nebo když už to v redakčním výběru nevyhrálo ve strategiích tak Fire Emblem Fates. Dost lidí tu zmiňuje zaklínače, ten tu imho nemá co dělat - nezapomeňte, že je tu i kategorie(aspoň loni byla) nejlepší DLC/datadisk, tam patří a pravděpodobně to i vyhraje
-
-
Přesně. Už to jsou lidi naprosto otravní s tím Zaklínačem. Nejotravnější hra historie. Cpou to pořád všem pod nos...
-
-
To byl teda slabý rok vám řeknu pánové
-
-
Každej rok nemůže bejt posvícení. Zato letos Torment, Original Sin 2, South Park, Kingdom Come (podle všeho), Nioh, Mass Effect, Mount and Blade 2 a osobně jsem ještě docela zvědavej na Elex. A podle mý křišťálový koule by minimálně půlka neměla dopadnout vůbec špatně. Plus se vždycky může vyloupnout nějaká překvapivá hitovka, jako Stardew Valley loni, nebo Undertale předloni.
-
-
Nioh? Já myslel, že je řeč o RPG...
-
-
kvalitní RPG ti vydrží roky. Není třeba mít každý rok velkou sklizeň. *3*
-
-
jj hromada lidí nedohrála Inquisition dodnes *3*
-
-
+1 za dobrý vtip *3*
-
Já jsem pořád v první lokaci, vysbírám všehny kytky, minerály, odnesu je do tábora a když se vrátim, jsou tam vyspawnované znova.. se svou kompulzivní poruchou sbírat vše se dál nedostanu *1*
-
-
-
-
me se libi grim dawn asi proto ze ostatni sem nehral :D
treba to napravit! -
No, ja som dal sancu Grim Dawn a kto ma rad diablovky, tak si pride na svoje. Pribehovo, na to ze to je diablovka, tak je to celkom slusne. Kazde spustenie hry konci tym - este sundam par potvor a konec - takze hra sa podarila :) Za mna, urcite si zasluzi byt v nejakom tom rebricku a odporucam :)
-
-
Este dodam, ze tak ako v Diable, tak aj tu je super pocit z kazdej jednej rany a to aj vdaka zvukom, tie su v tejto hre proste uplne paradne! Kazdy uder si vychutnate :)
-
-
Vyzkoušej i Victor Vran.. Sice trochu jednodušší než GM, ale také zabaví:)
-
-
díky za tip, vôbec to nevyzerá zle :)
-
-
Je hodně v akcích a dá se sehnat za levno. Není to špica mezi ARPG hrami, ale hraje se příjemně, dohraje se za 5-6 hodin a za cenu do 10 euro to podle mě stojí.
-
-
Victora jsem teď koupil v humble bundle za dolar, super hra, 19 hodin na dokončení, asi jsem si to užíval *1*
-
-
-
-
-
-
Za mne
Farming simulátor
Football manager 2017
The Sims 4 City Life