-
Xcom 2 s Long War sa dostal u mna tento rok na prve miesto, druhy je TW: Warhammer, tretia Battlefleet Gothic Armada, ST a Civ6 som zatial nestihol.
-
Koukám, že Veskoslav zase pomocí dialogu a diskuze rozhoduje co je pravda a co není. Pamatuji si na jeho hysterický záchvat před nějakým tím rokem, kdy výhrala hra co mu byla nesympatická. Redakce to tehdy fakt "zchytala". Protože prostě si dovolila mít jiný názor. *1*
-
-
Trochu tě opravím - pomocí "dialogu" a "diskuse" a jak to tak čtu tak i "argumentů" jako je "kriketová pálka" nebo "japonská kravina" mistr se hned pozná *1*
-
vůbec by neměli určovat žádného vítěze, protože ani není transparentní, podle jakých kritérií vyhrál. Stačí udělat přehled nejlepších her daného žánru, jaké se za ten rok objevily.
-
-
No jo mohli by udělat nějakou invenci... Každý trailer pak má kolik nominací na ocenéní to dostalo, že už je mi to fakt jedno a přijde mi to absurdní...
-
Myslíš, že by pak diskuze byly kultivovanější? *4*
-
-
děvče, vždyť je to jedno.
Diskuze je taky obraz herního obecenstva. Herních strávníků.
Nenajít zalíbení ve zdejší diskuzi je tak v podstatě rovno tomu, jako pohrdat hráčskou obcí, nevěřit v její kompaktnost.
Chci tím říct, že odpověď na otázku „kam se poděla zlatá éra“ můžeš najít i při pohledu do diskuze zde na games. -
-
jsem si taky založil profil. Jen tak mimochodem... *4*
-
-
ajajaj. Smutný méďa.
-
Obrázek za 1, angličtina za 5 *5*
-
děkuji. Také máš nádherný obrázek.
-
ten medvídek na profilovce je úžasný
-
-
-
-
-
-
Tohle bylo very hard já bych osobně XCOM/SHADOW dal společně na první místo...
-
easy for me.
ST je hra roku imo. -
-
Však taky s tím článkem čekali, až to napíšeš v diskusi o FC :D
-
-
*1* lolo
-
-
-
z vyberu jsem hral jen darkest dungeon a xcom2
zatimco xcom2 byl jen trochu uhlazenejsi xcom, a porad s triggery na spawn nepratel
tak darkest dungeon prinesl spoustu zajimavych prvku, nekompromisni hratelnost a krasnou stylizaci, takze za me dd *5* -
-
jeste me bavili ty roboti ve
SteamWorld Heist
vyborna jednohubka, i kdyz jednohubka, na stredni pohoda, na nejtezsi jsem se zasek asi v pulce a vzdal *9*
-
-
Zkuste také Particle fleet, grafika hnus, ale strategická stránka skutečně dobrá.
-
Nový Total War v čestných uznáních jo? Zajímavý výběr.
-
Jednoznačne Battlefleet Gothic Armada.
-
no, 16-tka bol krásny a bohatý rok na stratégie (a nie len tie). a najmä guľový blesk z čistého neba v podobe shadows tactics treba vypichnút. tá hra presvedčivo ukázala chrbát konkurencii nie len vo svojej kategórii. pre mňa určite kandidát na hru roka
P.S.: dotaz = Darkest Dungeon patrí do tejto kategórie? nehádam sa, len ja by som ju sem neradil. budiž, ja si miesto DD dosadím total war warhammer.
P.S.2: chcelo by to doplniť spôsob výberu, alebo nejaké to obhájenie prečo je rebríček aký je, ako sa hlasovalo a pod. niežeby na tom nejak extra záležalo, ale bolo by zaujímavé vedieť, ako ste sa k nemu dopracovali. i keď kto sleduje gameplay-e, tak je mu jasné, prečo ST vyhrala. vašek s adamom pohrozili prevedením commandos do reality, ak sa ich srdcovka neprehryzie na výslnie :D -
-
S tím DD máš pravdu. Tahle hra patří spíš do kategorie Hra roku.
-