Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mne treba pobavila anketa jaká je vaše nejoblíbenejší základní doska nebo pamet... *7* *1*
    • Protože se v te anketě ukáže, ze většina PC Master Race vůbec netuší, co ma v těch svých nadstrojich za hardware?
  • No nevím, ale NMS je rozhodně lepší adept na tuhle cenu, protože simulátor těžení snad nečekal opravdu nikdo.
    • homosexual_registered
      to opravdu ne, ale grind čekal asi každý. A to už máš jedno, v jaké formě bude.
  • SugarCoffeeTeaRumBoom
    NMS je ukážkový príklad toho, akú silnú (aj keď nakoniec zničujúcu) PR táto hra mala. Alebo skôr najväčší hypebattleship v dejinách herného priemyslu? Presvedčil som sa o tom na vlastné oči, keď spolubývajúci jedného večera túto hru inštaloval. Nebolo by na tom nič divné. Okrem toho, že má povedomie a rozhľad v hrách asi ako pol litrová plastová fľaša a venuje im do roka možno 20 hodín.

Príde mi neuveritelné, koľko taký hype spraví, že to zasiahne od epicentra hráčskej komunity až po úplny okraj sviatkových hráčov, ba čo viac, ešte aj ľudí, ktorí vôbec nehrajú.
    • Reklama prodává, ne produkt. Platí to nejen pro hry...
      • Když je hra dobrá, tak to je reklamou samo o sobě... Dobré hry nepotřebují normální reklamy.
        např. Zaklínač 3
        • Zaklínač 3 a) měl masivní reklamu b) je to třetí díl. Dělat AAA hru bez reklamy a ještě navíc nové IP je ekonomická sebevražda...
  • Morraw
    Tom Clancy's Division.
    • homosexual_registered
      ehm... ubisoftí hry mají možnost skórovat jen v kategorii překvapení roku.
      Cpt. out.
  • NMS pro mě nemůže být zklamáním roku. Jako hra možná do jisté míry selhává a chápu, že řada lidí něco takového hrát nebude a nechce, ale já to kupoval (ve slevě - do té doby jsem hrál - spíše zkoušel pirátské verze) jako spíše technickou zajímavost a musím říct, že generovaný vesmír má své kouzlo a celé to docela dobře funguje. Má to samozřejmě své limity, ale srovnejte to s konkurencí a řekněte mi, kde jsou panety lépe udělané?! NMS je aspoň technicky unikátní, narozdíl od 150. kopie Call of Duty apod.

Zklamání samozřejmě Division. Udělali to samé co NMS, ale prošlo jim to. Naopak NMS vývojáři to schytali snad za všechny hry dnešní doby - ten vztek byl takový, jakoby si řada lidí vztek vybila jen právě na NMS a ostatní hry zůstaly skoro nepovšimnuté - vzpomeňme, co se všechno slibovalo u Division a dalo by se zmínit mnoho dalších her, které nesplňovaly své sliby.
    • Co se u Divisionu slibovalo a neni tam?
      • Většina New Yorku *1*
  • nehral jsem z toho ani jednu hru, ale celkem me prekvapilo, ze v dalsich zklamanych je i Deus Ex 4, ktery dostal v recenzi 8/10 (pritom v karte ma 7/10). Coz mi teda osobne jako zklamani neprijde, leda ze by redakce ocekavala hru desetileti ci aspon hru roku.
    • Tak ono když to srovnáš s předchozím dílem, v podstatě to působí jako datadisk, protože nic revolučního MK nepřinesl. Víceméně se jen změnilo prostředí.
    • SugarCoffeeTeaRumBoom
      Jediné čo ma na tej hre neskutočne irituje je Praha s Ruským prízvukom. Musel som prepnúť dabing do Nemčiny :D
    • U Deuse nejde ani tak o to, že by hra sama o sobě byla špatná. Podobně jako u NMS tu jde o kontroverzi, kterou s sebou hra nesla. Square Enix se na poslední chvíli rozhodlo oje*** hráče jednorázovýma pay2win itemama v singleplayerové hře (O té multiplayerové frašce "Breach" raději ani nemluvit), i přesto že byli designéři proti.
  • Tak se mi zdá, že nezvolili NMS schválně, aby se neřeklo, že jdou s davem, přitom NMS je jednoznačně titul, který vloni vyvolal nejvíc kontroverzí a jako největší zklamání je vnímán už téměř dogmaticky. Na druhou stranu Mafia 3 mě i přes všechny svý nedostatky velmi bavila, zřejmě za to mohl skvělej příběh a herecký výkony.
    • U NMS bylo dost lidí skeptických už před vydáním. Já ten hype přestal brát vážně, když neustále odmítali vysvětlit, co se v té hře dá vlastně dělat a 3 trailery po sobě ukazovali jenom pěkné krajinky s nulovou interaktivitou. Holt Molyneux mě dobře naučil nevěřit vzdušným zámkům.
  • NMS ftw.
  • neee, Mafia je božíííí, slint slint, kupuju, instaluju.
    • nightborne
      Binks Osvícení. Známky primitivního humoru. Ten člověk ví něco o ironii, satiře a imitaci. Možná, že s trochou péče by zvládl i jednoduché úkoly.
    • Tak pokud tě to baví, je samozřejmě v pořádku, že hraješ, co chceš a na herní "odborníky" a místní "herní důchodce" nebereš ohled. Hraní zdar. *5*
  • Za mě je zklamáním roku bohužel 千の刃濤、桃花染の皇姫 (Sen no Hatou, Tsukisome no Kouki). Mrzí mě to, protože jsem se na tu hru hodně těšil. Vývojáři ji oznámili hodně brzo před vydáním a z dokončené verze je jasný, že vývoj nešel úplně hladne. Čekal jsem, že se budou držet původní premisy o boji proti okupačním silám ve vlastní zemi, ale druhá půlka se nakonec zvrhla v něco úplně jinýho. Taky nemám moc rád způsob, jakej zvolili pro příběhový linky vedlejších hrdinek, tedy konkrétně jen krátké alternativní konce jednotlivých kapitol. Zvláště jsem se těšil na příběh Hotori-chan (<3), ale ukázal se plnej klišé.

Zde můžete vidět Hotori-chan (<3):
    http://august-soft.com/hatou/page_ch/ch_04.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit