Přejít na výpis diskuzí
Best of 2017: Hlasujte a vyberte nejlepší hry roku 2017
26.1.2018 | Redakce Games.cz
82 příspěvků
-
V každé kategorii jsem vybral něco takže povinnost splněna *1*
-
Ať už používáte AdBock, nebo ne, problém s nemožností odeslat anketu by měl být vyřešený. AdBlock si bohužel volí vlastní řešení v boji s reklamou,která často různé části webu činí nepoužitelnými. Pro nás práce navíc.
-
-
Kdyby reklama necinila ruzne weby nepouzitelnymi, nebyl by duvod pouzivat adblock.
-
Já jsem to zkusil i s vypnutým a nešlo ale pak jsem odklikl 2x a odeslalo. Takže díky za opravu.
-
-
" Best of 2017 - čtenářské hlasování
Děkujeme za Váš hlas."
Mě to funguje... Nepřeskočili jste kategorii? Vámi vybraná hra se také smaže, pokud kliknete do políčka pro vepsání vlastní hry. Potom to možná neregistruje jako kompletně vyplněný formulář... *5* -
Haló redakce,
jestli si myslíte, že když budete dokola dávat tenhle článek na první stránku, tak získáte více hlasů, tak to jste na omylu... jediné hlasy, které tak získáte, budou staří známí multiaccount trollové, kteří budou hlasovat několikrát.
Je na čase to uzavřít, čekání do března je zbytečné. -
sry jako
-
samozrejme to nejde odoslat.
NMS chytlo nejaky druhy dech?:D a v redakcii zabudli ze vyslo GT sport? -
-
Evidujeme řadu korektně odeslaných hlasů. Ještě jsem to prověřoval a všechno funguje, jak má. Jen je potřeba vyplnit alespoň volbu hry roku, a pak povinné údaje: mail a jméno.
-
-
Jediné kde mi to fungovalo je Edge, předtím jsem zkoušel firefox a chrome všechno jsem měl pokaždé vyplněné správně, je možné že to bylo nějakým doplňkem ale já mám u vaší stránky adblock deaktivovaný, každopádně fungoval až ten Edge z kterého píšu teď a v něm nemám nainstalované žádné doplňky
-
-
Díky za info, pro jistotu se na to podíváme co nejdřív.
-
-
v chrome to ide. vo firefoxe to neslo
-
-
-
jsem to tam nasázel pro P5 ve více než pěti kategoriích. *4*
-
-
good for you *5*
-
-
nejde odoslat ! inak kde je sklamani roku wolfenstein 2 ? takova kravina ktera jednicke nesaha ani po paty
-
-
Jednička už je přes dvacet let stará...
-
-
Tak si zaspal dobu no, ale myslel NO *7*
-
-
-
Ako mozeme rozhodovat o nieco, co sme neskusili? Najde sa tu aspoň jeden jediný člověk který vyskusal vsetky nominované hry?
-
-
Tyhlety ankety spíše odpovídají formátu "hra, kterou hrálo nejvíce lidí" než "skutečně nejlepší hra".
-
-
ono sa to uplne nevylucuje. Aj ked - cim viac ludi hra danu hru, tym je .. no,, viac ludi ju hra. To samozrejme neznamena, ze je najlepsia. Je to velmi vazny, ludstvom akceptovany, argument. Nastastie niekto povedal vety typu : 100 ludi 100 chuti.. Proti gustu ziaden disputant.. atd. (samozrejme kulinarske odvetvie). A mozno aj preto stale existujeme. Ok, sorry vsetci za keci, dnes som pochoval sestru. Citam Vas rad Tiscali Games aj celu tu Komunitu.
-
-
A co ti brání vepsat do řádku SVOU hru, kterou jsi hrál???
-
Pokud se necítíš být kompetentní k hlasování, tak nehlasuj.
-