Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    jen pár vybraných kousků, které nejsou weeaboo uchylný trash
  • Ty jako clovek znaly cestiny bys jako pojmenoval tyhle kategorie? Je spravne to pojmenovat "to nejlepsi", kdyz se tam davaji i spatne veci, nebo bys to nazval "to nej", nebo je to jedno?
    A pripadne tvuj nazor na pouzivani anglickych slov "the best", kdyz mame ceske ekvivalenty.
  • MickeyMutant
    Jo, změny na Steamu opravdu nejsou "trend" v žádném slova smyslu.
  • MickeyMutant
    Best of 2017: Od mikrotransakcí k lootboxům - některé tituly, když se dají dohromady, znějí komicky (Dalibor Vrána)*4*

Možná jste pozapomněli na jeden nastupující trend, co bude nejspíš nabírat na síle i letos, a to trend remasterů/remaků. On sice začal už dřív, ale loni mu výrazně pomohlo vydání Switche s relativně omezeným portfoliem Nintenda, nová, půltá generace obou největších konzolí, ale i snaha protlačit nějakou osvědčenou tutovku do jakékoliv VR. Bulletstorm, Full Throttle, FF XII, Crash Bandicoot, Yakuza Kiwami, L.A. Noire, Metroid, Mario Kart, Starcraft, Wipeout, Okami z těch nejznámějších. Už za pár dní přijde Shadow of the Colossus a chvíli po něm Age of Empires.
  • Wow nepotrebuje ani lootboxy aby bylo p2w, to už je dávno.
  • Veskoslav
    Lootbox u Blizzardu neovlivňuje naprosto hratelnost. Což se například u Team Fortress 2 říct nedá. Na druhou stranu Dota 2 nebo CS jdou opět cestou Overwatch. Ale EA? Sorry, ale P2W systém je to nejhorší, co peklo vymyslelo. Asi netušíš, co ve které hře je v lootboxech, co?
  • Say10
    Může mi prosím někdo vysvětlit co je za trend to, že Steam prováděl, nějaký změny ve svém fungování? Nebo to mám chápat, jakože je trend, každou chvíli něco měnit a přecházet na jiné "dobré" funkce/nápady?

Jako trend beru něco co přišlo nově a prakticky každej to musel mít nebo to minimálně řešil. Ale co je za trend věc, která se týká čistě Steamu a jeho změn/fungování? Redakce má opravdu často problém rozlišovat věci a pak tu vznikají srandy, jakože Cup Head během pár dnů vyhraje "Best of Horrová hra 2017", protože tam jsou přece duchové, ďábel atd...
  • preto pozeráš anime?
  • jamar28
    A co děti?! Myslí tady vůbec někdo na děti?!!!!!
  • Když už se vyhlašování "best of" zvrhlo v tento nelogický zmatek, doufám, že se dočkáme kategorie Nejvýraznější akční hra 2017, Nejvýraznější RPG 2017, Nejvýraznější adventura 2017, Nejvýraznější sportovní hra 2017 atd.
  • ^Dejte tomu chlapci pár šekelů.
  • Mart9
    Pro mě je to jednoznačně Battle royale.
  • Vůbec ty lootboxy nemusíte využívat. Sice jsou to zdokonalený výherní automaty, na kterých můžou hrát i děti, ale jsou tam většinou přece jen kosmetický věci, který se vás vůbec nesnaží donutit investovat do hry další peníze. Kosmetický mikrotransakce jsou neškodný. Proto je používají giganti jako Valve nebo Activision/Blizzard ve svých nejúspěšnějších hrách.

Doufam, že vás za to aspoň někdo platí a neshoříte v pekle bez kompenzace.
  • TheGGG
    hraji jen kvalitní hry, což nier není, proto jsem radši hrál nioh... na uchylné pohádky nejsem
  • On Nier nehrál, jen se k němu vyjadřuje jako ke všemu.
  • Jack1947
    Ještěv by mohli vyhlásit nejlepší hru kterou ale nikdo nehrál :D

Trend ? hmm jsem čekal PUBG - nechápu že Lootboxy jsou v téhle kategorii.
  • Já čekal lootboxy a denuvo
  • TheGGG
    smutný jakožto nový šéf a fanda w40k uplatňuje klasické metody ordo hereticus....
  • Zadek je jasnej tam není potřeba žadné ankety.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit