Přejít na výpis diskuzí
Best of 2017: Patrik Hajda a jeho nej hry minulého roku
10.2.2018 | Patrik Hajda
56 příspěvků
-
Otázka zní, jestli Zelda neni taková posvátná krááva herního průmyslu. Víš jak, něco, co vyhrává GOTY tak nějak automaticky. Já se s GGG na moc věcech neshodnu, ale v jedný věci má pravdu. Nikdo nedokáže pořádně vysvětlit, co je na Zeldě tak skvělýho. A teď nemluvim jenom o nejnovějšim přírůstku, ale obecně.
Všichni vždycky melou o hratelnosti, což je nepochybně důležitá věc, ale sama o sobě nestačí k takřka perfektnímu skóre. Pařeb se super hratelností je hromada, ale aby se dostaly vejš než na 7-8/10, potřebujou něco navíc. Podle hodnocení 9,3-9,9/10 bych hádal, že takovejch věcí navíc má libovolná Zelda dost a dost, jenže jakmile se začnu pídit po tom, co by to tak mohlo bejt, odbyde mě každej s tim, ať si to zahraju. Jo, zahrál bych, ale sorry jako, nemam čas na třetí platformu, hry co si chci zahrát se mi povážlivě hromadí a panďulák, kterej vypadá jako ještě teplejší verze Petra Pana prostě neni priorita.
Takže abych to shrnul, koukejte někdo vyklopit, v čem je série Legend of Zelda tak výjimečná, ať vim, jestli si mam ten Switch koupit a čas na třetí platformu si nějak udělat. -
paranoidní trollí pc blbečku tak prvně bys měl napsat, že nemáš switch ani PS4, ale máš možnost ty hry hrát i bez toho aniž bys je vlastnil, převážně hraješ hry, co trvájí desítky hodin u svého kamarádá, že. *15*
-
ano, 10/10 naklikáno nintendo fanatiky s deseti účty, co je tvoje pointa?
-
baví mě jak se nintendo fanatici nedokáží smířit s cizím názorem
-
žádný paradox neznám a jestli jsou jejich hry k ničemu, to víš nejlíp ty...
-
"Co te vede k tomu ze tvrdis ze Zelda je overrated?"
Jednoduchá logika.
a) Není to zdaleka nejlepší hra, co sem v životě hrál. Od hry, co má snad největší skóre v historii, bych čekal, že bude.
b) Historicky vzato, byly tu revolucnější hry (na svojí dobu).
Proto overrated. Teď mi TY předveď konstruktivní argument, proč bych se měl posadit na zadek, začít si o sobě myslet, že mi hráblo, protože neuctívám tu hru jako nejlepší, co kdy vznikla. 98% by tomu napovídalo. Myslím, netřeba dál vysvětlovat, proč je imo overrated.
PS, goye bych si nevšímal. Je to Femto/Alucard/lol/goy/Last of Suck/Del0 atd. Fantatický weeb a soulsboy s dynamickou IP, co jen otravuje jak moucha v létě. -
Možná je v japonsku neučí na marketingových oborech nesmysly jako u nás a dál na západ, protože až na soutěže typu mlácení se do koulí a kapel typu Deadlift Lolita, mi jinak přijdou dost konzervativní.
-
Já bych si teda Zeldu vyzkoušel, než bych o ní dělal nějaký závěry, ale na hybridní konzoli ne. Jako handheld bych switch využíval naprosto minimálně a než za 11k hrát na televizi sotva ve full hd při 20-30 fps, tak radši vůbec. Každá nintendo konzole po SNES měla něco, kvůli čemu jsem si jí nekoupil.
-
bavíš se s člověk, co trollí každou japonskou hru, pod Monstrer hunterem, měl tak deset nicků *3*
-
Ja Zeldu hral a hraju a uprime me opravdu moc bavi a proto ti doporucuju si ji zahrat. Nikdy jsem velkej fanda her od Nintenda nebyl a infantilni stylizace Zeldy me vylozene odpuzovala a to ani nemluvim o tom ze ma Zelda docela slabou grafiku ale gameplay me doslova chytil za koule. Takhle zajimavou a hravou hru (v tom nejlepsim slova smyslu) opravdu nepamatuju. A to jsem Switch puvodne koupil hlavne pro pritelkyni :D
Navic me moc bavi ze pri strelbe lukem muzu mirit primo ovladacem protoze mireni na ovladaci je pro me normalne opravdu velice bolestiva zalezitost a tohle opravdu moc pomaha.
A jeste bych dodal ze za sebe musim rict ze Zelda je pro me urcite SP roku 2017.
A jeste bych pridal otazku: Hral jsi Zeldu nebo hodnotis podle nazoru jinych diskuteru a z toho ze se ti nelibi infantilni stylizace? Co te vede k tomu ze tvrdis ze Zelda je overrated? -
Ale on to hrál..........celých 10 minut :D
-
Já bych ti zase doporučil nehrát si na diskuzního šalamouna, co vidí lidem do hlavy a fanaticky neobhajovat hodnocení na základě nějakých průměrů. Doporučuji mít vlastní názor.
-
Tobe bych zase doporucil si nejdriv Zeldu zahrat.
-
je obecně známý fakt, že nintendo na našem trhu žádný výrazný zájem nemá, že uplácí profesionály je tedy podezřívat nemůžeš - a stejně se tihle lidé, kteří mají NĚCO nahráno, vzácně shodnou... jak chceš přesvědčovat o tom, co je na tom tak skvělý? zahraj si to, tyhle breky jsem tu od tebe četl už před měsícem (musel jsem si zkontrolovat datum, že jsou aktuální - proč máš potřebu to tu řešit pořád dokola?) - buď tě to čapne nebo ne, mě zase míjí sony a nesepisuju tu na něj litanie *1*
-
Zkus ENG slovník...
-
Já jsem rád, že jsou tu hry jako Zelda.
Her, co se zaměřují na grafiku a příběh je jak sra*ek, ale většina z nich se nesnaží experimentovat v oblasti herních mechanik.
Nová Zelda je přesný opak. -
Dokud na PSku nespustím hry od paradoxu, tak je to úplně k ničemu.
-
Povedzte Kefalín, čo vy si predstavujete pod takým slovom overrated?
-
Ano, něco to znamená. Znamená to, že je overrated.
-
ba dum tss