-
Kolik zařízení vlastně musím mít abych si plnohodnotně zahrál? PC, PS4, tablet, Switch, Wii U... Lidi probuďte se. To takhle přijde firma a řekne si: "Vyrobíme další zbytečný hw a vydáme na to pár exkluzivit." a lidi to kupujou.
-
Já se prvně chci vrhnout na králíky až budou v akci, pak Splatoon 2 a nakonec tu Odysejku:) Pak se uvidí, třeba do té doby vyjde nová Bajonetka.
-
Neznám nic zbytečnějšího než tablet v dnešní době. Na práci (psaní, Excel a obyčejnout kancelářkou práci) mám ultrabook. A na hraní fakt nechci patlat po displayi. Kdysi jsem měl PSP, ale to je zastaralé, Vita mrtvá.
-
Hm tak tos prošvihnul šanci, na konzolistovi Pan T psal že ho měli v olomouckém globusu Mario bundle za 7490 Kč a asi nejen v Olomouci. Za sebe nelituju ani za plnou cenu, obecně má nintendo hry drahý ale pokud jako já kupuješ sběratelky tak ty už mi tak drahý nepříjdou a jsou bohatý obsahem, hlavně ty na 3ds (pokud je ovšem nevykoupí zelenej mimozemšťan a neprodává je o litr dráž než měla být původní tržní cena *16*) sběratelku na Xenoblade Chronicles 2 seženeš za 2 litry a kromě nádherného balení je tam steelbook, artbook a soundtrack, akorát nevím jestli by tě bavila hra, mě bavila extrémně ale sto lidí sto chutí
-
Tři největší překvapení roku jsou
1) úspěch Switche po Wii U,
2) fenomén PUBG a
3) to, co předvedla EA se Star Wars. -
A proč si nekoupíš tablet ale podporuješ tenhle zbytečný hw?
-
Za poslední dva měsíce 10 krát v letadle (*2, protože člověk musí i zpátky:-D):)
-
do vlaku beru, ale do letadla? to někám lítáš co týden?
-
Působí prázdně. Jako když se člověk rozhlédne, tak moc toho nevidí atd. Neříkám, že svět je prázdný, působí prázdně a místy až mrtvě. Není dobře zpracovaný. A delší cestování je vyloženě utrpení.
-
@Vesk
Musíš to hodnocení Nintendo her brát jen v rámci série/žánru a s ničím jiným to nesrovnávat, pak to nepůsobí zase tak overrated... -
Půjčený, ale jakmile půjde kolem 7 sehnat nový, tak pořídím. Do letadla a vlaku ideální. Jenom ty ceny her, to by se už Nintendo mohlo vzpamatovat, protože chtít za Skyrim 1400 je hnus.
-
Prázdnej v jakým smyslu?
-
Zajímavý list, já jsem prey nedohrál, ne že bych ho považoval za špatnou hru ale už jsem prostě těhle klonů shocka přesycenej. A Jenom upozorním že ač Nintendo králíky dozorovalo, tak je to počin Ubisoftu. Btw máš switch nebo si ho měl půjčený?
-
Hele já osobně novou Zeldu zbožňuju, chápu proč někomu nepříjde tak přitažlivá ale já se rád toulám a zkoumám a ten svět není tak prázdný jak působí, jakmile se naučíš správně hledat a nemyslím jenom korok seeds. Pro info Zeldy nemám moc rád a hrál jsem jich hodně, tohle je první co mě opravdu baví a hrál jsem i nejlépe oceňovanou hru všech dob Ocarinu, tahle hra mě baví mj i proto, že to je nejmíň zeldovatá zelda co zatím existuje *4*
-
PUBG sorry jako, nejakej mario na to nahony nema
-
Není to trend, ale Nintendo hry jsou všeobecně nejvíce preceněnované hry, zejména od recenzentů, kdy jim odpustí spousty chyb, co by ostatním neodpustili viz Zelda například a její téměř prázdný svět.
-
Pro mě osobně je to Prey. Mario jsem měl možnost hrát a pokud člověk opustí to, že je to od Nintenda a hraje se to dobře, tak zjistí, že defacto je to docela povrchní a takticky docela nudná záležitost, kdy prostě je příliš málo možností a schopností jednotlivých "vojáků". Jako blbina dobrá. Ale cenově opět klasické Nintendo. Druhé překvapení a zároveň i pomyslné "2. místo" je pro mě Hellblade: Senua’s Sacrifice. Ať už zpracováním příběhem nebo prostě tím, jak málo lidí na tom spolupracovalo. Třetí a bronzovou pozici překvapení roku 2017 je pro mě Cuphead, kdy jsem se bál, že grafika zastíní hratelnost. Ale perfektní plošinovka.
-
Jaký trend? Pokud se dívám správně tak tohle je první kategorie co mario vyhrál, na trend potřebuješ aspoň 2 hry. Za mě je to taky překvapení roku a vyrůstal jsem na dosových hrách a atari 800 xe, nintendo mám poslední 3 roky a u Adama Homoly, který tuhle hru recenzoval mám dojem, že Switch je jeho první Nintendo konzole. Pokud bude kategorie plošinovky a vyhraje jí Odyssey tak naprosto zaslouženě, protože jedinou konkurenci měl loni na indie scéně, ale spíš tahle kategorie nebude a vzhledem k tomu, že závodní hry už byly tak tohle je první a poslední kategorie kde mario hra může vyhrát, no možná ještě soundtrack
-
Mario lol...
-
Zase Mario? To už není náhoda, ale trend.
Je vidět na jakých hrách redaktoři vyrůstali, když ke každé hře započtou plusové body za nostalgickou hodnotu...