Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

no staré hry mě vůbec nezajímají (těch pár dobrých stejně dostane remaster), každopádně faktem je, že pořádné příběhové AAA hry na PC a xbone nejsou... tam vede PS4

• TheGGG

ovšem jedno projetí GoW je na 30-40 hodin, to je jak 5krát projet detroit

• tak to jsi těch filmů nejspíš ještě moc neviděl, pokud si myslíš, že Dark Knight patří mezi nejlepší filmy historie. Abych pravdu řekl, měl jsem potíž se na to dodívat, jak mě to nudilo. Pokud chceš vidět, jak vypadají nejlepší filmy historie, tak začni Kurosawou, pokračuj přes Tarkovského, Kubricka, Hitchcocka, Bergmanna, Coppolu. Pokud jde u superhero filmy, tak nejlepší je dle mého stejně původní superman s Christopherem Reevem natočený dávno přes současnou vlnou superhrdinského braku. nejenom režisérsky, ale i soundtrackem. Z těch současných superhero filmů mám asi nejraději Thora.

• iSpirit

Pozor s tím kádrováním. The Dark Knight je jen z nejlepších fílmů historie. 

• Derp_1337

U Detroitu je obrovské plus ta variabilita. Bavili jsme se o hře se 3 kamarády a každý udělal jiné rozhodnutí a měl úplně jiný konec.

GoW si zahraješ jednou a stačí, Detroit si můžeš dát víckrát a pokaždé můžeš být během hraní a na konci mile překvapen. To je prostě obrovské plus.

• Derp_1337

Ten odkaz, co jsi postnul, je o návštěvnosti kin! To v reálu nic neříká o kvalitě díla a o výsledném hodnocení, které dostane od diváků.

• většina her stejně vyjde multiplatformově, takže konzole není nezbytná. Navíc PC má každý doma i na jiné účely, tak proč ho nevyužít ještě i ke hraní? Navíc zpětná kompatibilita. Na PC si můžu hrát všechny staré hry co kdy vyšly, kdežto hry na konzole si za pár let nezahraju, pokud nebudu doma v šuplíku mít 5 různých konzolí pro každou z generací her. Takže pokud bych si měl vybrat, zda si tu samou hru pořídit na PC nebo konzoli, tak dám přednost PC, protože tam mi ta hra vydrží.

• ty žebříčky nevypovídají o ničem. Většina lidí má špatný vkus a herním novinářům se nedá věřit. Např. filmovým žebříčkům vévodí superhrdinové filmy

https://www.idnes.cz/kultura/film-televize/filmy-se-superhrdiny-komiksy-navstevnost-kin.A190103_142402_filmvideo_ts

snad se nemusíme přít o tom, že superhrdinové jsou nekvalitní brak. A podobně je to s hrama na konzole, nebo třeba s žebříčkem populární hudby.

• iSpirit

Tak to je snad jasné, ne? Na Steamu každý měsíc vychází stovky nových her/předběžných her. Velká většina se nedá hrát. Ve finále letos jsou nejúspěšnější jen konzolovky v God of War/RDR2/Spiderman/Tetris. 

Neříkám, že jsem fanoušek koridorovek ala Last of Us, jen poukazuji na fakt, že PC platforma letos docela utrpěla na prestiži. 

• TheGGG

řada těch her vyšla i na konzole, takže to se vážně nepočítá... a pokud jde o evil within 2, tak gratuluji, ta hra je neoptimalizovaný trash (taky ji mám na steamu), a nejsem zdaleka jediný kdo má s hrou problémy, i na eurogameru.net o tom vyšel rozbor...

měl jsem ji koupit na PS4, tam alespoň běží stabilně na 30fps...

• TheGGG

kvalita nad kvantitou.... simulátory traktorů, milion stejných indie 16 bit hopsaček, čínská mmo a všechen ten erotický kreslený paskvil, to mě vážně nebere... nebýt pár dobrých rts her a army, tak na pc nic zajímavého není.

A koridorovky jako lara croft a uncharted jsou dnes zatracená vzácnost a pořádná příběhová koridorovka vyjde steží jedna za rok (už i PS 4 božské exklusivitky jsou většinou open worldy)...

a last of us je mistrovské dílo a unikátní hra, žádnou podobnou člověk nemá šanci najít a zažít...

já si občas samozřejmě nějakou multiplatformní hru na PC koupím, ale tak multiplatformní hry se nepočítají, to kupuji na PC jen proto, že jsem u něj častěji než u konzole. PC only hry, to je bohužel bída a zmar.... no už aby vyšel nějaký dobrý total war nebo jiná RTS, jinak nic

• pochop že hráči jsou různí. Já nestíhám hrát ani to co vychází na PC, natož abych zvládl hrát ještě to co vychází na konzolích. Můj seznam PC her "to play" - Elex (právě hraju), Kingdom Come, Tyranny, PoE 2, Age of Decadence, Pathfiinder, Nier, Dark Souls 2+3, The evil Within 1+2 a mezitím letos vyjde další nášup. Než toto dohraju (což mi klidně může trvat 2 roky nebo dýl), tak mi vyjde Elex 2 atd. Takže mně PC víc než stačí. 

• jenomže statistiky vypadají jinak

https://www.wepc.com/news/video-game-statistics/

53% developerů vytvářelo hry pro PC/MAC a jen 27% pro PS4. Na PS sice vychází spousty her, ale spousta z toho akční koridorovky typu Lara Croft, Last of Us, Unchartetd atd. Na PC vychází mnohem pestřejší směsice her a je mnohem větší výběr co hrát. Na PS4 aby člověk nějakou hardcore hru pohledal. Na PC máš celý indie trh, ale chápu že když indie hry odmítáš, tak to vidíš jinak

• ten hlavní příběh, když si ho napíšeš na pár vět, nebyl nic extra. Jsi kurýr, které nese čip, cestou je přepaden, ale přežije. Na čipu jsou data k ovládnutí armády robotů a ty se můžeš rozhodnout, co s tím nakonec uděláš. Právěže ten příběh byl slaboučký, ale byl velice dobře odvyprávěný se spoustou větvících se možností.

• jo, ten je dobrý 🙂 (teda na počítačovou hru)

• Carnage666

Tenhle člověk se hlavně rozohní úplně v každym článku kde někdo něco špatnýho řekne o KCD.

• maros.goc

Víťaz musí byť neueriteľne podceňovaný soundtrack The Bard's Tale 4: Barrows Deep

• TheGGG

ano a dle toho je více než jasné, že to s PC je k pláči... protože tam se vůbec nic ani nechytá

• Je pravda, že když projíždím zdejší dosud zveřejněné žebříčky, tak většinu předních míst obsadily konzolové exkluzivní hry. Zajímavé...

• skaven

to neviem, pozeram na top 3 tu v clanku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit