Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fordzy

Kdyby se tady na Games vyhlašovala cena "Klaun roku", tak by si jistě vyhrál. 

Prej "zkontroloval na youtube" LOL Takové bláboly. A teď tu naši Písničku českou

• Fordzy

New Vegas měl vynikající příběh. Málokteré RPGčko ti dovolí vytrolit všechny soupeřící strany a v čele vlastní armády robotů všechny zabít a sám ovládnout Vegas. Čistě náhodou odpojit pana House od podpory života, čistě náhodou pokazit operaci Césarova nádoru na mozku, čistě náhodou odstřelit hlavu prezidentovi NCR, Aneb jak se z poslíčka stal Vládce všehomíra. Pořád si živě vzpomínám jaký to byl uspokojující pocit. 

• Yep, yep, idealni rok pro ty pc only hrace, kteri mp hry moc nevyhledavaji, aby dali sanci konzolim (tedy hlavne ps4). Je na konci cyklu, takze samotna konzole je levna, hry jsou levne a je jich takova hromada, ze docela lituji toho, kdo by si nevybral nebo nedej boze neprekousl ovladani gamepadem.

• uher

Ale v čem je špatná? Nevyhovuje ti ovládání? Jsou tam bugy? Propady frameratu? Nebo nějaký jiný technický problémy?

Nebo jinak, jaký je teda tvůj Best of 2018?

• Mart9

Chyba je, že ty hry jsou prostě špatné, ale jedna se vždy vypíchne a v různých anketách neskutečně tlačí.

• TheGGG

tak na PC určitě, tam to bylo k pláči

• uher

A soundtrack k NieR Automata jsi zkoušel? Zrovna tohle je pro ty zmlsanější určitě zajímavá záležitost.

• uher

A jako chyba těch her je co? Že jsou tak dobré? Protože Dead Cells rozhodně nikde nepřekáží, ta hra prostě vynikající je. Že indie scéna poslední dobou často zastiňuje AAA produkci je spíš ostuda AAA produkce, nemyslíš?

Vždyť se podívej jak se velké firmy bojí riskovat a když pak přijde nějaký fenomén (např. Battle Royale) tak si nezačnou sypat popel na hlavu, ale prostě ho bezostyšně kopírují/vykrádají a tváří se u toho jak kdyby se nic nestalo a místo aby vyzkoušeli sami něco nového, tak to samé převléknout do svého kabátku a obhajují to nesmysly typu: "to přece hráči chtějí, nic špatného neděláme".

• upřímně doufám že taková kategorie bude. Tak jsem ten soundtrack k RDR trochu čeknul na youtube a zas tak moc mne nezaujal, tak trochu mix country s chabou napodobeninou Morriconeho (ale poslechnu si ho ještě podrobněji). Ale já jsem hudebně hodně zmlsaný a náročný. Poslech hudby je má vášeň (určitě větší než hraní her) a od té doby co jsem před pár lety objevil klasickou hudbu poslouchám skoro pořád. Když je hudba ve hře blbá nebo už se jí moc přejím, tak si ji prostě ztlumím a na pozadí si pustím něco epického, třeba operu od Rimského-Korsakova 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=1t6gWJrn8QU

• BohumilCisar

Posuď sám, podle mě je hudba v RDR2 špičková, hned jak se v první přestřelce ozvala skladba "Outlaws from west", tak mi bylo jasné, že hraji něco výjimečného...

https://www.youtube.com/watch?v=rUQFWEyyL4w

https://www.youtube.com/watch?v=UeHLxw82jMA

• skaven

no...rok 2018 bol kua slaby😇

• Jack1947

Nojo na pc se moc příběhově bohatých her neurodilo tak se to jakžtakž chápat dá 😉

• Mart9

Zaprvé jsem nikde neříkal, že já vždy Best of články vydýchám. Jen to, že mě ty reakce baví.

Zadruhé jsem tam psal, že to není stížnost na konkrétní volbu, ale ty to překrucuješ, že jsem nevydýchal jejich článek

A zatřetí to sem rád překopíruji, ať o to neochudíme i zdejší uživatele.

"Asi teď pár lidí naštvu, ale musím to říct. A myslím to obecně, nikoliv konkrétně k této invazi.

Připadá mi úsměvné a celkem mě to taky štve, jak se každý rok herní
    odbornictvo upne na jednu indie hru, která pak získává ocenení a
    vyloženě překáží v anketách o hrách roku.

Bylo to Hotline Miami, byl to Undertale, letos to padlo na Dead Cells,
    všechno hlouposti. Hrál jsem z toho chvíli jen Hotline Miami, zbytek už
    jsem poučen jen krátce zkontroloval na youtube. Jsem zvědav, které hře
    se dostane přehypování v roce 2019."

• TheGGG

jak to řeší čeština je jedna věc, ale obecně, když se mluví v recenzi o příběhu, řeší se jedním tahem myšlenka, námět, postavy, dialogy a vše ostatní-.---

• RaketovyZid

To nerozlišují jen Angličané, ale i my, Češi - námět, forma a příběh.

Povinná maturita z češtiny, zdá se, lidem v hlavě moc neutkvěla. 🙂

• Jestli tady bude Best of 2018 v kategorii soundtrack tak RDR musi byt jednoznacny vitez. OST je opravdu stejne jinde oproti konkurenci, jako zbytek hry. Pokud ti zalezi na hudbe ve hre, tak RDR2 si uzijes. Parkrat jsem se jen tak zaboril do gauce a poslouchal, stejne jako ti prave hudba obcas vzene slzy do oci.

Kratkej prurez par exkluzivnima songama ze hry zahrany live na Game Awards https://www.youtube.com/watch?v=k0B-palOEK8

• radim.zaty

No tak hlavně že ty jsi vydýchal bestof článek u konkurence. Tvůj whine nad Dead Cells je tam k popukání ;)

• tak to je asi problém spousty her, že hlavní námět nestojí za moc, ale ty vedlejší questy a volby z toho dokážou udělat i tak solidní zážitek. Např. Fallout New Vegas neměl hlavní příběh taky nic moc, ale možností volby a výborných vedlejších misí spousty, takže ten výsledný zážitek byl parádní. Her s opravdu memorabilním příběhem, o kterých by se dalo říct, že hry povyšují na umělecký zážitek, je jako šafránu.

angličasné rozlišují mezi story, narrative a plot. Story je jako ten hlavní námět, a narrative je to jak je podán. Takže např. FNV měl mizerný story, ale skvělý narrative. Ty letošní hry nevím jak na tom jsou, protože jsem žádnou nehrál.

Jedny z nejlepších příběhů ve hrách mají adventury, kde královnou je asi The Longest Journey, ale i Gabriel Knight

• Mart9

Fakt mě baví, jak se vždy najde někdo, kdo ten konkrétní Best of článek nevydýchá :D Vždycky se na ty články kvůli tomu těšim.

• TheGGG

kvalita příběhu není jen o základním námětu, ale i postavách, dialozích, v případě detroitu i o možnostech volby atd. a tam právě hra exceluje i když základní námět je provařený (a vždy byl slátanina už před 50 lety)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit