Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

Tak jestli máš Xbox, tak se není čemu divit, polovina těch nejlepších her letošního roku vyšla pouze pro PS4 😛

• Mam pc a xko napul s kamosem jen kvuli NHL, ale ty dnesni hry mi nestoji ani za to vzit to xko od kamose a koupit si na to hru :D Asi spis chyba u me no :D

• TheGGG

vím že jistým lidem to trhá žílu, ale je to tak... nápověda: ti lidé jsou obvykle PC only hráči

• Ale no tak :D

• Cajicek

BTW spoiler u Connora mohl byt mirnejsi... i prsto ze jsem hru hral a hraji nyni znovu, netusil jsem ze to tak muze dopadnout....

• Cajicek

Mě třeba Connor jako vítěz vyhovuje, ale raději mám Hanka... :) Marcus mě taky štve...

• dlouho jsem nezažil postavu kterou ze začátku naprosto opovrhuji a postupně si získává moje sympatie :-) Pan Ptáček TOP 

• Mart9

Pan Ptáček

• jack

Connor? Nezkonale jsem si užil za nej hrát! 

• Derp_1337

A jaké postavy považuješ za charismatičtejší a zajímavější než Connor? Kromě Connora a Kary mi absolutně nikdo neupěl v paměti (Marcus byl skoro až kýč).

Podle mě si Connor to 1. místo rozhodně zaslouží.

• TheGGG

ty hry byly tak luxusní že vyhráli ve všech kategoriích... 

• Koukam to byl docela slaby rok na hry,  porad dokola stejny hry :D

• dworkin

Pro mě Dutch Van Der Linde. Jeho cestu k šílenství jsem si opravdu užil. Včetně opakování ikonického "I have a plan!", které na začátku hry vyznívá úplně jinak, než na konci.

• TheGGG

Slušný výběr, tento rok byl na zajímavé postavy podařený....

za mě teda: 

1. Mimir (GoW)

2. Dutch (RDR 2)

3. Connor (Detroit)

• uzivatel1982

No Annie mi přišla jako průměrná vata. Ve výsledku Charles, Hoesea nebo Lneny byli zajímavější vedlejší postavy. V Detroitu bych taky našel za mě charismatictejsi a zajímavější postavy než byl Connor,ale jako zástupce dobrý. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit