Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Thanquol

Ok Cyberpunk zhodnocen. 8/10

Grafická stránka 2/3* - v podstatě hezký a živoucí, ale nedooptimalizovaný a glitche. NC mi v noci připomíná projíždky v mém oblibeném NFS Underground 2.

Herní mechanismy 2/3 - v celku hodně věcí v balíčku, ale nedotaženo. Škoda

Příběh 3/3* - osobně proč né. Nejsilnější stránka CP. Dokud se příběh točí, je to fajn a zajimavý myšlenky + Johnyho input.

Na devítkové škále tedy pěkná sedmička, na desítkové (7*1,111 = 7,8 = 8 ) Cena hry v adekvátní kategorii. 

• Derp_1337

Ten poslední příspěvek nebyl přímo o Animal Crossing, ale všeobecně o (ne)úspěchu různých her.

• solomon.short

muzes s tim nesouhlasit, ale Animal Crossing je opravdu dobra hra. Ale ano, nacasovani ji hrozne pomohlo.

• Nebyl bych tak hrrr, loni tady čteářskou volbu vyhrálo Death Stranding, v tý době PS exluzivita.

• homeles8

Tak tyhle hry mě absolutně nezajímají 

• homeles8

Jop, tyhle hry se mi taky líbí, hlavně Desperados. 

• lito

komunisti/levičáci/cenzuru facebooka/Tommy Robinson. V něčem se občas i trefí, ale většinou jede slušný bomby.

• lito

vždyť se pořád firmy plácají na Facebooku po zádech, gratulují s k vydaní svých her. Jasně nadstandartní vztahy. Není o čem.

• Jj, nejdřív napíšeš totální konspiraci, že se mu CP líbí protože, je s nima besty a potom, že on šíří konspirace. Tady už víme odkud vítr vane a bude to zleva.

• lito

První místo bude brát Cyberpunk 2077. Hrálo to nejvíce lidí. Dokonce někteří hráli jedinou hru za celý rok a to právě Cyberpunk. Hra je navíc dělaná pro co nejširší publikum. Navíc tady jsme ve Středu/východu Evropy, takže psko tady není tak populární, takže pskový hry budou až za Cyberpunkem. Vysoko by mohla být i Mafia.  Tipnu si.

1)Cyberpunk 2077

2)Hades

3)TLOU2

4)GOT

5)Mafia

• Inu, může se nám to nelíbit, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je tak všechno, co můžeme dělat. Jsem zvědavej, jak dopadne volba čtenářů.

• To ti nepřipadá, to je u celý řady značek ověřenej fakt.

• Na druhou stranu se dost lidí ohledně Alyx shodne na tom, že by šlo o dobrou hru i bez VR (sám to posoudit nedokážu, headset nemam, ale na druhou stranu mam všude kolem sebe terárka se sklípkanama, což neni úplně nejlepší set-up pro máchání rukama kolem sebe poslepu). Což by znamenalo pro tuhle technologii obrovskej krok dopředu. Už jenom za tuhle evoluci v rámci VR her si Alyx nějaký to ocenění rozhodně zaslouží.

• unicz

Noo nevím jestli to byla ironie? Občas se ukáže článek "2000 a co vyšlo" apod. a když to člověk přirovná k 2021, tak je to strašlivá bída.

A to to bylo podpořeno výborným novým HW (konzole, GPU, CPU) a i přes to v podstatě nula (až na CyverPunk a MSFS).

• Do jakejch konspirací konkrétně? Jen tak pro info. Zas tak moc ho nesleduju.

• Sakra, uklik jsem se a dal omylem nahlásit. Tak snad to tu zůstane. Ohledně Vávry... on je v tomhle prostě zvláštní. Je schopnej něco 2 hodiny v kuse hejtovat, aby z něj pak vypadlo, že se mu to vlastně líbilo. To mi došlo v jedný Jámě Pekel v Levelu. Tam celou dobu hejtil Zaklínače 3. Tohle je špatně, tamto je špatně. A nakonec z něj vylezlo, že je to jeho hra roku a dal by tomu 9,5/10. I když z textu to vypadalo, jak kdyby nesnášel každou minutu.

• Wasteland 3, Desperados 3, Doom Eternal.

• Bumtaratabumbumbum

Spíš si myslím, že to hodnotili na základě toho, jak se to právě jim (jednotlivým členům redakce) líbilo. Z Animal Crossingu byli skoro všichni v redakci dost unešený, však o tom hojně zmiňovali v letošních Fight Clubech a tak. Jak se psalo tady v článku, dva členy redakce právě Animal Crossing donutil pořídit si Switch. Navíc si myslím, že je to jedna z mála her v tom žebříčku, kterou hráli snad všichni z redakce (nebo téměř všichni).

• vindalooo

Chybí mi tu warzone

• Za mě osobně loňský rok slušná bída a mizérie (čest vyjimkam).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit