Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sugyn

Plus nikoho nezajima 10let stary tomb raider. A ne herne se v tom nic nezmenilo. Je to jen hezci.

• Veskoslav

Vsak ti nikdo nebrání jít na kvalitní Slovenský web. Jo vlastně, to by nějaký musel existovat.

• Veskoslav

Epic furt něco rozdava. A? To o tom mají psát každý den, aby tba dušička byla uspokojení?

• Jarisko84

Epic rozdava komplet seriu tomb raider... tu na games.cz web o hrach sa to nedozviete a je to smutne ako to tu ide dolu vodou...

• Derp_1337

NieR: Replicant ver.1.22474487139 je dost nedoceněná hra. Nedá se mu upřít, že je to dost slušný remaster a pravděpodobně si zaslouží být v top3 místo Crysis.

Bohužel v dnešní době si novináři zvykli na to, že se hry vydávají zabugované a nedodělané a tak bohužel byly vůči Crysis schovívavý. 😐

• Jarisko84

Co vo svete hier a technologii sa nic nedeje ked vychadzaju taketo fajnove clanky len aby na games.cz daco bolo...ide to tu dolu vodou...

• dworkin

D2R hraju doteď a pořád mě baví. Z pohledu cena/výkon má letos u mě asi vůbec nejlepší poměr.

Zajímalo by mě, jak moc komerčně úspěšný ten remaster byl, nedaří se mi k tomu nic najít.

• Souhlasim s ostatnimi, dat tam Crysis je trosicku ulet v tom stavu, co to vyslo, co treba takovy NieR Replicant?

• Taky jsem ho nikdy nedohral... Ale co uz, uz je dokonce i mod na navraceni Pinnacle Station. Treba se mi to konecne povede.

• vonTossis

Souhlasím. Dát do tohoto žebříčku Crysis je úplný úlet. 

• vonTossis

"Zamrzí ale chybějící DLC Pinnacle Station..." - zajímalo by mě, kolik hráčů to tak vnímá. Mass Effect patří mezi mé vůbec nejoblíbenější série a hry vůbec, ale chybějící Pinnacle Station je mi úplně jedno. 

• Zbysek01

Vážně Crysis?

Hrál jsem tedy jen novou verzi jedničky na PS 5, ale ta hra vypadá a jedu hůř, než když poprvé vyšla na PC. A nemyslím si, že by to bylo hardwarem konzole...

• Veskoslav

Crysis? A to, že to vypadá občas hůř jak původní hra a o tom, že to občas jelo jako v roce vydání původní hry, to je asi takový zanedbatelný problémek...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit