Best of 2023: Deset nejlepších her roku
-
Někdo kdysi prohlásil, že kopírování obsahu je nejvyšší forma pocty. 😉
A to, že toho ta hra spoustu obšlehla, ještě neznamená, že to je špatná hra.
-
to ano, až snad na to, že Zelda vyhraje nejlepší akční adventuru před Alanem Wakem 2 a ve hře roku skončí za právě touhle hrou. Pokud je to lepší hra v dané kategorii, tak by měla být lepší i celkově, ne? Nebo to chápu špatně?
-
Vy, kteří kritizujete pořadí a obsah...hledáte v tom hroznou objektivitu, která tam nikdy nebude. Tohle je prostě subjektivní žebříček jedné z redakcí. Vyčítat jim, proč tam nedali tohle nebo támhleto je naprosto absurdní. Udělejte si vlastní žebříček a zveřejněte ho. Od toho je internet a svoboda slova :) Redakce není hlas lidu :)
-
Diablo IV opäť nikde a žial právom. Kedysi každá hra od Blizzu bola udalosť. Samozrejme, stale ide o dobrú hru a v zľave ju doporučujem kvôli príbehu lebo endgame neexistuje.
Hogwarts legacy sa veru mohlo umiestniť. Ta grafika a súbojovy systém boli rozhodne prekvapenie.
-
Bloodborne dokazuje, jak fenomenální je, že dokáže i po letech uživit do top her roku vlastní fan rip off.
Tohle neberte nějak vážně, Lies of P mám rád, ale přiznejme si, že se kradlo ve velkém.
-
To jsme dva, a to jsem fanoušek FF série 30 let. Ale tak nějak tuším proč tam je.
-
Keď americké herné weby nevidia architektonické rozdiely medzi Bloodborne a Lies of P a označujú obe za viktorianske, dá sa to pochopiť, ale v Európe by sme mohli vidieť rozdiely, Bloodborne je inšpirovaný stredovekou Prahou/Rumunskom čo potvrdil aj fromsoftware, Lies of p je čisté renesančné francúzsko, hra s viktorianskym štýlom bol napríklad Dishonored
-
Jedi Survivor fakt ne-e. Osobně bych z toho seznamu ještě vyhodil Final Fantasy XVI.
-
Jedi: Survivor je kde? Zaradit Lies of P (kterou jsem hral a libila se mi) do zebricku a nezaradit Jedi: Survivor, to mi prijde jako uplne nepochopeni kvalit techto her (a to se mi Lies of P fakt docela libil). BG3 je fakt prehypovana hra, divim se, ze vas jeste bavi takhle ji glorifikovat. Oproti Divinity 2 to zas takovej posun nebyl...