-
Jedna věc je technický stav, ale já mám problém i s hlavním příběhem, přijít k postavě, která vás pošle za další postavou a ta za další atd., přicemž pokaždé jdete přes půlku mapy mi teda přijde žalostně málo. Celé to zachraňuje to celkové zpracování, atmosféra a genius loci té oblasti, to je prostě nepřekonatelné.
-
-
uprimne ja ten stalker 2 povazujem len za dobugovanu atmosferickejsiu verziu far cry formuly...viacej ubehanej lebo vo far cry vozidla robia vela zabavy....
-
-
Stalker 2 možná za 2 roky. Letos asi největší akční propadák roku.
-
Stalkera 2 mám dojetý jeden ze 4. konců, teď jedu druhý "běh" a snažím se to jet jinak než napoprvé a už teď mám jiné úkoly díky jiné lince kvůli rozhodnutí, co jsem učinil. A-Life vypadá, že už běží jako v původních hrách, byť není příjemné být přejetý stádem flaks, následně bandity a pak žoldáky, protože jsem nedávno vystřílel vojenský konvoj a je na mě "vypsaná" odměna.
A bugy? Upřímně opět za cca 85 hodin dvakrát crash a pokaždé, když jsem přepínal okna. Ano, stabilita, zejména v hlavní vesnici byla hrozná v týden vydání a FG způbovalo masivní ghosting zejména u stromů. Ale oboje už opraveno:) Nejhorší byly asi grafické glitche, zejména u budov, kde byla dvojbarevná omítka. Z toho člověk málem schytal psotník. Ale kolem a kolem jsem si hry náramně užil a prostě jsem jenom pokračoval tam, kde jsem v roce 2009 skončil ve 3. díle první trilogie. A Pripjat? Nádherně a detailně zpracované město!
Letošní rok jsem ale jel ve znamená W40k. Space Marine 2. nejhranější hrou na Steamu, skvěle jsem si ji užil a je moc fajn vidět, že i nadále na tom pracují a doplňují. A Darktide nové operace. I ta stabilita a samotná hra už běží mnohem lépe.
-
Pro me jednoznacne Helldivers 2 jak prekvapeni, akcni hra i nejlepsi hra roku. Takhle me nova hra uz dlouho ale opravdu dlouho nechytla.
Btw. na Stalkera 2 si vsichni stezujou ale to ze Space Marine 2 bez modu nepodporuje nejak rozumne ultrawide rozliseni je absolutni megafail.
-
-
Space Marine 2 nepodporuje utrawide? Jsi si jistý?
Po vydání hry vyšel patch, který přidal podporu ultrawide monitorů. U monitorů s poměrem stran 21:9 to funguje v pořádku.
edit: Koukám, že na netu jsou stížnosti od hráčů se "super ultrawide monitory" s poměrem stran 32:9.
To je sice blbé, ale kolik lidí má takový monitor? Podle Steam HW průzkumu minimum. To bych zrovna neoznačil za "rozumné" ultrawide rozlišení.
PS: Bohužel tak velké ultrawide monitory jsou očividně minoritní záležitostí. Ani Elden Ring neměl podporu ultrawide monitorů (hráči viděli na krajích ty černé pruhy) a přesto to vyhrálo hromadu GOTY cen.
-