-
Největší zklamání byla AAAAAA hra od UBI :D
-
pro me bylo nejvetsi zklamani homeworld 3
-
-
Díky za připomenutí Homeworld 3. To taky stojí za zmínku.
Akurát Homeworld 3 zas až tak moc špatný nebyl. Jo, taky jsem čekal víc a jsem zklamaný... ale do největšího zklamání to má fakt daleko. Hry jako Skull and Bones , DA: Veilguard, SW: Outlaws jsou mnohem mnohem horší.
-
-
rozhodně
Dragon Age: The Veilguard -
Hmm, všichni uvedení kandidáti jsou bohužel pouze marketingovými výkřiky a dojiči peněz od hráčů. Já osobně jsem se také spálil a dal prachy do opravdového "shitu" co se umístil na druhém místě téhle reportáže. Prostě kouzlo reklamy a marketingové čarodejnictví jednoho dočista zblbne....😠
-
Ani jedna zmíněná hra nemohla být zklamání. SS mělo naprosto tragický vývoj, většina lidí, co dělala na batmanovské sérii už tam dávno nebyla nebo byla vyhozena. A poslední DA? Jo, už gameplay během roku okazovali, že to bude nejhorší díl, který má s daným světem DA společný název a beauty filter, co aplikovali na všechny postavy...
Za mě rozhodně zklamání SW, protože některé lokace, postavy atd. jsou nádherně zpracované. Ale pak je to klasická ubisoft šablona z roku 2010. Ano, naivně jsem čekal něco jiného. Bohužel. -
za mna najviac test drive unlimited solar crown...islo to naprd a hralo sa to naprd...ea nove veci a ubi veci su uz taky placeholder od toho publishera fakt nic dobre necakam...