Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za mě Metal Gear, Fire Emblem, Deus Ex a Doom 4
  • kkING
    to nejlepsi hned ze zacatku Fallout 4 :-)
  • Vojta_Ilavsky
    Těším se na Sea of Thieves, protože piráti, FPs a kostlivci. Navíc to vypadá graficky pěkně a nenáročně. Risen 2 mě nebavil a nad ACčkem jsem zlomil hůl po Brotherhoodu.
  • Já jsem byl z letošní E3 velmi nadšený, protože předvedli překvapivě dost slušný počet zajímavých her, takže rozhodně fajn.
    Osobně u mě vede hlavně nový Metal Gear Solid, u kterého nevěřím, že by mohl dopadnout špatně. Také ale lituju, že to není serie, která by byla u nás více známá, protože by pak byla šance na překlad od distributora - snad aspoň něco neoficiálně bude, i když ten rozsah textů bude asi dost brutální.

Jinak se samozřejmě těším na nový Deus Ex, South Park, Dishonored, Xenoblade Chronicles, Unravel, Doom (radši bych tedy byl za nové Rage), Halo, Gearsy, Horizon a já nevím, co ještě...
  • zaujal mne fallout 4 a jsem zvedavej na mad maxe
  • Kde je Metal Gear Solid: Phantom Pain???? Ta hra vypadá naprosto úžasně! Vyděli jste to 40 min demo? Open world, úpravy zbraní, buddy systém, stavba Mother Base, kompetitivní MP, napadání základen...ta hra bude legendární.
    • ales.smutny
      Kluci na něm nejspíš nebyli, i proto, že jsme dostali těsně před E3 do rukou hratelnou verzi a tam byla asi jen "k vidění". Teď bude i čas z toho napsat dojmy :)
    • Vogon
      Bohužel je to hra od Konami, takže očekávám nejhorší.
    • Japonske hry bohužel na Games nikoho nezajimaji, ono jich na E3 bylo vic.
  • A kde je Metal Gear? Mám to brát tak, že podle vás nepatří mezi to nejlepší z E3? To mě dost překvapuje...
    Po té ukázce co jsem viděl bych tady tu MGS čekal někde na vrcholu společně s Uncharted a Horizon.
    • uz se to tu resilo..
  • Dishonored 2 (původní hru a atmosféru miluji), Kingdom come: Deliverance (zde oceňuji pojetí světa, realistické a historicky akurátní a doufám v nastavení nového standardu AI), Unravel Reveal (ta hra je prostě roztomilá pološinovka)- hry, které budu bedlivě sledovat.
  • Hnisavec
    najväčšie sklamania výstavy podla mna Fallout 4, Kingdom Come a Doom...všetky z gameplayu extrémne nudné, prkenné a nijaké....
    • Nudné, prkenné a nijaké... Stejně jako všechny ty tvé trolloidní výplody, kterými to tu zasíráš
    • Rovnou si mohl napsat ze te se ser*ou hry původem z PC a ne delat tuhle blamaz:)

Ja jsme třeba po dvou minutach vypnul video z Uncharted protože me to malem unudilo k smrti..
      • Hnisavec
        jj a preto ma najviac zaujal Eitr a Deus Ex, ty chytrolín....hry rozdelovať na PC a konzolovky majú zapotreby len PCčkári obmedzení na jednu platformu bez možnosti zahrať si široké portfólium exkluzívnych trojáčkových hier. ja hrám to čo ma zaujme bez ohladu na platformu.
  • del0
    Zaujal mě snad jenom Deus Ex (pěkněj art, překvapivě solidní grafika + líbila se mi ta atmosféra ve stylu Half-life 2), Fallout 4 (customizace) a samozřejmě trochu ten Doom, ale doufám, že to byla jen pomalá gamepadová předváděčka a ve finále to bude rychlejší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit