Přejít na výpis diskuzí
Best of E3 2015 aneb nejlepší hry výstavy podle Games.cz
21.6.2015 | Redakce Games.cz
146 příspěvků
-
Deus Ex: Mankind Divided: Docela mě mrzí typicky čecháčkovský popis redakce. Praha se objeví v AAA hře a zdejším redaktorům je to málo. "Za několik levně nadabovaných českých hlášek tvůrce rozhodně nepochválíme." A proč je sakra nepochválit a nemít alespoň trochu radost, že použili češtinu a Prahu ve hře? Mně se to hodně líbí. Taky tam mohli dát ruštinu nebo to celé nechat v angličtině, případně to přesunout do Berlína, he? Vypadá to, jako kdybyste se dokázali radovat jen na dovolené za 100 000 Kč. Redaktoři, nebuďte takoví věčně nespokojení pesimisti.
-
-
Navíc ty hlášky nezní levně, je slyšet, že jsou nadabované profesionálem. Žádnej google translalor:-)
-
-
Levně? Že po mě policajt chce nějaké "papíry"? V tom případě měl vylézt z hlaváku do Sherwoodu a tam by nějaké ty papírky určitě od někoho sehnal. Mně to naopak jako prohnané google translatorem přijde.
-
-
"Papíry" jsou běžné používaný hovorový výraz. Raději to mám hovorově, než aby tam bylo, nýbrž, poněvadž, protože...
-
-
Jasně, a policajti o sobě budou sami mluvit jako o fízlech a chlupatejch, co?
-
-
Venceslaus: a viděl jste stejné video? Například v 1:17 tam kontrolují sedícího bezdomáče, jestli tohle dělají celý den, tak to napruzení tam je zcela po právu... je to akorát přirozené, i ten slovník... papíry tomu dadaly autenticitu... a navíc je vytýkána letmá inspirace v hlavním nádraží, ale příběh se odehrává v budoucnosti, kde už může vypadat zcela jinak, kritika autora by sedla v případě, že by se příběh odehrával v současnosti... takhle je to vedle jak ta jedle.
-
Anunakig: Právě, že byl tak napruženej, až to působilo dost nepřirozeně (a komicky). Ty papíry to jen podtrhly.
-
Kdyby tak o sobě mluvili, nedávalo by to smysl, proto to tam nikde nebylo... nevím, co to teď vymýšlíte... zkrátka je vidět, že se nad tím zamýšleli a pokusili se i o hovorovou češtinu, ten policajt byl docela napruzenej, proto neřekl "Občanský průkaz prosím", ale prostě ledabyle "papíry".
-
-
-
-
-
Achjo - "čecháčkoství"? To mi nepřijde zrovna moudré, chovat se naprosto nekriticky a skákat radostí nad každou hozenou kostí.
-
-
Hozená kost by byla pouhá mapa ČR kdesi na Severním pólu, kilometr pod ledem. Vymodelované hlavní nádraží a další pražské lokace je sakra rozdíl. Co to napsat: "Máme radost, že se v takhle známé hře objeví Praha, ale mohlo by to být ještě tak a tak?" Cítíte ten rozdíl? Myslím, že nějakou pochvalu si tvůrci zaslouží. Přijde mi to jako některé komentáře na CSFD, kde si každý hraje na mudrce...
-
-
-
Ani neviem, ze nejaka E3 vobec bola, uz ma to prestalo zaujimat uplne...
-
Tak vcera sem si konecne nasel cas a mrknul na vsechny gameplay trailery.
Nejvic se tesim na Just Cause 3, to bude masakr presne moje krevni skupina.
Doom 3 pro me taky kandidat do top 3, gameplay vypada uzasne a me se moc libi.
A nakonec Battlefront, dalsi slibne vypadajici hra, tesim se.
Nejvetsi zklamani a nuda je pro me Mad Max, uplne o nicem.
Zda se ze nas ceka hromada super her, fakt su prekvapene kolik toho vyjde, a kvalita by mohla byt slusna.
Zoufalosti jako Division, Assasin, a COD ani nehodnotim. -
-
Doom 3?
-
-
treba tu predchozi koridorovou lekacku nepocita *5*
-
-
-
Všechny uvedené hry jsou neoriginální s*ačky. Tečka. Tak pravím já, a co říkám já, je pravda.
-
Tak ze zde předložených her mě nezaujala vůbec žádná *13*
-
-
Nesmis bejt takovej hispter *3*
-
-
Nejsem hipster. Jenom nemám v lásce akční věci, kde se různě střílí a bojuje. Což se, bohužel, neslučuje s valnou většinou současné herní produkce.
-
-
-
Já se díky letošní E3 znova našel ve hrách od Ubisoftu a těší mě to. Ale jednoznačně vypíchnu jednu jejich hru - "For Honor". Akční a dynamický trailer mě hodně nabudil, neboť mám pro jakékoliv středověké souboje velkou slabost. Odklon od jejich klasického portfolia je plusem a Vandenberghe tomu dává tu správnou šťávu.
Ale i z dalších her mám radost. Unavenost AC už opadla a jsem připraven se na podzim vhrnout na Unity a jsem zvědav, jak tentotkrát dopadne Syndicate. Ani ne tak kvůi slibům, které nedodrželi ani loni u Unity, ale spíše kvůli tomu, že se zaměří čistě na single. Division vypadá s výhradami dobře a uvidíme, co ještě ukáže. Ghost Recon Wildlands, South Park. I přes všechno jsem rád, že tu s náma Ubi je. -
Á vida, legendární kritická elitní klasická video herní "novinařina" se zase vytahuje, musím vás vážně pochválit, že reklamy umíte psát dobře a navíc úplně zadarmo, a pravděpodobně aniž byste si to uvědomovali. A pak se lidi diví, že klasickou video herní "novinařinu" nikdo nebere vážně, když "novináři" jsou schopni napsat deset masturbačních článků o hře(Nejlepší jsou dojmy z hraní podle videa), kterou nikdy nehráli, a pak o oné hře napsat "recenzi".
Pro inspiraci, jak by vlastně měla ta bájná novinařina(=/= reklamní leták) vlastně vypadat doporučuji například toto video o letošní E3 https://www.youtube.com/watch?v=rGLe_fR4AJE -
-
To video je poměrně přesné řekl bych.
-
-
jasne, akorát se snazi ovlivnit názory lidi uplne stejne jako ti co dehonestuje v tom videu..strucne receno..dela uplne to same jen na druhé strane barikady:)
-
-
Jenže on v tom videu nedělá reklamu na svůj produkt, takže jeho úhel pohledu není zkreslený kvůli výdělku. A to je práce novinářů, podávat kritický pohled upřímný na události.
Stručně: Pokud se obchodníka zeptáš, co si myslí o jeho produktech, tak ti řekne, že jeho produkty jsou ty nejkvalitnější, protože ti chce své produkty prodat, určitě ty neřekne, že jeho produkty stojí za nic a že za ně navíc chce až moc peněz. Proto se zeptáš ostatních lidí, co u toho obchodníka nakupují, jejichž názor není zkreslený tak moc jak je zkreslený názor obchodníka.
PS. Pokud si myslíš, že vypadáš jako intelektuál, když používáš drsňácká slovíčka, tak se mýlíš.
-
-
-
-
Ty největší bomby dostali i ocenění. To asi budou skutečně super památné hry :)
Již se na to těším.
Přitom na E3 byla řada her které jsou zajímavé ale jen nebyly na tom hlavním stánku....Ale chápu, že taková bomba jako lov robotických dinosaurů nemůže odejít bez ocenění. Dokonce to má 4k artwork i když to ve 4k nepojede.
Tohle je něco jako ty ocenění pro mainstream popové hity, kdy to tam dorazí Justin odnese si 150 ocenění a zase odejde....Prostě dáme to tomu co nejvíce prodává, nejvíce prodá, má největší produkční hodnoty, nejvíce se kolem toho nakecá a nejvíce to lidí sledují. -
A kde je Beyond good and evil 2, dělá se na tom ještě vůbec nebo Ubi zapomněl že to někdy oznámili ?
-
No asi tak nějak... vyloženě nic krom pár her (Fallout4, Horizon) co by zvedlo ze židle... nebo naopak zarazilo do židle.
-
-
U mě zklamání - není tam žádná nadějná nová značka, nová naděje obecně... Všechno jsou to zkostnatělí staří známí (bez urážky)...
-
-
Tak tak není vyloženě hra na kterou se těším... ted akorát výjde Batman supr a ten se tam blízkl trailerem z fps... no ale ten už je onznámený dlouho ... možná Mad max o něm se vědělo taky déle potom ten Doom ( to je zase na delší dobu)... ale někoho to zaujalo viz FF VII reinkarnace (remaster) Last guardian ( to vypadá jako ICO) v lepší grafice... a tak dále.
-
-
Mě by potěšilo, kdyby ten žebříček mastodontních značek narušovaly alespoň dva slibnější, možná i "nezávislé", projekty - když už nic, tak alespoň ten Kingdom Come...
-
-
Spíš nějaké to nečekané překvapení, takhle je to jen akce kdo víc narval do toho peněz... co si budeme povídat narvalo se tam fůra... no nezbývá než počkat co hezkého přinese gamescom. Snad to bude lepší no.
No a co For honor nic? i když to budou jen realistické souboje.
Spíše takhle nečekal jsem bláhově ani naivně nic tudíž jsem nemohl být zklamán, ovšem kdyby tam vykoukla nějaká nová neobroušená hra která si nezadá ničím s dnešními hrami tím líp. -
-
No tak mluvíme o E3... to byla vždycky akce o velkých projektech a o velkých penězích. Navíc zaměřená na konzole.
Lidi co dělají nezávislé hry se až tak na E3 necpou, a pokud tam jsou tak spíš kvůli tomu že se tam sejdou lidi z branže. Ale pokud něco ukážou tak se to dost často ztratí právě za těma značkama, který za sebou mají miliony. -
Což by bylo asi možná nejzajímavější nevím ale tak nechtěli už čeřit vody... pěkně postupně nejprve HOTS, potom Overwatch a další...
Díky článkům na games, byl normální člověk ušetřen, sledování těhle sáhodlouhých show... -
A tak mohlo být hůř, že jo - ještě tam mohli napasovat Bllizzard a můžu si to jít rovnou v tom vydýchaném vzduchu hodit *2*
-
-
-
-
-