Přejít na výpis diskuzí
Betatest Deep Down proběhne až příští rok, zatím musí stačit ukázka kooperace
29.8.2014 | Adam Homola
31 příspěvků
-
Njn, tak to beztak bude P2W hra, tak aspon se nějakou dobu počká na Betu... svět se nezblázní ne. *4*
-
Čichám čichám závist...
-
Vzhledem k tomu, ze ten PC penize vydelava tak nic vyhozeno nebylo a jeste si zahraju v top kvalite. *14*
-
No jo, gratuluji k vyhozeným 50 000,- a nule her.
-
900p a 60 fps? Pekne trapny. Uz dva roky hraju na 1440p a 90-120 fps. Holt pc master race. *5*
-
Tohle nikdy neměly byt launch hra chlapče, kdyz tu chces trollit tak si o tom neco zjisti
-
No jo del, můj fanda v první řadě. Dnes jsi prapor PC MASTER RACE pozvedl vysoko.
http://img.photobucket.com/albums/v167/jjk488/masterracecard_zps998a1b50.jpg -
http://cdn.memearcade.com/2013/9/18/memearcade.com_3977_1379952824.jpg
-
haha, typická diskuze na games, aneb fanboyové si měří, kdo ho má většího ...
-
Vážně, koho pak zajímají předělávky brakových sci-fi jako HALO? Těžko někoho kdo má trochu vkusu. Vidím, že tě nákup xc0cku pořádně žere, když lezeš do diskuzí o hře, která se tě netýká a oháníš se tu klasickými nesmysly, které jsou absolutně typické pro všechny mrkvosoftí ofce tvého formátu. Možná budeš mít pod stromečkem o hru víc, když si jak malej zakládáš na vánocích, faktem ale je, že kvalitních her v tomto roce vyšlo a vyjde více na PS4. Možná už se ti z toho mizernýho rozlišení na xbone zakalil zrak, ale pravdu nezměníš. V příštím roce se pak přižene taková masa PS4 exklusivit, že do země zadupe celý (ne)slavný xbone. Holt, já si hru koupím klidě měsíc po vánocích, ty to asi s přemlouváním maminky budeš mít těžší. Jako vždy ostatně platí, že xbone komunitu tvoří hlavně děti. *5*
PS: Jen tak přemýšlím, jestli vám ještě zbyly nějaké exklusivity, brzo to všechno vyjde i na PC a pak bude xbone zbytečná platforma. -
*1* To je v*l jak andel. Klasicka Sony Pony. Ani nevi co se kolem nej deje. Faktem zustava, ze vuci vys vypsanym hram ma Sony do vanoc jenom Drive Club a LBP3. Predelavky z Ps3 jako Dead Nation uz nikoho nezajimaj *15*
-
V roce 2014 bych ještě (v té záplavě pařbiček) zapomněl na exklusive Rime a H1Z1.
-
Space Engineers není exklusivita, Fable Legends pouze multiplayer beta, Halo jsou jen remastered hry z x360. Na to ti řeknu The last of us, které přebije celou tu brakovou sérii naráz.
Dále třeba Journey, Dead Nation, Galak-Z, DriveClub, Planetside 2, War Thunder a další hry, které si na xc0cku nezahraješ.
Pár zajímavostí:
Thief: xbone 900p Ps4 1080p, Witcher 3: xbone 900p Ps4 1080p, Shadow Warrior: Ps4 1080p xbone 900p, Murdered: Soul Suspect: 60fps Ps4 a jen 30fps xbone, Battlefield 4: 1080p PS4 a pouze 720p na xbone. TR: PS4 60fps xbone 30fps.
PS: Doufám, že ti ty hry pojedou líp než todle:
https://www.youtube.com/watch?v=OKGmZLEEXWs
Project spark zajímavý, tak pokud je ti 10 let *15* , to samé Sunset, já si radši počkám na Wild, No men´s sky, Bloodborne, Silent Hill, The Order, Until Dawn, Let it Die, Uncharted, Ratchet and Clank Remastered.
Takžé bébé, mrkváči s xbonem zase prodělali boty. *5* -
Vanoce s Xboxem:
Halo Masterchief Collection = 4 hry za cenu jedny, Forza Horizon 2 ,Sunset Overdrive , Space Engineers, Ori Fantasia ME, Fable Legends, D4, Project Spark, Rivals
*1* Sony Pony jenom koukaj - *13* -
Oh jen mě oprav jaký vánoce čekají xc0ckáře? Zase vyjde nějaká ořezaná a nedom*lá hra, po které se sebelítost majitelů té nebohé platformy ještě rozroste? Na ps4 se už teď nachází slušné množství AAA a indie exklusivit. To xbox ztrácí exklusivitu snad každý den, jak to mrkváči cpou na PC.
-
Staci se podivat na lineup co vyjde na Ps4 do vanoc. Hra co mela vyjit na launch Drive Club s 35 autama spis vetsi demo za plnou cenu a Little Big Planet 3 kery ma tu vyhodu ze uz si to muzou Sony boys zahrat ted. Staci na Ps3 pustit stary LBP 2. Vypada to totiz k nerozeznani stejne *15* Jinak se ceka a ceka a ceka. Smutny vanoce s Ps4 *2*
-
Ještě že né krakena.
-
Tak teď jsi to trefil úplně :) ...no nic, je načase pustit psa ...nemám rád když mi nějaký ču*ák běhá po zahradě.
-
Hraje? Ehm v 900p lagující se Dead rising 3, nudný Ryse, nebo tu neovladatelnou bojovku s průměrným hodnocením pod 30%? Na PS4 se hraje i čeká, hraje se infamous SS a killzone (a všechny multiplatformovky, které běží a vypadají mnohem líp než ty na xc0cku) a čeká se na Bloodborne, Silent Hill, The Order, Until Dawn, Let it Die, Uncharted a mnoooho dalších. *5*
-
Že ty sis ještě nenainstaloval nějakou tu p2w PC only omalovánku? Slyšel jsem, že vyšla další luxusní (úplně stejná a stejně ret*rdovaná) Moba hra. Možná taky přišel čas zafapat nad nějakou tou novou grafikou od zeleňáků, to bys pak měl den jako malovanej. Jinak nevím co tu zas plácáš o dimenzích, si snad nějaký svědek Jehovův, či podomní prodejce?