Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    Ne, já jsem ten chlápek co ti nakukuje do pokojíčku, když rodiče nejsou doma.
  • Ona ta launchovka ještě nevyšla? *8* Na Xbox One se hraje, na Ps4 se čeká *1* Wejtstejšn potvrzuje svoje kvality. Když bude příští rok na vánoce teprve beta, kdy asi tak bude plná *15*
  • Že ty jsi ten montér, co nám nedávno opravoval odtok na hajzlíku? Hodně ho zajímalo, co se mi to válí v obýváku u telky :) ...pak je jasné, že víš na čem doma hrajeme :)
  • Koukám, že tvojí sebejistotu předčí jen tvoje hloupost. Každopádně trochu přehnaně arogantní a agresivní reakce nemyslíš? Nezapomněl sis vzít nějakej prášek nebo aspoň dávku QTÉčka? Vypadá to tak. Běž radši doplnit, pak mi v klidu povyprávíš o skvělých lore a příbězích tvých oblíbených her z jiných dimenzí, o kterých já nezkušený hráč nemám ani ponětí. Rád si nechám doplnit chybějící herní znalosti od člověka, který si uvrnkává do plínek z lore DS.
  • TheGGG
    ah (pr)d*l se nám zase ozvala. Zvláštní, že na webu, kde lidé (ehm pokud tak chcete těmto existencím říkat) soudí hru na základě jednoho obrázku, nemůže člověk vyjádřit svůj názor na základě zveřejněných videí a článků. Spíše bych to viděl na další upocený pokus jistého herního etnika, pěkně vyčkávajícího na příležitost vnutit někomu svůj názor. Běž si hrát své omalovánky dele a nemluv do pořádný dark fantasy, oba víme že na to nemáš vkus.
  • Takže ty už si to hrál... *15*
  • TheGGG
    oh, to je tragédie, že má někdo rád hry na své platformě. Odhaduji, že na tu tvou už dlouho žádná dobrá hra nevyšla.
  • Nemáš pravdu ...je to luxusňoučkovatá exkluzivitečička. Zapomněl jsi se zřejmě pořádně rozplývat.
  • wenceslaus
    Mě zas Zeměplochu.
  • WhySoSad
    Truhly mi těžce připomínají moji frustraci z DS, než jsem přišel na to, jak poznat, která je zubatá *1*
  • TheGGG
    Další luxusní exklusivitka na ps4

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit