Přejít na výpis diskuzí
Bethesda hovoří o Elder Scrolls 6 - vyjde až za řadu let, přednost mají dva jiné projekty
15.6.2016 | Petr Poláček
66 příspěvků
-
Nehrim byl super,snad lepší než oblivion samotný.Jestli Enderal bude ještě lepší tak si beru dovolenou *14* *1*
-
Taky jsem hrál od vydání a jedinej bug jsem měl asi ten co říkáš. Matně si vzpomínám že to byl nějakej dědula schovanej a zamčenej někde ve stokách. I toho jsem ale nějak rozhýbal. Kombinace loadingu a řevu ho nějak donutila ty dveře otevřít. Jednou jsem viděl letět draka pozpátku.
-
V to doufám!
-
To ale neznamná že to nebude dobré. Já si třeba mnohem raději zahraji hru v novém prostředí, které mohu zase odhalovat od nuly. Než další díl rozjeté série, kde i když ani neznám přesný název, tak už teď vím jaké tam budou rasy, nepřátelé, zbraně, jaký bude lore světa a jaká bude struktura qeustů. Schválně že v TES6 bude minimálně pět nějakových linek - hlavní, fighters, mages, thieves, brotherhood. Schváně že tam bude jeden quest pro každou Daedru. Schválně že tam bude prolézat mechaniované Dwarven ruiny. S velkou přesností ti dokážu idcitovat do posledního slově hromadu knih, které se v tom světě budou povalovat. Dokonec ti můžu říci jaké tam bduou rasy. A hned jak oznámí kde se to bdue odhrávat vyjmenuju ti několik měst, která tam budou. Tyhle hry jsou sice oblíbené, ale hrozně předspoilerované a už nemůžou moc překvapit. Dejde mi stejnou hratelnost, ale v novém světě kde nic neznám a budu spokojenější.
-
Proč? Vždyť jsou to naprosto super hry. A opravdu pořádnou konkurenci nemají.
Znáš nějaké jiné open world sci-fi RPG s takovou svobodou, možnosti a v případě F4 i nelineárnosti ohledně konce příběhu? Schválně kolik jich dokážeš třeba za posedních deset let napočítat? Jsou to prostě hry s takovým rozsahem, že si na to nikdo jiný skoro netroufám. (konkurují tomuakorát jiné Bethesdí hry, Zaklínač a Dragon Age 3 - ale ty jsou fantasy) -
Nehrim bol na Oblivion a je vonku uz sest rokov, asi myslel Enderal a ten je planovany na 1.7.
-
ty si absolutní ignorant
-
vis kolik veci se ze vsech her nakonec vyhodi, tady zustaly soubory s kodem kterej si muzes precist, bo hra je open, a tak to vidíš, to je jedinej rozdíl...
-
stary terminatori mozná meli par technickejch problemu, zaroven to ale byly hry který posouvali grafiku a hratelnost uplne jinam a o roky dál, mouse look, full 3d, vzasade prvni 3d strilecky moderniho typu - takže esi tomuhle rikas "nevychytaný"... pak nejaky kecy o daggeru, pochybuju zes to nekdy hral natoz pak dohral. Ja to dohral v pohode, na to jak obri hra to byla a jak komplexni, a ze to bylo pred 20 lety, tak opravdu v klidu kámo. Pak nejaky bláboly o morrowindu a nefunkcnim stavu - jasny, az nato ze je to doted legendary RPG. Jo engine vyvíjej dál a dál, nedelaj novej engine na kazdou novou hru, zajímavej "postřeh". Pak jen kupa spekulaci... příspěvek vo ničem kámo.
-
TES:Skyrim je poněkud nedodělaný... třeba občanská válka. Kupa kódu v souborech, který ale nevyužili. Nakonec ji udělali 'statickou', i když měli připravený základ pro dynamickou. To za ně museli dokončit modeři...
-
Co Tamriel Rebuild? Ten už je hotovej? :-D
Vždycky mám dojem, že tyhle mody jsou zajímavé v době ohlášení. Ale bohužel buď nedospějí do cíle. A nebo po takové době, že už jsou pro většinu hráčů stejně úplně pasé. Protože to běží na čtyři generace starém enginu a lidi už slintají nad ohlášenou předělávkou na novějším enginu :-D -
Já právě, už tak rok přemýšlim, jestli si znovu zahrát Morrowind, nebo si počkat na Skywind. Ale abych právě nečekal ještě pět let :)
-
No, nic ve zlém, ale tyhle předělávky spějou k závěru už druhým nebo třetím rokem.. *1*
-
Naštěstí bude brzo dovařenej Nehrim a Skywind už snad taky spěje k závěru.
-
No moc nemínusuj prde, Bethesda má s Falloutem společné jen to, že znásilnila a zprznila tuto perfektní značku, kterou vymysleli jiní.
-
Co to zase žvaníš proboha? Jakej Fallout od Bethesdy? Kriste pane ...
-
Fallout od Bethesdy (tedy 3 a 4) že jsou bezkonkurenční série? Pane, jste nemocný..
-
bichom?
-
Tak to si byl jeden z těch štastnějších. Co já vím, tak hodně lidí potkal Esbern bug, a pokud sis nestáhl fix nebo to neřešil příkazy do konzole, tak smůlka.
-
No taka jemna predikcia. Bethesda nikdy nebola moc technologicka firma. Ich prvy, mozno nie uplne prvy ale rozhodne prvy znamy engine, bol Xngine a teda moc ho nevychytali. Terminator Futre Shock aj Skynet boli pecky, ale technicky mali kopec problemov, vypadavanie z levelov, zasekavanie atd. Ostatne aj TES Daggerfall bol na nom postaveny a totalne zabugovany. Nasledoval Morrowind, tam uz pouzili kupenu technologiu Gamebrio ktore ale tiez nedokazaly dostat do plne funkcneho stavu. Oblivion tvrdili ze je novy engine ale rozhodne to vyzeralo skor ako iteracia na modifikovanom Gamebriu z Morrowindu. Podobne aj Fallout 3 a NV. Asi az Skyrim a F4 maju zasadne prekopany engine ale odhadujem ze aj tak tam bude nejaky zaklad este z Morrowindu.
No a vzhladom na nedavno vydane a ohlasene hry od Bethesdy, ta zacina celkom slusne vyuzivat nakupeny potencial iDsoftu cez ich idTech6 alebo skor Void engine (ono podla ich tvrdeni toho uz moc s povodnymi idTech enginmy spolocne nema, na druhu stranu stale je to technologia od idSoftu). Odhadujem ze idSoft im bude vytvarat technologie ktore budu pouzivat dalsie studia, to sa vlastne uz aj deje a nedivil by som sa keby tie reci Todda boli prave o tom ze dalsia generacia TESu pobezi prave na niecom od iDSoftu len to chce este vyvoj (comu sa ani nedivim ked FPSka ako Doom zabera 40GB. TES by zaberal 100-140GB? to by uz asi nezhltol ani MS/Sony/Valve-Steam).