Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Celkem funny, když po nejpopulárnějším RPG které kdy vyšlo si dávají tak obrovský odklad. Vždy, když vyšlo TES, tak to smetlo ze stolu všechny dosavadní RPG tituly a bude tomu tak i při TES:VI
    • "Vždy, když vyšlo TES, tak to smetlo ze stolu všechny dosavadní RPG tituly..."

Ten byl dobrej...
      • 3 Goty po sobě, ty jseš taky dobrej...
        • Tak ten byl ještě lepší...

Justin Bieber má víc ocenění, než většina muzikantsých legend historie. Tolik k tvému goty...
    • Stejně jako lady Gaga je nejpopulárnější v popu. O kvalitě to naštěstí nevypovídá...
      • Tak to jsi asi poslednich 5 let zaspal *1*
        • Tak v popu a ve vydělaných penězích je to možná to nejlepší, ale to je asi tak všechno.
  • To je škoda. Je jasně vidět, že lidi by nové Elder Scrolls chtěli, ale Bethesda zřejmě nechce kanibalizovat Elder Scrolls Online, tak místo toho dělají něco, co nikdo nezná a tím pádem se na to nikdo netěší.

Bída...
    • To ale neznamná že to nebude dobré. Já si třeba mnohem raději zahraji hru v novém prostředí, které mohu zase odhalovat od nuly. Než další díl rozjeté série, kde i když ani neznám přesný název, tak už teď vím jaké tam budou rasy, nepřátelé, zbraně, jaký bude lore světa a jaká bude struktura qeustů. Schválně že v TES6 bude minimálně pět nějakových linek - hlavní, fighters, mages, thieves, brotherhood. Schváně že tam bude jeden quest pro každou Daedru. Schválně že tam bude prolézat mechaniované Dwarven ruiny. S velkou přesností ti dokážu idcitovat do posledního slově hromadu knih, které se v tom světě budou povalovat. Dokonec ti můžu říci jaké tam bduou rasy. A hned jak oznámí kde se to bdue odhrávat vyjmenuju ti několik měst, která tam budou. Tyhle hry jsou sice oblíbené, ale hrozně předspoilerované a už nemůžou moc překvapit. Dejde mi stejnou hratelnost, ale v novém světě kde nic neznám a budu spokojenější.
    • to nevadí, stejne jejich rpg hry stojí za prd a my se mužem v klidu tešit na skywind
      • ty si absolutní ignorant
  • 3 regulerne diely za 20 rokov a dalsi v nedohladne...
    • ... a stejně budou lidi tvrdit, jak jsou hamižní :-D
    • kdyby se ubisoft alespoň z poloviny inspiroval tímto přístupem...
    • a tak to ma byt
  • A bude to opět ve stylu: Dodelej si sám?
    T
    • V to doufám!
  • JezboX
    Morrowind dohrán 2x. Pecka. Oblivion dohrán ale už to takovej zázrak nebyl. Skyrim odehráno 70h a z toho většina toulání po světě. Mimo docela pěkného světa je to úplná blbost. Questy a dialogy psali asi v pátek večer než šli domů. Je to tupý, jednoduchý, předvídatelný, sterilní. Nuda. No prostě Bethesda.
    • Tak si asi taky trochu klesnul, když si u té tupé, jednoduché, předvídatelné a sterilní nudy vydržel 70h. Obyčejně u hry která mě nebaví a přijde mi hloupá či jednoduchá nevydržím dýl jak dvě hodiny.
      • JezboX
        Ok kecal jsem. Kouknul jsem na Steam a je to 62 hodin. Z toho jsem pár hodin jel příběhovou linii pak pár bočních questů a tak polovina času bylo jen brouzdání po světě a prolejzání dungů. Za tu dobu, si myslím, jsem si udělal obrázek o hře kterou hraju. Prostě jsem ji jednou vypnul a už jsem ji nechtěl znova zapnout. Přesně z důvodů který jsem napsal nahoře. To samotný prolejzání světa k tomu nestačilo.
  • mikezz
    TES a Fallout od Bethesdy sú bezkonkurenčné série, majú svoje chyby ale na rozdiel od milión ďalších tuctových AAA titulov ide o nadpriemerné záležitosti. Nepoznám lepšie svety, do ktorých sa dá tak hlboko a intenzívne ponoriť a odniesť si z nich vlastný zážitok. Môj názor.
    • TES:Skyrim je poněkud nedodělaný... třeba občanská válka. Kupa kódu v souborech, který ale nevyužili. Nakonec ji udělali 'statickou', i když měli připravený základ pro dynamickou. To za ně museli dokončit modeři...
      • vis kolik veci se ze vsech her nakonec vyhodi, tady zustaly soubory s kodem kterej si muzes precist, bo hra je open, a tak to vidíš, to je jedinej rozdíl...
    • No moc nemínusuj prde, Bethesda má s Falloutem společné jen to, že znásilnila a zprznila tuto perfektní značku, kterou vymysleli jiní.
      • Jojo *15* vy co mínusujete nevíte, o jaké dva skvosty a skvělé hry jste kvůli svému mládí a hlouposti přišli.
    • Co to zase žvaníš proboha? Jakej Fallout od Bethesdy? Kriste pane ...
    • Fallout od Bethesdy (tedy 3 a 4) že jsou bezkonkurenční série? Pane, jste nemocný..
      • chápeš význam slova "bezkonkurenční"?
      • Proč? Vždyť jsou to naprosto super hry. A opravdu pořádnou konkurenci nemají.
        Znáš nějaké jiné open world sci-fi RPG s takovou svobodou, možnosti a v případě F4 i nelineárnosti ohledně konce příběhu? Schválně kolik jich dokážeš třeba za posedních deset let napočítat? Jsou to prostě hry s takovým rozsahem, že si na to nikdo jiný skoro netroufám. (konkurují tomuakorát jiné Bethesdí hry, Zaklínač a Dragon Age 3 - ale ty jsou fantasy)
        • To ze se na konci hry objevi jiny message box a titulek je nelinearnost? *15*
  • Nj..Elder scrolls, to lidem neda spat, diskuze vzdy plno prispevku, kazdej k tomu ma co rict...pozorne to sledujte, hlavne ti mladsi, at vite jak vznikaji herni legendy.
  • asi jim nekdo preložil vavrovou recenzi
  • Hmm, dost času na to vymyslet 1000 a 1 důvod, proč... *1*
  • No každopádne nič iné sa ani nedalo čakať, ja len dúfam že si na tom tentokrát dajú záležať.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit