Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč nenapíšete, že je to ten Wolfenstein??? To si šetříte, aby se mohl smolit další úžasný článek?
    • chacha trefa do černýho... politika Blesku a AHA
      • Pan_Klobouk
        Vice uz ted na Games.cz. Dalsi zpravy vam prineseme take ve vecernich zpravach. Nebo zitra ve Snidani s Polackem.
  • Není to Fallout... To by mohla být dobrá zpráva... Kdyby nakonec dělal F4 Obsidian *1* Ale to už jsem moc zasněný... Každopádně F3 byl fakt hrozný, ale kupodivu měl velký úspěch. Dnešní doba prostě nepřeje promakaným, náročnějším hrám, protože kotel lidí si u FNV stěžovalo, že jsou zmatení, že neví kdo je vlastně dobrý a kdo zlý, že neví, co mají dělat, protože je toho moc na výběr... Achjo *7*
    • naštesti jsou tu kickstartery a hcystají se tam zajimave rpg, treba wasteland. i když ty vypadaji zase až moc oldschool...
  • Já vím, že to tak nebude, ale hrozně moc bych si přál zase Terminátora. Pro mě je Terminator: Future Shock od Bethesdy jednou z top her vůbec. Ta tíživá atmosféra a mise, co dávaly smysl...ať někdo udělá zas dobrýho(!) Terminátora, moc prosím :)
    • ta hrad vypadá kruto přísně *1*
    • Horst_Fuchs
      To by bylo fajn, ale mám podezření, že Bethesda už stejně dávno práva na Terminatora nemá.
  • Nejspíše to bude Wolfenstein, práva dle všeho vlastní ID, tedy Zenimax.
  • Možná bych chtěl moc, ale co takhle nějaký další Dishonored? :)
  • Já jsem taky pro novou značku, jednoznačně :)
  • Pokud to nebude ''open world RPG'',tak me to take prilis nezajima. Vazne si totiz nemuzu vzpomenout na jedinou hru od Bethesdy (vyjma zminovaneho zanru freeform RPG),ktera by me za posledni roky zaujala.
    • Myslis jako ze by spishli dalsi kopii wowka? ;D Posledni dobou mam totiz pocit, ze vsichni delaji wowko a je jedno jestli online nebo offline.
      • Tak tě lituju, protože takhle omezené myšlení a vnímání věcí je asi těžké mít...
  • "Bethesda naznačuje představení nové hry, Fallout to prý není." - za mě díky všem Gekonům a Sulíkovu lidu, F3 mi stačil jednou. Další Fallout chci jen od Obsidianu nebo Black Isle. A teď hurá do nukleárních vod Wastelandu.
    • Nevím proč každý fluše na F3. Hrál jsem oba dva díly a myslím si, že patřím do škatulky starších hráčů :-) A k tématu: F3 nebyl špatný měl své mouchy, ale dokázal jsem cítit atmosféru světa falloutu. Byla to hra u které jsem strávil velice, až moc času a bavil jsem se. Jinak kdybych měl srovnávat F3 a Fallout New Vegas a staré díly, tak to vždy vyhrají staré díly..... ale takto se k tomu nedá přistupovat. Hold rok 1997 byl jen jednou a stejně, jako "radioaktivní spad" :D
      • Vegas byl oproti F3 rajskou matrou. Koupil jsem si F3, když vycházel. Systém V.A.T.S. se mi hodně libil + převedení do pohledu první osoby jsem taky v pohodě přežil a pár dalších drobností, jenže chyběl mi dostatek variability u questů, skoro žádný neměl překvapujicí finále nebo aspoň pointu, celkově málo lootu (z ohledem na to, že jsme ve škatulce RPG) rozhovory a humor na úrovni německé komedie, malý prostor na objevování, žádné větší ovlivňování děje, tupá inteligence, nulová atmosféra (začátek byl skvělý), technické chyby taky udělaly svoje, ale šlo to. Zkrátka, po prvních dvou dílech velmi slabý odvar, který nevylepšily ani přídavky, což DLC NV doplnily skvěle. Má nejhorší koupě po druhém dílu Kmotra. I tak naprůměr, vzhledem k tomu, co dneska vychází. Fallout 2 patří do mé TOP pětky her, takže očekávám, že si u Wastelandu přijdu na sve :).
        • uzivatel1982
          Tak osobně si myslím, že označit kmotra 2 za nejhorší koupi je dost zvláštní. U trojky bych to pochopil. Kvalitou jednotlivých dílů jsou si fallout a kmotr dost podobný. První díl veledílo, druhý díly rozšíření světa a myšlenek, a třetí hyenismus na jménu.
          • Myslel jsem Kmotr 2 - hru :), filmy miluji. Koupil jsem si ho, protože jsem čekal na druhou Mafii.
        • Ano i ne :) Šibalská odpověď. S něčím souhlasím s něčím ne. Jak se říká tisíc lidí a tisích chuťí. Já jsem ve F3 opravdu rád jen cestoval a nasával atmosféru a hlavně ve F3 se mi líbilo bratrstvo oceli. To ve Vegas to nebylo ono :( Ale jak se říká každý se něco najde, ale F2 to je hra na kterou se nezapomíná ! I když doufám, že se dočkáme novéhho Falloutu. Jestli se nepletu, tak ve F3 byl něco, jako úkryt pro Super mutanty :D :D Fakt úlet :)
          • Viktor_H
            "hlavně ve F3 se mi líbilo bratrstvo oceli." - které bylo totálním znásilněním a neporozuměním Bratrstvu oceli tak, jak bylo představeno v původních hrách... Což je pochopitelné, protože opravdové Bratstvo by se do čenobílé morálky a šestákové zápletky F3 nehodilo.

            Omlouvám se, musel jsem rýpnout. I'm off...
            • V pohodě :-) Chápu to, ale beru to jako fakt. Ono když to člověk vezme, až na samotné kosti, tak zjistí, že nové Fallouty již nemají co by měli mít. Je to hold těžké chtít něco znovu co se již nikdy nestane. A já to beru, tak že i menší přiblížení ke věci a k světu je dobré, a tak znásilnění F3 mi nepřipadal. Byla to dobrá hra, ale nemůže soupeřit se starými Fallouty ./ to nejde.
  • Trosku off topic ale neda mi to. Dost ludi sa celkovo stazuje na F3 a poniektory aj na FNV. Priznam sa mam tieto hry stale v todo liste :-) nechavam si ich az buem mat viac casu :-), ale stare F1,2 mam v celku nachodene a priznam sa bavili ma aj FTactics. tak isto niektorymi zatracovana takticka bokovka. Ale k veci. Fakt tazko odhanut ci by vobec mala hra v style starych F dnes este sancu. Predsa len je ina doba, ine poziadavky hlavne na gameplay a design (nechcem teraz hodnotit to ci hry debilneju alebo nie). Myslim ze ako pekny expedeiment sa ukaze prave novy Wasteland 2 ktory ukaze aky potencial ma , dufam, oldschool izometricka RPG v novom kabate. Ak sa jej bude darit aj mimo backerov a bude dobra tak snad sa aj vydavatelia a ostany chytia za hlavu a pozitivne sa to do buducna odrazi. Ak nie, tak bohuzial podobne rpg budu uz patrit minulosti.
    • Ty moc dobre nechapes ty stiznosti vid?

      Vubec nejde o vzhled, ani o iso 2D vs 3D ... jde o system hry. F3 je proste FPS. Je uplne jedno jaky "perky" si naklipes. Nezalezi na tom. Ano, muzes pouzivat "zastaveni casu", ale jen omezene, a ve finale zjistis, ze rychlejs a efektnivnesj enemaka usutujes uplne stejne jako v libovolny FPS ... a je uplne jedno jestli mas lv1 nebo lv100, usutujes naprosto cokoli.

      A to je ten problem, F1&2 = uzasnej strom vyvoje postavy, kde si se podle toho bud moh nebo nemoh nekam nejak dostat. Dvere si moh vypacit (pokud si mel silu) nebo je hacknout (pokud si mel IQ) a nebo si nemel ani jedno a pak proste smolik ... Dal sis 10 bodu do strelby ... a hned popolezly % zasahu. ... Uplne stejne to fungovalo i v tactic, i kdyz tam uz jednoduse nebyl ten uzasnej pribeh. Ale system zustal zcela totoznej.

      V F3 je tohle vsechno naprosto zniceny.
      • Znovu si precitaj co som pisal. Vobec som nehodnotil F3 a FNV podla seba lebo ich nemam dohrane. Skonstatoval som len ze je na nete k nim vela vyhrad. Nechcem ani rozoberat ci su alebo niesu adekvatne. Osobne mam aj tak pocit ze zamer Bethesdy nebol spravit skor remake ako spravit nieco masove co bude mat feeling a obal Falloutu.
        Na co som skor narazal bolo ze je otazne ci dnesne publikum, hlavne masove lebo to je to o ktore Bethesde a podobnym ide, aby vobec prezili. No a spominany Wasteland 2 moze byt celkom zaujimavym testom. Samozrejme backeri ho dostanu (uz sa tesim :-) ) ale bude zaujimave ci sa uchyti a bude predavat aj mimo ludi co ho podporili. A ako uspesne.
        • Nikoli, primarni zamer byl vytriskat co nejvic penez na znamy znacce.

          Kdyby chteli udelat FPS ze sveta falloutu, a nejmenovalo se to Fallout, nikdo by proti tomu nic zasadniho nenamital. To oni tvrdili, ze to bude Fallout se vsim, co k tomu patri.
  • Drakens
    Hmmm nepsalo se někde že se udělá poslední DLC do Skyrimu kde budete moci vykyopat tu elfskou pakáž ?
    • Viktor_H
      Bethesda se Skyrimem už oficiálně skončila - žádné další DLC nebudou. Překvapuje mě, že tu o tom nebyl článek.
      • smejki
        no jo ale třeba až "od teďka" *1*
    • fizola
      Keby urobili to DLC podobne ako vojnu, alebo Dawnguard, ze bud pomozes vyhnat Thalmor, alebo mu praveze pomozes ziskat uplnu kontrolu (pre tych co hraju za elfov) bolo by to super. ale spekulujem iba :D
      • Drakens
        No někde se to uvádělo ale asi to mají na další díl no....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit