Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diky bohu... neprezil bych kdyby mi Bethesda sahla na dalsi kult a zlikvidovala ho, stejne jako Fallouta...
    • :- ..nejdřív sem se zasmál, když jsem viděl mínus čtyři hlasy.. potom sem přidal svůj souhlas a konstatuji, že Fallout 1 a 2 jsou nejlepšími RPG co jsem kdy hrál s tím, že Fallout 3 a Fallout NV se nikdy neměl jmenovat Fallout!
      • hele fnv je docela slusny sice mi tam tak trosku chybi vice enklava a mohlo to byt mene jako 3D akce ale jinak pribehove chytlavosti si to z f1 f2 nezada. Me to teda prikovalo uplne stejne. FO3 sem vypl po chvilce ve meste z atomovou bombou... ALe tak tisic lidi tisic chuti snad se ti bude libit 4ka ktera je urco na ceste:}
        • Jestli bude Fallout 4 delat Bethesda samotna,tak to pro me je dopredu ztracena zalezitost.
          Fallout 3 jsem vypnul po par hodinach a jen jsem nechapave koukal,co za hnus to vytvorili.

Diky Bohu za New Vegas,tam jsem si spravil chut a jsem rad,ze Fallout zije aspon v teto inkarnaci i kdyz prvni 2 Fallouty uz asi nic neprekona.

p.s. doufam,ze Fallout 4 dostanou opet Obisidani nebo *16*
        • Neříkám, že Fallout 3 a NV jsou špatné hry.. nejsou. A v případě F:NV to platí dvojnásob, ale co dělalo první dva Fallouty tak dobré? V mém případě to byla za 1. hutná atmosféra, kterou mám neoddělitelně spojenou s izometrickým pohledem a skvělým zvukovým doprovodem. Bohužel se tomu v případě F3 a F:NV pohled z třetí osoby nepřiblížili ani kousek. Za 2. to byl tahový systém soubojů, který byl skvělí a opět v nových Falloutech strácí jejich VATS smysl, pokud se hraje tak, jak se hraje. A za 3. dej, dějové linky a celková uvěřitelnost světa. Té se přiblížil F:NV , bohužel jen to nestačilo. Sem zkrátka jeden z těch, co považují stále Fallout 2 za posledního Fallouta. *3*
      • 1) *NV
        2) New Vegas je úplně jiná liga, tam ten svět a vztahy v něm aspoň dávají smysl, i když herní mechaniky jsou jen o trošku míň pitomý.
      • Hairy_Ass
        New Wegas? *4*
    • Hairy_Ass
      Jak by to mohla zlikvidovat, když SoIaF není žádná hra? S LotR se v herním světě dělali daleko horší lotroviny *4*, než co dokázala Bethesda s Falloutem (ale jako producent F:NV si reputaci zase zlepšila), a taky se z toho čtenáři LotRa nehroutili.
  • Já bych bral kdyby udělali rpg z Tolkienova světa to by byla pecka si myslim :) svobodně se procházet po Středozemi :) ať už v jakékoliv věku :)
    • SA-reg
      To už existuje... a říká se tomu LOTR Online.
      • no ale to je onlinovka to není zdaleka ono. Lepší by sedělo normální RPG ať už alá Bioware nebo Bethesda :)
  • "Každopádně se člověk musí zamyslet hned nad několika věcmi. Třeba jak by se Bethesdš vedlo ve světě, který je de facto licencovaný, má svá vlastní pravidla a velmi, velmi oddanou komunitu fanoušků, která by zle zkritizovala každý přešlap. Pro Bethesdu by to mohl být vstup do jámy lvové, protože míra svobody, jíž mají v tvorbě Elder Scrolls by byla nyní značně limitována."

Tak Bethesda uz minimalne raz prezila vstup do cudzej serie s Falloutom 3 a i ked niekolko skalnych fanusikov nadavalo (neda sa zavdacit vsetkym) hra bola recenzovana excelentne a tak isto sa aj predavala. Navyse Game of Thrones je stredovek, fantasy a to ide Bethesde este lepsie nez post-apo takze by to urcite dopadlo dobre.
    • Doted nechapu,jak se nepovedeny Fallout 3 mohl dobre prodavat.
      Nejspise za to muzou krasne vzpominky na Fallouty 1 - 2, jinak si to nedokazu vysvetlit.
      Ja F3 smazal po par hodinach,byl to des bes.

Aspon ze Obsidian s New Vegas opet pozvednul prapor Falloutu a nabidnul kvalitni a Fallout-like zabavu. Samozrejme dokonale to nebylo, ale stalo to za to.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit