Přejít na výpis diskuzí
Bethesda odmítla možnost dělat RPG Hra o trůny kvůli Skyrimu
15.9.2011 | Aleš Smutný
45 příspěvků
-
Pokud chci hrát propracovanou historickou strategii, sáhnu po nějaké hře od Paradox. Total War možná na první pohled vypadá hezky, ale Evropě Universalis 3 nesahá ani po kotníky. Lidi jsou asi u her líný přemýšlet.
-
Ako moze niekto v diskusii tvrdit, ze Bethesda nevie robit RPG? O_o Prave naopak, zo vsetkych firiem robi Bethesda (snad ako jedina mimochodom) RPG, ktore sa aspon priblizuju tomu, co RPG znamena mimo PC, teda klasickym pen n' paper RPG. Jediny dalsi kto to ako tak zvladol je snad Troika a ich VtM:B
-
Hlavně že ty to víš, ty chytráku
-
Já jsem rád, že to Bethesda odmítla, protože tahle firma vůbec neví, jak se má správně dělat RPG...
-
Ešte pred "pár" rokmi by som povedal bioware, dnes : cdp red
-
Ani v seriálu nebyla dospělá, to že jí hrála dospělá herečka je věc jiná, ale jako postava stále byla dítě, ikdyž tehdy (myslím středověk) to takhle nebrali *3*
-
Doted nechapu,jak se nepovedeny Fallout 3 mohl dobre prodavat.
Nejspise za to muzou krasne vzpominky na Fallouty 1 - 2, jinak si to nedokazu vysvetlit.
Ja F3 smazal po par hodinach,byl to des bes.
Aspon ze Obsidian s New Vegas opet pozvednul prapor Falloutu a nabidnul kvalitni a Fallout-like zabavu. Samozrejme dokonale to nebylo, ale stalo to za to. -
Jestli bude Fallout 4 delat Bethesda samotna,tak to pro me je dopredu ztracena zalezitost.
Fallout 3 jsem vypnul po par hodinach a jen jsem nechapave koukal,co za hnus to vytvorili.
Diky Bohu za New Vegas,tam jsem si spravil chut a jsem rad,ze Fallout zije aspon v teto inkarnaci i kdyz prvni 2 Fallouty uz asi nic neprekona.
p.s. doufam,ze Fallout 4 dostanou opet Obisidani nebo *16* -
V serialu uz byla vyobrazena jako dospela zena (nastesti) a soudim,ze prave na serialovou postavu reaguje poster nad tebou.
-
No ak to porovnavame z Fallout 1 a 2 tak vpodstate sa od predchodcov nezlepsili ba sli mierne pod kvalitou predchodcu na podmienky a technologie ktore maju v tejto dobe, to pocinajuc od atmosfery cez rozhovory ci engine.
A ked chces vediet podla mna tie svetle chvile tak sa jedna skorej o velkost uzemia, vyplnenie lokaciami no premna to stale nema na tituly ako Kotor ci ME1 alebo Fallout 1 a 2. -
hlavně co stím když to není dopsané
-
" z Total War už žádný mod dobrou hru neudělá." - ? *8*
-
Sice vyjde RPG a strategie od jiné firmy, ale určitě se objeví mod na Crusader Kings 2. Existuje i mod na Total War, ale z Total War už žádný mod dobrou hru neudělá.
-
BioWare sandboxy neumí, resp. se o ně raději ani nepokouší.
-
Tak jak to je? Fallout 3 a New Wegas (?) sice nejsou až tak špatné, ale stejně je Bethesda pošpinila svými prackami?
-
Vážně? Co, že to všechno "popackala" (to je nějaké nové slovo?)? *4*
-
Jsem rád, že to Bethesda odmítla. Kdyby si to do parády vzal Bioware se svým skvělým způsobem vykreslování charakterů postav a navozování atmosféry (Dragon Age: Origins..), a dal tomu pořádný sandboxový kabát jako má Mount&Blade od TaleWorlds, tak si myslím, že by SoIaF mělo jako RPG opravdu velkou šanci. Můj názor.
-
To ze to odmietli to je len dobre, kedze nepospinia dalsi titul svojimi prackami. Niekto hovori je F3 je super, niekto ze je zly a ja patrim medzi ludi co tvrdia ze F3 a NW niesu az tak zle a maju aj svoje svetle chvile ... Pri titule ako je Hra o truny si myslim ze je treba klast doraz na atmosferu, dialogy a to Bethesda vobec nevie .
-
Tak to je pozitivni zprava Besredu nesnasim. Popackala vse na co sahla.
-
Myslím že v knize jí bylo 13.