Přejít na výpis diskuzí
Bethesda představuje DLC pro Fallout 4 a slibuje velké úpravy Survival módu
16.2.2016 | Petr Poláček
42 příspěvků
-
Tohle mi přijde i za těch 30 euro fakt málo, nic, co by nepořešilo pár modů zdarma. Těšil jsem se na víc příběhových DLC.
-
-
Vždyť je to teprve první várka, jestli to bude jako u předchozích dvou Falloutů, tak budou další příběhová DLC ještě následovat.
-
-
No nevím, vypadá to, že tohle je první a poslední várka zároveň, nikde jsem nečetl, že by měly být nějaké další DLC.
-
-
divím se že stvou mizivou schopností čtení textu, si schopnej tu hru vůbec hrát
-
-
-
Tak ten Far Harbor má být snad největší lokace, kterou kdy dělali jako DLC.
-
Far Harbor features the largest landmass for an add-on that we’ve ever created, filled with new faction quests, settlements, lethal creatures and dungeons..
ked to bude rozsiahlejsie ako dragonborn/shivering isles, tak to urcite neporiesi par modov zdarma.
-
-
souhlas todd howard a jeho parta gajů jen drenej znacku *7* ..at to daji radeji zase Obsidianum , ti uz aspon dokazali ze se z bethesdackeho ho..a da neco hratelneho uplacat
-
-
i ty brepto..
-
-
tento přeskinovaný Skyrim nemá s Falloutem nic společného. Opravdový Fallout 3 je Underrail. Pokud by se to nejmenovalo Fallout, ale třeba jako FPS z postapo světa, tak by se to dalo překousnout. Licence na Fallout padla do rukou té nejhorší možné firmě.
-
-
Nesouhlasím, i když je UnderRail skvělá hra!! tak sem u ní ani jednou neměl ten pocit jako u hraní F1/2......u Wastelandu 2 sem měl mnohem více Fallout Deja-vu než u Underrailu....
-
Otázka je proč tomu tak muselo být...
-
Ale no tak jsou ještě horší, třeba EA nebo Bugisoft který zmršil mé oblíbené HOMAM ....
-
Neplakej.
-
-
Pláče nás víc už od té doby, co koupila práva Bethesda. Je nás hodně, co když vidíme licenci na Fallout či Call of Cthulhu a ozubené kolečko Bethesdy, zkřiví se nám obličej a slzy jako hrách se nám začnou koulet po tvářích... od toho osudného roku nosíme při ruce kapesníky. I John Wayne se obrací v hrobě z toho bezpráví.
-
Co to zase žvaníš o plakání? *15*
-
-