Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lupulin
    Nesouhlasím, i když je UnderRail skvělá hra!! tak sem u ní ani jednou neměl ten pocit jako u hraní F1/2......u Wastelandu 2 sem měl mnohem více Fallout Deja-vu než u Underrailu....
  • neslibovat
  • Hmmm to je zvláštní já mám nahráno poměrně dost hodin a hlavní příběh dohraný a nemám tam ani jeden mod a hraje se mi to uplně v klidu. Tak nevim kde je chyba :-):a za celou dobu hrani jsem si snad ani žádného bugu nevšiml asi mam nějakou good origošku :-)
  • Většina těch jejich ultra featurek z DCLček je dostupná pomocí modů :D
  • Jack1947
    Které tam pak doplnily modem.. a ne tam ty lokace ty "zony" byla hodně sešnerované na to aby se tam dalo nějak chytře pohybovat...aspon teda vozidlem i když tam nepojízdných vozidel bylo fůra. Ve F4 by stačila bugina ... nebo něco na tem způsob.
  • no F2 bylo auto fajn vec (takova odmena), f:taktik tam to byla nutnost hl byl super starej rezavej tank :)....jinak ve stalkerov coz se tem novejm falloutum aspon trosku priblizuje ..taky bylo nebo melo byt nejake priblizovadlo ne?..takze si to dokazu predstavit aji tady ..v nake dobre provedene podobe ..hl aby to nebylo tak lehce k mani jako Energozbroj (zadarmo)
  • Jack1947
    Otázka je proč tomu tak muselo být...
  • Jack1947
    Tak to je škoda... sice si to moc živě neumím představit... ale F4 vozidla mít měl aspon by se vyvážil ten né moc lákavý obal. (mdlá hratelnost).
  • stejne jako ve 2jce a f : taktik by bylo fajn i nejake vozidlo,kdyz uz se jich tam vali tolik .. pripadne i nejake upravy ..sice je neco podobneho uz ve 3jce a Nw jako mod..ale moc dobre to tam nefunguje
  • bohužel ne, i kdyz to tak na 1. pohled vypada, je to sentry bot nejakej... vozidla v ty hre chybi moc, aspon kůň by byl ok a už v tom enginu je, viz skyrim, tak proc ne tu? :(
  • Ale no tak jsou ještě horší, třeba EA nebo Bugisoft který zmršil mé oblíbené HOMAM ....
  • Mne se to celkem libi, i kdyz to je mozna tim, ze tech 30 euro mam za prodeje karticek a jinych hovadin na Steamu :D

Jen se hrozim, jestli zase vydanim DLC nejak nepomrvi funkcnost modu a Nexus manageru, protoze bez modu se to hrat neda. Modleme se at uz vydaji ten Creation Kit, to pak moderi udelaji klidne dalsich tisic hodin obsahu bez bugu *2*
  • Co to zase žvaníš o plakání? *15*
  • JamesFaith
    Vždyť je to teprve první várka, jestli to bude jako u předchozích dvou Falloutů, tak budou další příběhová DLC ještě následovat.
  • i ty brepto..
  • Kozy
    Tak ten Far Harbor má být snad největší lokace, kterou kdy dělali jako DLC.
  • Far Harbor features the largest landmass for an add-on that we’ve ever created, filled with new faction quests, settlements, lethal creatures and dungeons..
    ked to bude rozsiahlejsie ako dragonborn/shivering isles, tak to urcite neporiesi par modov zdarma.
  • to na prvním obrázku je chopper?
  • Neplakej.
  • Tohle mi přijde i za těch 30 euro fakt málo, nic, co by nepořešilo pár modů zdarma. Těšil jsem se na víc příběhových DLC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit