Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skyrim je relativne povedenej co se vzhledu tejce, ten zbytek je celkem tragedie.

    Prikladek (herni mechanika) - vybijes dung, z mobu vypadne 150x stejna zbran/zbroj/... pokud to vsechno (na etapy) posbiras (a proc bys to neudelal, i kdyz je to vopruz), tak je z tebe za chvili herni milionar ... a neni nic, co by sis nemoh dovolit koupit.
    Tudiz je videt, ze s tim hra vubec nepocita (ale potom nevim, proc to z nich pada) a navic bych ocekaval, ze tyhle vopruzujici cinnosti by moh delat nejakej kamos (bez, posbirej to, dones mi to do domku ...)
  • Jenze to co sepsal vavra je predevism fakt, stejne jako to, ze tytz bugy jsou v serii minimalne od morowindu a oni s tim lautr nic nedelaj, presto, ze se to s kazdou dalsi hrou vytahuje znova.

    Navic, RPG je prave o motivaci vylepsovat postavu (predevsim) ... a hrani pribehu. Co myslis, jakou asi tak mas motivaci v Oblivionu vylepsovat postavu, kdyz celou hru muzes klidne dohrat na lv 1? Jakou mas motivaci hledat lepsii zbroj, kdyz se vyspis, zvedne se ti lv a zbroj kteoru si heldal par hodin hrani ma obratem na sobe kazdej zebrak?

    A samo, jak to vypada, kdyz prijdes k domecku 3x3 metry a vlezes dovnitr, a najednou je z toho hacienda o 150 pokojich ... (jiste, trochu prehanim). Jo chapu, magicky zarizeno ... a uvnitr bydli jeden zebrak, co po me chce medak ... protoze nema na zradlo ...

    Herni sve by mel byt predevsim uveritelnej a mel by se co nejvic drzet realii herniho sveta. Samo ze nektery veci se daji prehlidnou a da se nad nima mavnou rukou ... ale specielne posledni dva dily serie obsahujou tak neuveritelnej bugfest, ze se divim, ze si to vubec nekdo koupi.

    Ano, tesim se na MMO, pokud totiz nekdo nedostane poradne preshubu a neco zcela zasadne nezmenej, tak to mozna bude nejvetsi propadak historie. Staci kdyz se podivam na tu parodii neverwinter ... za tyden neni co hrat. A to by za to chteli dostavat prachy ...
  • To musel bejt fakt super zazitek pouzivat ten nepouzitelnej inventar ... a to je jen jedna z mala veci ... Ono totiz vizual a UI k sobe patri a vizual, kde ti dojem totalne dojebne kamzik misto kone ... pripadne par tunova kostra draka, ktera se slozi po zavati vetrisku ....
  • Ze nakupujes za nesmyslny ceny enznamena, ze tak nakupujou vsichni, morowind vysel (opakovane) s casakama => kilo, oblivion v goty za +- 300, skyrim kupodivu dtto => max hodnota je nejakych 7-8 kil, ani o korunu vic (a to v pripade, ze dotycny uz neco z toho nema, jinak hodnota logicky klesa).

    Mimochodem, pro zajimavost, pokud se na to podivame z pohledu vsemoznych prohlaseni autorskopravnich molochu, tak ti, co jiz jsou drziteli prav, by to meli dostat za vyrobni cenu, coz muze byt tak kilo (vcetne distribuce).
  • Jenze pro sberatele maj cenu !puvodni! nosice, nikoli nova placka, ta je zcela bezcena. A kdyby to bylo za 5-8 stovaku, tak by se dalo rict, ze je to odpovidajici cena, takhle nezbyva nez souhlasit s postem vejs, ze jde o pokus vymlatit z toho co se jeste da.
  • To prijde ... casem, nejdriv se to proda tak jak to lezi, a pak se to proste pokusej prodat znovu, jako prekopavku. Mimochodem, NEkoupil sem si prekopanej "HD" baldurs gate ... vis proc? Protoze je to zabugovany jak svina a defakto to jen umi bezet ve vyssim rozliseni (= zobrazuje se vetsi kus mapy). Navic to (zcela oficielne) dodavaji s cestinou, ktere zcela zjevne je delana na kolene (prepodkladam ze nekde sebrali fun preklad), a ta cestina samozrejme neni pro ... zenskou postavu. To pusobi minimalne trapne, pokud to tak nekdo prodava.

    Takze predpokaldam, ze "HD" predelavka prijde, az se prestane prodavat tohle.
  • Z podobnych retardu musej mit jen radost ... Po morowind vsechno vyslo i u nas, Oblivion zatim u nas s casakem nikoli, ale das se koupit za +-300 v podobe goty, skyrim taktez. Takze si za krasnych 1600 muzes koupit gamesky v hodnote petikila a to se vyplati ... tardum urcite.

    A to nemluvim o tom, ze pokud zajemce vyrazi nekam "do frcu", tak to poridi komplet za 2-3 kilca.

    A jak sem psal, ocekaval bych, ze pokud si nekdo koupi novou TES gamesku, tak k ni ty predchozi dostane jako bonus. Marketing zcela zadarmo.
  • Morrowind byl kdysi u Score, dokonce se všemi datadisky. Takže až si koupím tuhle edici, budu ho mít už třikrát... *1*
  • Co to blábolíš? Ty myslíš, že Morrowind, Oblivion nebo Skyrim někdy vyšel u časáku? A pak ses probudil a měl jsi ruku v nočníku, ne?
  • Bože tak se z toho pomrdej ,že se zeptal *7*
  • To by me zajimalo, jestli to dodaj hratelny a spustitelny na aktualnich OS ... nebot puvodni hry na win 7 rozhodne pustit "naprimo" nelze ... a poustet to na LCD je taky docela utrpeni (precijen, nizky rozliseni na CRT vypada ponekud lip).

    Me osobne ovsem prijde vydavat neco takovyho jako projev naprostyho zoufalstvi ... cekal bych, ze starsi hry dostane jako bonus kazdej kupec. Kupovat si neco takovyho za cenu urcite dvou her ... (nehlede na to, ze to vsechno minimalne nekolikrat vyslo s ruznejam casakama za par fufni)
  • okecat si svůj nazor umis pekne, ovšem souhlasit s tebou nastesti nemusim, a to je dobře:)
    navíc, dohadovat s nekym kdo na Skyrimu rad jen hleda chyby je ztrata casu, takze kybych to za ztratu casu nepovazoval mohl bych tady vypsat sahodlouhej traktat jak to s temi ruinami je, ale radsi si to schovam pro nekoho koho to zajima,a nepouzil by to jen pro další hledani chyb z neznalosti:)
  • Radioaktivni_surikata
    Zajímavý čím? Jsou tam někde dílny, kde by ty svoje úžasný stroje vyráběli? Co jídelny, vždyť museli někde jíst, nebo vařit. Soukromý komnaty? Ani ty blbý hajzlíky. Sorry, ale Dwemerský ruiny ve Skyrimu jsou pro mě zajímavý asi jako chodba na úřadě. Vizuelně se to s Morrowindem sice nedá srovnat, ale dozvědět se tam nedalo skoro nic. Chaotický chodby. Jedinej záchvěv byl v místě, kde byla ta mučící síň. A v těch slavnejch knížkách bylo rovněž kulový. Pár stránek textu v podstatě o ničem. Vypadalo to, jak kdyby je psalo malý dítě, ne nějakej maník co těm ruinám zasvětil život. Encyklopedii jsem nečekal, ale tohle byl slabej odvar. Jediný knížky, který měly ve Skyrimu smysl číst, byly ty historický.
  • Hru som pochopiteľne v dobe releasu prešiel bez módov a bol to super zážitok.
    Dnes, vzhľadom na to, že mám výkonné herné PC, si môžem dovoliť vysoké rozlíšenie textúr, tieňov, rôzne druhy vyhladzovania, enhancementy miest, ciest, vody, fauny, flóry, hmyzu, ksichtov i vlasov, ambientné oklúzie atď.
    Výsledok?
    Subjektívne neexistuje hra, ktorá by bola krajšia. Kombinácia štylizácie a grafickej kvality dosahuje skutočnej next-gen úrovne a dovolím si tvrdiť, že v otvorenom svete s príslušnou grafikou, fyzikou, hrateľnosťou a možnosťami ide vôbec o jedinú next-gen hru (po vymodovaní samozrejme).
    Ad: lol
    Hľadaním módov som strávil dosť času- priebežne som ich počas voľných večerov sťahoval.
    Tri dni mi trvalo, pokiaľ som ich dokázal spojiť do funkčného celku, bez prílišného crashingu a vypadávania textúr.
  • tak sice od Morrowindu kupuju originály (včetně všech datadisků). Ale tohle si prostě koupím jako poctu Areně a Daggerfallu (na které jsem tehdy neměl.... a protože teď na to už mám). :)
  • Zkus se mrknout na eBay, kolik stoji Arena a Daggerfall :)
  • Jo ,staré hry, které se už neprodávají nemají žádnou hodnotu...

    http://www.ebay.com/itm/Nintendo-World-Championships-1990-Nintendo-1990-NES-/141026402492?pt=Video_Games_Games&hash=item20d5d420bc

    http://www.ebay.com/itm/Cheetahmen-II-2-Factory-Sealed-NES-Nintendo/290952270456?rt=nc&_trksid=p2047675.m1851&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D16802%26meid%3D311125920007687471%26pid%3D100005%26prg%3D7926%26rk%3D2%26rkt%3D3%26sd%3D141026761188%26

    Tak určitě.
  • Navic koukam, ze sem ti i psal, ze dole jsou zdroje, jsou tam recenze z ruznejch stranek. Takze jak to je? Ty neumis cist? Nebo ses jen linej?
  • Tak si precti to wiki a dole mas prameny vis? To se tak v lepsich kruzich dela, ze pokud o necem pises tak uvedes prameny, z kterych si cerpal :D A navic pan google neni blabol pan google je moc chytrej a najde ti odpovidajici clanek za mensi dobu nez si vyplodil ten prispevek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit