Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo Redguardu a Battlespire skoda je. A taky je skoda ze Arena a Dagerfall jsou v DOS verzi.Podle me by Bethesde moc práce nedalo aby fungovali na novych systémech a třeba měli vetsi rozliseni.Reedice DOS her je trochu podivna.
  • Dwemer ruiny ve Skyrimu zajimavy jsou, jen o tom musíš něco vedet, cist knizky atd. Navíc prakticky ve všech najdes nejaky odkazy at uz formou ukolu nebo nejakyho dopisu co se v tech ruinách stalo a proc to tam je tak jak to tam je.
    Spis si myslim ze tve hrani je ploche, nikoliv hra.
  • CRYPT
    bomba, tak ja chci link primo na to a ty mi posles wiki a s blabolem o googlu :D ...........
  • Já nemám koupený ani jeden díl, protože nerad se pouštím do nějakých sérii, které mají dlouhou historii a staré díly se špatně schání. Proto je pro mě tato Edice jako dar z nebes, takže až budou prašule(a doufám že do vydání hry budou), tak jdu do toho.
  • To byl byl super, kdyby se lidi složily a koupilo by se mu to. On to pak daroval FC a bylo by to v soutěži jako podepsaná kolekce TES Danem Vávrou! To byl unikát.
  • Inquisitor
    chcípni
  • Díky, už mám předobjednáno!
    Mám na disketách ještě stále funkční save z Areny i Daggerfallu, doufám že to bude kompatibilní, ale mělo by, když píšou že jde o orig v Dosboxu ;)
  • http://en.wikipedia.org/wiki/The_Elder_Scrolls_Travels
    Dole mas zdroje tak to zkoukni.
    A jen tak pro priste... Pan Google ti rad poradi.
  • Pardon, moje chyba. To DPH tam nepatří.
  • Za tuhle cenu to má jeden nejmenovaný český eshop začínající na X a končící na zóna (AJ). Je mi ovšem divné jak se na ní dostali? 60EUR je podle ČNB cca 1560 + dph 21 %. Má někdo vysvětlení?
  • CRYPT
    Ona byla nejaka mobilni miniserie Scrolls ?????? Muze mi nekdo poslat link pls, kde se mrknout na recenzi, nebo kde se to da koupit?
  • Minusko znamena nesouhlasny nazor. Co je na tom nepochopitelneho?
  • povedal by som ze skyrim sice bude na dvd ale bude k nemu aj tak potreba steam, len si clovek usetri stahovanie a bude mat sexi dvd :)
  • Pokud se pamatuji, tak Howard říkal, že to GOTY verze Oblivionu necdali přídavky typu Wizards Tower, Vile Lair atd., protože nechtěl, aby když někdo hraje Oblivion poprvé, na něj hned po útěku ze stok vyskočilo deset tabulek, že mu začal quest ten a ten. Takový člověk by pak byl už totálně zmatený, ještě víc, než člověk na začátku Oblivionu normálně je.

Tato malá DLC vyšla na CD v krabicové verzi Knights of Nine. Jestli budou tady, nevím. Fighters Stronghold myslím nevyšla na CD nikdy, protože vyšla až po krabicovce K of 9.

Elder Scrolls forever!
  • Nevím proč mínuskujete, to nejspíš neměl být hate. Mě to příjde jako zlá předzvěst toho, že se Skyrimem to všechno končí a už pojedou jenom Online Elder Scroll.
  • Samozřejmě že je to zase jen akce, na které chtějí vydělat peníze. Můžu to ale brát i tak, že vyslyšeli fanoušky (a že jich určitě není málo), kteří si takovou edici prostě žádali. Každopádně nevidím důvod proč to označovat za podvod. Každý má svůj vlastní rozum a zvolí si sám zda koupit nebo ne. Fandové a sběratelé nemají co řešit a jistě si to koupí i spousta dalších lidí, kteří prostě chtějí mít jen kompletní edici.
  • Škoda Redguard a Battlespire, Bethesda se za ně možná stydí, ale je to součást Elder Scrolls. Ke Skyrimu jsem si pořád nekoupil datadisky, takže se mi investice do kolekce celkem vyplatí. Elder Scrolls je třeba podpořit všemi způsoby. Bude prima, jestli kolekce bude mít originápní CD/DVD, jako na obrázku. Jen mi dělá starost mapa Morrowindu - chtěl bych takovou tu pěknou se Solstheimem, co byla na západě u GOTY edice, ale nějak ji tam nevidím.

Ideální dárek pro Dana Vávru!
  • No gl při dohravání všech dílu ;)
  • Hele, já třeba mám jen krabicovku Skyrim bez DLC a Oblivion ve sběratelce (digitalní verzi za pár šupu z nějaké akce včetně datadisků), takže pro mě je tohle fajn balení, budu mít všecko pohromadě v jedné krabici a vystavím si to na polici místo stupidních skleniček a porcelánu. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit