Přejít na výpis diskuzí
Bethesda připravila sběratelskou kolekci The Elder Scrolls
2.8.2013 | Adam Homola
122 příspěvků
-
Ja Morrowind hral s prestavkama 2 roky. V ty dobe jsem z toho otevrenyho sveta v takovy grafice byl uplne odvarenej. Tahle hra splnila moje sny.
-
Boha to byla jen taková ochutnávka.Kdo si o tom chce něco zjistit,tak si to určitě najde.Navíc jsem psal,že to taky možná nikdy nevyjde.
-
Jen doufam, ze to nechces vsechno hrat. To bude na par let *1*
-
Svet Elder scrolls ma opravdu nadhernej lore. TEn svet, ta volnost, rasy, architektura, hudba, pribehy VSECHNOO!!
-
Me skyrim celkem zklamal, ale stejne sem ho hral pres 70 hodin, coz je vlastne super a muzu byt rad!
Ne ze by byl skyrim spatnej, ale proste Morrowind je Morrowind *14* Nikdy nezapomeneme... -
Člověk co si stahuje do Skyrimu mody, hledá nové i starší které by se mu zamlouvali jistě strávil mnohem déle než tři dny než se mu skyrim mohl líbit podle toho jak si ho upravil.
Skyrim už je tu nějakou dobu a téměř každej den vznikají nové mody a tim pádem na tim člověk musel minimálně strávit 3 dny :D
Modů jsou tisíce a prohledat je za 3 dny bych řekl nemožné.
Tak co je na tom divného fakt nechápu. -
Tak dobrá cena to je proti konkurenci.Jinak když se srovnají výrobní náklady a prodejní ceny,tak ten rozdíl je obrovský naprosto u VŠEHO.Podobně jsou na tom služby.Ty jsi si asi taky nekoupil pc či telefon za výrobní náklady.
-
Neumíš číst, anebo zcela úmyslně převracíš něčí slova, aby sis mohl zahateovat.
Ne, aby se dala hrát, ale aby byla ta hra co nejlepší. Skyrim se dá hrát úplně v pohodě bez jediného módu, ale lepší je s módy, to je jasné. -
Ty si fakt hloupoučkej. Neřikal, že se nedá hrát jen si jí upravil ke vzoru svému. Běž si hrát třeba Black Ops 2ku, tam se s modama určitě trápit nemusíš. Kdo by přece chtěl nějakou customizaci!
-
Starý hry nemají žádnou hodnotu a proto se už dávno neprodávají? To platí u Areny a DF.
Ale Morrowind a Oblivion se stále prodávají. Obě jsou v GOTY edicích na steamu po 15 E (sleva z obvyklých 20 E). A je jasné, že kdyby se jich po těch 15 Eurech prodávalo moc málo, tak tam budou mít stálou cenu třeba 10 E, nebo 5 E. Takových her je tam spousta a ještě levnějších.
Pokud sečtu steam cenu GOTY edicí MW a OBL a Legendary edice Skyrimu, tak jsem na 70 E. Nebýt slev tak jsem na 80 E (ty jsou na steamu sice často, ale rozhodně ne pořád, takže je na každém, jakou hodnotu zahrne do svého výpočtu). Takže za 60 E to není takový zázrak - ale dostanu za to něco fyzického (hlavně mapy).
Hlavní "podvod" těchto akcí je v tom, že drtivá většina lidí, co si to kupuje, už stejně většinu (nebo nejspíš všechny) těchto her má. Takže si to tihle lidé kupují víceméně jenom z fandovství a pro ten pocit - mám to všechno v jedné sérii. -
Ale notak.. tomuhle bych MERP nikdy neříkal. V Oblivionu byl takový projekt, který svého času vypadal nadějně, ale to už je dávno a dávno to skončilo.
Udělat jeskyni a nazvat to jeskyní ve Středozemi to umí každý modder pracující s CK (CS) pár hodin. *7* -
Máš tam Skyrim (40 euro - Legendary), Morrowind (15 euro), Oblivion (18 euro), 4 mapy, Arenu a Daggerfall a peknou krabici?
Nevim co řešíš, ta cena mi připadá úplně v pohode. -
To pises ciste svoje subjektivni hodnoceni. Pro nejakyho fanouska to muze byt mega bomba za super cenu a bude mit taky pravdu.
-
No jo, zjevně nejsi ani fanoušek, ani sběratel. Co k tomu dodat? To co si napsal, by si mohl napsat úplně o všem.
A nemáš pravdu. Arenu a daggerfall sehnat na orig. nosiči je velmi obtížné a pro sběratele to má tedy svou cenu.
Samozřejmě to nikdo neprodává jako novu hru - je to jasně definovaná SBĚRATELSKÁ edice = určeno fanouškům a sběratelům. Pokud nejsi ani jedno, nechápu, proč tuto nabídku vůbec komentuješ. -
Tak Vávra sám říkal, že by dal Skyrimu 7/10. Jenom asi nesnesl jak je z jeho pohledu vyzdvihován do nebes. A ano, v tom období ťal do živého a rozlítil mnoho v té době zanícených fandů, kteří si možná uvědomovali chyby, ale nechtěli o nich vůbec slyšet.
(moje zkušenosti z této diskuze) -
u skyrimu jsem stravil DESITKY hodin, hra me bavila, ano ma chyby, neni perfektni, treba souboje by mohli byt lepsi atd., ale u me ma hra ucite 10/10, protoze me BAVILA DESITKY HODIN, navic je to hra temer bez konkurence, existuji podobne hry, ale z opravdu velkych a nelinearnich me napada akorat fallout(coz je postapokalypticka hra) a kingdom of amalur reckoning(vybornej soubojev system, doporucuju, ale je to prece jenom trochu neco jineho) pripadne GTA (coz je zase strilecka) a pak samozdrejme predchozi dily
-
"Len 3 dni mi trvalo, kým som ho vyladil, aby som dostal ten najpôsobivejší vizuál a famóznu hrateľnosť."
To musí bejt fakt skvělá hra, když ti tři dny trvá, než ji pomocí neoficiálních doplňků upravíš tak, aby se dala hrát *1* -
Obyčejná recyklace a snaha vymlátit z toho ještě nějaký prachy.
Líbí se mi, jak k tomu někteří lidi přistupují stylem "za 1300 všechny dily + all dlc? To je zadara!" *1*
Není to zadara, je to tvrdě zaplacený. Za 1300 dostanete kus blbýho papíru s výrobní cenou ani ne dolar za balení a hru která se dá nyní koupit okolo 500, zbytek jsou jenom cetky navíc (ty starý hry), který nemají žádnou hodnotu a proto se už dávno neprodávají.
Takhle se vydělává na blbosti lidí a říká se tomu "akce pro fanoušky" - vzít starou hru, nově ji zabalit, dát k tomu bezcennej kus papíru + pár dalších bezcenných her a prodat jako novou hru. -
Super cena.No a kdyby někdy vydali MERP,tak bych si asi ustříkl.I když vzhledem k velikosti bych to viděl tak za pár let jestli vůbec.Navíc tam jsou nějaké problémy kvůli licenci.
http://www.youtube.com/watch?v=T89sCxNziLo -
Je fakt, že 10/10 dostávat neměl. Ale Vávrův článek byl úlet, úsměvný sice, ale pořád úlet. Jako snahu dokázat, že není pravda, že by Skyrim byl naprosto dokonalý, to chápu. A myslím si, že se to zdařilo. Otázka je, jestli opravdu ťal do živého, resp. jestli vůbec do něčeho nebo někoho ťal, protože opravdu fanatických zastánců Skyrimu, kteří jsou ochotni přísahat na jeho naprostou dokonalost, bude málo malinko. Myslím, že většina hráčů bude na výtku typu "nemaj tam záchody" reagovat "no a?". Tak nemaj. Ani klenutý stropy. A smrky nejspíš fakt nevypadaj úplně jako smrky. Nějak jsem si toho nevšímal, když mi kolem uší burácely magické ohnivé koule sesílané inteligentní hominidní ještěrkou. Ovšem taky by mohl přijít nějaký evoluční biolog a prohlásit, že takhle se teda fakt vyvinout nemohla, a že je to na vrácení hry do obchodu, protože je nerealistická. A tak dále. Hra má tisíce vad, pokud se na ni člověk dívá ze správnýho úhlu - ale kdo se tak _opravdu_ chce dívat, když si chce prostě hezky zahrát?