Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    Fakt pěkný, ale 60 euro za to nedám.
  • I když, mozna kecam..mam dojem ze u Knights od the Nine ty mini DLC jsou az na jedno které vyslo az po yvdani Knights.Takze by měli byt i u tehle edice.
  • Aha, tak to jsem nevěděl. Zas o něco chytřejší, dík. *4*
  • jak pro koho, sebestrednost není hezka vlastnost:)
  • krabicove nikdy tyhle male přídavky nevysli, jen digitalne.
  • InfidelBro
    Většina z těch her jsou srajdy, jediný Morrowind je fakt kvalitní RPG zážitek.
  • Bude, ale jedna se o mini přídavky, jako armor na kone, kouzelníkova vez atd.Zadne velke rozsireni tam nechybi.
  • Nechci být rýpavý, ale pokud Oblivion v této edici nabídne DLC Knights of the Nine a Shivering Isles, nebude tam něco chybět? Co jsem vypozoroval z Deluxe GOTY edice na Steamu, ještě je tam něco přihozenýho.
  • No sakra. Sice nejsem nějak velkej fanoušek The Elder Scrolls, ale tohle si asi ujít nenechám. *14*
  • Pravdou je, že jsem Morrowind zkoušel asi před dvěma roky spustit se známým grafickým módem (název jsem zapomněl). Ale nefungovalo to přes všechno možné i nemožné nastavení.
    Celkově hry od Bethesdy jsou nemastné neslané.
    Známý příklad- Fallout 3,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Fallout: New Vegas
  • Mě to bavilo celou dobu, čili záleží na konkrétním člověku, jak mu to sedne. *4*
  • Škoda, že většinu toho už dávno mám... nechce se mi za to platit dvakrát a ty předměty zas tak suprový nejsou.
  • Dívat se na to dá, hraje se to už hůř...
  • Pro mě je to nutnost! Elder scrolls sérii mám velice rád, ale koupený mám pouze Skyrim bez DLC. Za tuhle cenu do toho určitě půjdu :)
  • Morrowind je na tom podobně, těch prvních pár hdin opravdu baví, postupně ale člověk přijde na to, že je většina hry jak přes kopírák
    na druhou stranu jde pořád o slušný nad průměr, ale pokud to člověk hrát nechce, o nic nepřichází
  • (zajímalo by mě, jestli si uvědomuje, že "rádoby vyčpělý vývojář Vávra" znamená něco trochu jiného, než asi myslel *4* )
  • přístup hlupáka s absencí znalosti českého jazyka, prý osvícený
  • Morrowind sem nikdy pořádně nehrál, v té době nebyl dostatečně výkonný comp ani angličtina. Oblivion jsem musel po dvou odehraných hodinách vypnout- vůbec nebavilo. Ve Skyrimu mám nahráno 117 hodin a vím, že toto je pro mne mezní hranice kdy tu hru už nikdy nespustím, velmi dobře jsem se bavil asi 20 hodin v celém spektru průběhu hrací doby. Koupit datadisky- ani omylem. Ten bezcharakterní svět stačil! Nuže nekupuju :D
  • Osviceny
    Nejelepší studio na světě vydává kolekci nejlepších her na světě !!! konečně na toto každý hardcore hráč čekal už roky, moc se těším až si dám maraton a odehraju všechny hry téměř na jeden zátah (3 hodiny denně spaní, hodina denně jídlo a wc) ten kdo si toto nepořídí nemůže si říkat opravdový hráč... Zajímalo by mě, co na to říká ten rádoby vyčpělí vývojář Vávra
  • Vypadá to pěkně, né že ne :) Ale že bych to musel hrát...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit