Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nesmrtelná Trisska. Obdivuju tvou vytrvalost. *1*
  • Srovnávej to s hrama z té doby - tehdy skutečné zjevení. A i dnes je podle mě Morrowind naprosto v pohodě hratelný. Dost questů je tam daleko duchaplnějších než drtivá většina questů v MMORPG hrách. *4*
  • Já jsem velký fanoušek série. A jestli bych si něco s chutí zahrál, tak je to Redguard. Tohle a Battlespire jsem nikdy nehrál (a Battlespire mě ani moc nezajímá).
    A Redguard mne vždy lákal tím, kde se odehrává a co je tam za rasy. Ale tehdy jsem na to neměl HW a později jsem neměl emulační SW pod kterým by se to dalo spustit a ještě později už jsem neměl čas.
    Ale koukám, že Bethesda Arenu nebo Daggerfall občas nějak připomene, ale Redguard jako by neexistoval. Tak snad někdy :-)
  • To je sranda :)
    Akurát som po roku a pol opäť rozohral Skyrim s módmi. Len 3 dni mi trvalo, kým som ho vyladil, aby som dostal ten najpôsobivejší vizuál a famóznu hrateľnosť.
    Výborná séria a parádna cena. Síce Morrowind, Oblivion a Skyrim už mám, ale toto sa musí kúpiť :P
  • Normálně na sběratelské edice kašlu - nezajímají mě. Ale tohle je prostě bomba. To musím mít kor za tu naprosto úžasnou cenu - to je opravdu v podstatě zdarma. Úžasné.
  • hehe,
    spustim hru a mam openworld a postavu ktoru mozem vyvijat. Chcem bojovnika s mecom alebo obojrucnou sekerou. Alebo maga co pusta firebally a vyvolava monstra? Idem na sever alebo na juh, po hlavnej linii alebo sidequesty?
    Lol, vam uz ludia nacisto jebe, ci ste uplne zabudli (zapomnenli) co je hranie RPG.
    Problem je v tom ze Skyrim dostal 10/10 a Vavra spisal svoj pamflet. Potom zacal nekonecny hate.
  • No, ac nejsem fanousek teto serie, tak ta cena je super. Pro lidi co je bavi TES, fakt dobry. Mozna, ze se preci jenom prinutim O nebo S dohrat.
  • A tyto pridavky myslíš ?
    youtu.be/ohjTvkBFXZ8
  • lol za 1300 všechny dily + all dlc? To je zadara!Jsem prekvapen tohle jsem cekal ale ne tak levne
  • Nikde netvrdím, že mimo těch dvaceti hodin euforie, jsem hrál otráveně. Kdyby mě to alespoň trochu nebavilo tak 117 hodin nenahraju ani omylem. Jak jsem psal, teď kdybych to spustil, tak bych hodil šavli. Už toho bylo moc a ta hra je svým způsobem nekonečná.
  • Trochu drahé palivo na opečení špekáčků...
  • Ono když už si člověk hru koupí, tak jí i rád dohraje.Já se třeba ze začátku královsky bavil u Just Cause 2 a potom jsem už jen dohrával mise.Já tedy většinou kupuji jen jednu hru a dokud ji nedohraju nebo se nedostanu dost daleko, ať už ve hře nebo chuti dále pokračovat, tak na další hru nepřecházím.V takovém případě uplyne 100 hodin, že člověk ani neví. *1*
  • "Série The Elder Scrolls je tu s námi už pěknou řádku let."
    V tejto vete je povedane skoro vsetko. Seria ktora sa 19 rokov viacmenej drzi, nejakych pravidiel a lore. Svet zlozeny z Black Marsh, Cyrodiil, Elsweyr, Hammerfell, High Rock, Morrowind, Skyrim, Summerset Isle and Valenwood. V tychto provinciach ziju rasy ako napr. Bretoni, Imprerialski, Nordi, Redguardi, Altemeri, Bosmeri, Dunmeri, Orkovia, Argoniani a Khajiti. V Bethesda si v podstate mozu vymysliet pribeh a zasadit ho niekde do existujucej lokality.
    Genialny system vyvoja postavy, kde sa zlepsuje to co hrac pouziva. Pocas 19 rokov sa vela veci zmeni, zjednoduchsuje sa, hry sa prisposobuju dobe. Ale ked si clovek pusti Skyrim, tak ten odkaz Areny ci Dagerfall tam je.
    Jednoducho povedane. Pri vsetkej ucte, Cd Projekt a Vavra sa musia este k*rva snazit. aby dosiahli nieco podobne.
  • Hm a ja z tohodle dohral akorat Arenu a mraky mesicu stravil s Daggfallem. Nejak mi serie ujela :)
  • "Ve Skyrimu mám nahráno 117 hodin .... velmi dobře jsem se bavil asi 20 hodin v celém spektru průběhu hrací doby." - Tohle mě vždycky zajímalo, proč lidi hrají tak dlouho nějakou hru, když se u ní nebaví... nemyslím jen tebe, ale obecně, není to poprvé co něco takového čtu.

Morrowind mám teď zrovna rozehraný a baví mě maximálně, fakt škoda, že dneska už takové hry nikdo nedělá (hraju to poprvé, takže nostalgie v tom není *4* )
  • Erien
    Už jsem objednal, tohle je skvělá volba pro lidi co nemají ani jeden díl a sbírají krabice. 1300 Kč je super cena, když jen Skyrim stojí se všema DLC cca 900 Kč.
  • V Česku to bude za 1299 :) A to je podle mě za kolekci všech TES her + DLC a 5 map, ještě k tomu v (podle obrázku) krásném balení skvělá cena :)
    Jak to zde tak pročítám, není zde moc těch co mají TES rádi. Třeba pro mě je Skyrim jedna z nejlepších her co jsem hrál.
  • Je to mozny, me jen mate ze na obrazku jsou DVD z GOTY edice a tam fakt ty maly DLC nebyli..jen Knights a Shivering.
  • Knights of the Nine jako "datadisk" a ne jako samotné DLC obsahují i ty ostatní malé balíčky, takže tady by to mělo být celé....
  • Hmm,ale jak koukam na ty obrazky, tak ty dve DVD pro Oblivion vypadaji stejne jako GOTY krabicovka, a tam ty mini DLC nebyli:) Bordel..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit