Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Se nevytahuj *3*
  • MrSanta
    Ono to s těma dýkama ještě pořád jde? Jsem se domníval, že v nějakém patchi změnili rychlost levelí kovářství a teď je to podle ceny produktu?
  • Hanzales
    Hehe, v tom článku "různí Mickové" hned mně napadlo MickTheMage :) A ono Jo :)
  • Overwatch
    Pěkná sbírka... :)
  • Sběratelská edice = zlá předzvěst.
  • Kde jste to u nás našli v předobjednávce za 1299,-kč ???
  • JustinBieber
    Pro panice a gaye skvely darek k Vanocum! To bude navrat do Gayrimu v plne parade.
  • JustinBieber
    Tak to seš pěkná socka
  • Radioaktivni_surikata
    Vávra byl hnidopich, ale spousta těch designovejch chyb dokázala zabít gameplay. Jen k tomu nechtělo přistoupovat s podobným extrémem, jako byl psán článek, a nezabejvat se hajzlíkama. Skyrim je totálně plochá hra, která v ničem neleze do hloubky. Kvantita nad kvalitou. Př. Dwemerský ruiny, to je chaotickej sled uliček, kde je nesmyslně poházeno 10 druhů harampádí a 3 druhy nepřátel. Fakt radost "prozkoumávat vymřelou inteligentní civilizaci". Je to jenom o procházení chodeb a kosení nepřátel. Taky není vyůbec vybalancovanej. Tak schválně, kdo z nás neukoval tisíc železnejch dýk, aby měl nejlepší brnění. A jsou toho spousty a spousty. Je to dobrá hra na odreagování, po většinu času má atmosféru a exploring taky nějakou dobu baví. Mně a nejspíš i spoustu dalších jen mrzí, čím vším hra mohla bejt, kdyby to Bethesda neodflákla jako vždy. Maj spousty zkušeností, peněz, nikdo je nehoní, tak by to podle toho mělo vypadat.

Co se týče týhle edice, tak je pro mě totálně nezajímavá. Myslete si co chcete, ale hrát Morrowind v původní grafice dnes už nebudu. Taky to mohli vyšperkovat, nebo se domluvit s autory některejch lepších modů, dát jim nějakou tu korunu a zapakovat to všechno do jedný instalačky. Na Nexusu je sice všechno, ale už mě vrtání se v těhle věcech přestalo bavit. Dávám přednost odlazený a funkční věci, než všemožnejm modům, zkoumání co se s čím tluče a co je spolu kompatibilní atd. Ale to je typická Bethesda. Krabice je hezká, ale takovejch mám několik a výstavka je plná. Takže nee, tohle si nechte. Podruhý vám za to samý platit nebudu...
  • Skyrim mě sice pořád baví, ale ve srovnání s Morrowindem je na úrovni bahna. Skyrim je taková relativně nenáročná návykovka, ale když má člověk více času a trpělivosti, tak není (z mého pohledu) lepší volby, než Morrowind...
  • Nevíte jestli,Arena bude Cd verze s dabingem a videi nebo flopy bez dabingu??
    Jinak u Skyrimu mam skoro vsechny questy hotove krome dragonborn dlc a 1misc
    v dragon bridge tam to mam bugnute a setstage nepomaha *9* ,prez 100clear dungu.
    85level.
  • Mám dotaz podle obrázku to vypadá že každý díl bude mít samostatné dvd i dlc budou mít dvd ale jak to je se skyrimem?Pokud vím tak u legendary edition je jenom skyrim na dvd a zbylá tři dlc na steamu takže Bethesda nedá dlc ke skyrimu na dvd a bude to jenom dogitálně?Na obrázku vidím jenom jedno dvd skyrim.Pokud někdo víte jak to je napište to sem díky R.
  • Erien
    Určitě chci rozjet skyrim s dlc a rád bych na to hodil mody. :-)
  • Za tvou přecitlivělost opravdu nemůžu.A že ti to přijde urážlivé?No doufám,že to nebudeš chtít řešit soudně.Říkám koho to zajímá,tak si to v klidu najde.A tobě bych doporučil to tak neprožívat. *15*
  • ale hráči i mnoho členů tohoto fora má TES rádo. jen je tu pořád to uřvaná sebranka, co se rozhodla, že bude pořád dokola hatovat TES. myslím, že většina tu TES rádo má.
  • No já zatím za žádný TES neplatil, a hrál jsem zatim jen Skyrim a ten mě dost bavil, takže, určitě skvělé mít tu možnost jako u série Gothic *4*

Lituji že si musel kupovat každý díl za plnou cenu, ale snad tě v těch letech bavili, pokud sis teda něco kupoval a citíš se dotčen *7*

Mlácení prachů ze sběratelů nebo fanatiků, keří to koupí ikdyž mají vše už je něco jiného, to né že bych nesouhlasil *4*
  • hodně špatná ochutnávka, nemyslíš? jeskyně, tma, "goblin" (nachlup stejný jako ty potvory ze Skyrimu) atd. Koukni se na upoutávky skutečného MERPu. *7*

Ve skutečném MERPu jednak byla prezentována obrovská originální krajina - daleko větší než krajina z orig. TES IV. Dále zde byly orig. modely budov včetně domečků hobitů, orig. zbraně (o ně byl spor, mj. tam byl zakopán pes, jak se říká, neboť některé modely byly údajně okopírované z náčrtků modelů z filmů Pán prstenů).

O modifikace jsem se hodně zajímal a příjde mi urážlivé tu tvou ochutnávku pojmenovat jako MERP.
  • Ja si nedavno koupil na gogu Might and Magic 7: for blood and honor. A nahral sem pres 40 hodin ani sem nemrknul :D
  • U Diabla 3 je tento fenomen jeste brutalnejsi. Priklad za vsechny: jeden clovek hodnoti D3 jako "blbost" a ma nahrano 2 000 hodin *8* Nechapu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit