Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • myslim že vim ktery hrad mel vavra na mysli kdyz psal tu kritiku asi windhelm, byl jsem tam a je to fakt hruza, nevim kterej hňup to mohl dizajnovat ty uzky chodby a kovovy ramy
  • Já jsem se právě vrátil docela nakalenej ze školy,takže nevím ale je to první příspěvek ke Skyrimu kde se nevyskytuje Trol.diskuzní Huraaaa třikrát sláva *1* *1*
    Tři dny se radujte (4 dny se radujte!!! Nějaká pohádka od Svěráka ale nepamatuji si přesně jak to bylo *2* )
  • Aha, tak disk je ten problem. To som aj cakal. Ono predsa v zariadeni ako je PS3 bez SCSI a SAS diskov nemoze byt o korektnom fungovani ani reci. A to na rozdiel od pracovnych stanic kde k disku pristupuje xy procesov tu mame az jednu aplikaciu. Najhorsie je, ze hraci si jeden 7200 otackovy SATA disk vymienaju za iny 7200 otackovy SATA disk. A potom to Behesde robi problem.
  • on spíše chtěl poukázat na to, že jsou questy docela osekané. Klasickým příkladem je mágská kolej ve skyrimu vs. cesta k arcimágovi v Oblivionu. Taky si myslím, že měli lépe strukturovat questy v této koleji ve skyrimu. Měli to více rozvinout a dát arcimágovi nějaké povinnosti a možnosti. Celkově jsem spíše zklamán, než nadšen. Bohužel.
  • Morrowind byl král mezi RPG hrami své kategorie. Podle mě ho už nic nepřekoná.
  • Chlape, tohle neobhájíš, protože tato zdnálivě bezvýznamná aférka s chladnými zbraněmi byla od 2K jedna veliká lež (a ne jediná), kterou se jim naštěstí povedlo rychle zamést pod koberec, takže si toho pořádně nikdo nevšimnul ^_^

Zde důkaz: http://www.youtube.com/watch?v=a7fu0NoUY5g#t=4m08s. A kdyby se ti nechtělo dívat, tak je to Denby Grace, Gamespot Interview 2009. Říká že hra chladné zbraně OBSAHUJE. Nemluví neurčitě, nýbrž říká, že je ve hře mají, že jsou součástí melee systému a že jsou super. Takže si můžeš vybrat, buď v této kauze lže Jack nebo Denby, a já říkám že Jack. I když asi "nevinně", prostě to někdo té veřejnosti musel nějak říct a černého Petra dostal on ^_^.
  • smejki
    instant hero 'n awesomeness generátorem je TES už od Oblivionu (samo nemluvím o OOO)
  • Co ten link na steam? stale cekam
  • tohle je reakce na Tanboua dole. Tohle je dementni diskuzni system. Uz sem dejte neco poradneho konecne.
  • Aha, tak to si rikam nekdy tez... ale spis se ji snazim vychutnat... nekdy je pravda, ze se biju do hlavy sem tam....
  • Ty zbrane ve hre nikdy nebyly, nikdy se s nima nepocitalo a nikde je ani nikdo nezminoval. Byla to pouze testovaci data z ranne faze vyvoje. Bohuzel se dostaly do dema, coz byla chyba nekolika jedincu ve firme. Takze vyrok Jacka, ktery pravdepodobne ani netusil, ze takova data existuji, byl pravdivej.
  • Ano ano, máš pravdu. A víš, že taky prohlásil památný výrok?

Koukni na tohle video, píše se rok 2009: http://www.youtube.com/watch?v=w1xHKTM8Obg#t=0m40s . Toto video rok, jeden celý rok veřejně visí na netu a dívají se na něj všichni potenciální kupci Mafie II.

Pak, 2K Games v srpnu 2010 pořádalo na fóru sérii akcí Q&A (ptejte se, odpovídáme), dostal se ke slovu i on Jack, pod přezdívkou 2K_Jack. Někdo se ho zeptal na chladné zbraně, jak vypadají a jestli jsou brutální. Jack napřed cíleně tuto otázku ignoroval. Až se začaly dotazy ohledně chladných zbraní příliš množit, napsal památný post (zde jen překlad):

2K_Jack 08-01-2010, 01:59 PM
    Nikdy nebyly ve hře. To video ukazuje jenom nějaké vývojové prostředí pro testování chladných zbraní. Nemám ponětí kde se vzalo a jak se to dostalo na Internet. Obecně je pravidlo takové, že pokud jste něco neviděli v trailerech nebo oficiálních gameplay videích, tak to ve hře není. Ale na tohle se zeptejte spíše Dana. (2K_Dan, není to don Vávra, jedná se o shodu jmen !!!! )

No a já přihodím objev komunity ihned po vydání dema v létě 2010: http://www.youtube.com/watch?v=SRVjFtReMYU a následnou další moderskou práci, která vedla v zimě 2010 až k velmi zajímavým závěrům: http://www.youtube.com/watch?v=P2xSxYSNfLs. Nezapomeň, chladné zbraně NIKDY nebyly ve hře ^_^
  • owny
    Trochu to upřesním, konzolisti mi nevadí, vadí mi vývojaři, kteří si myslí, že vypuštěním některých prvků a zjednodušením přilákají více příležitosných hráčů - a to asi jo. Tak tyhle příležitostné hráče jsem myslel těmi konzolisty, to ty nejsi.
  • Navic muj prvni prispevek nebyl o herni dobe,ale o tom jak je ta hra pitoma.
  • Mechwarrior_bw
    "jeho úkolem je tlumočit to, co mu k dané věci řeknou právě oni erudovaní pracovníci. To je úkol PR"

no, ono by to bola možno pravda keby ste slovko "tlmočiť" vymenily za slovko "svojsky interpretovať" alebo "reklamne deformovať" - totiž ono to čo víde z PR oddelenia môže byť často v priamom rozpore s "erudovaným vstupom" *1*
  • Na nekterych ledovcich je snih celorocne...
  • kdyz myslis... jeste tam neni snih...
  • Masa-san
    Ale to by dneska už neprošlo, vždyť tam nejsou ani ty staty! *8*
  • Kdyz chcu cumet na hory a na lesy zajedu do Alp na board.. *5*
  • za 90 hodin jsem na lvlu 60 na nejtezsi obtiznosti.. mam projetou pouze Univerzitu a Druziniky - Nebyl jsem v cele zapadni provincii.... je to asi tim, ze neklikam zbesile po mape pri plneni ruznych questu.... to ze ty si buh za 60 hodin, neznamena, ze ostatni taky... Vse je to o pristupu, jakym stylem hrajes...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit