Přejít na výpis diskuzí
Bethesda se vyjadřuje ke zpomalováním Skyrimu na PS3
7.12.2011 | Aleš Smutný
94 příspěvků
-
Mno keď na Vivec drbne ministerstvo pravdy http://www.uesp.net/wiki/Morrowind:Vivec_Ministry , následne vybuchne sopka a rok všetko vyvražďuje popolček, buďme radi, že sa nejaké kúzla zachovali. *3*
-
to je u destruction spellu celkem zasadni, ze uz fireball vypada jak fireball a ne jak cervenej letici orb.. blesky, ze vypadaj jak blesky a ne modrej letici orb.. takhle bych mohl pokracovat..
Co se tyce ostatnich druhu, tak jsem je nikdy nepouzival, ikdyz vim, ze otevirani zamku zrovna ve Skyrimu neni (na druhou stranu si myslim, ze picklock je v S jednodussi)..
Jakym stylem je odlisny trideni? Pokud vim, tak tam je taky zbrane, armor,.. To, ze to rychlejc naklikavas, je fajn, nicmene to na tom nic nemeni. Krom toho, ze musis vylizt z invu, aby ses videl :).. To mas pravdu..
Btw pokud vim, tak s mysi v invu maj problemy jen warez hraci, bracha s tim mel problemy, ja na originalce ne.. A funkcnost inventare vzroste o 200%.. A otaceni predmetu je super :) -
jo, takhle si ty nedodělky ve skyrimu taky tak nějak vysvětluju, aby to zapadlo do mého příběhu. Třeba v Oblivion dalo zabrat odůvodnění, proč nejde proplout kolem Leyawiinu, protože prostě tudy proplout muselo jít, ale Bethesda byla zase líná, pokazila to a proplout tudy nešlo - z původně velikého průplavu udělala bethesda malou kamenitou strouhu. Po více jako roce od vydání tenhle nedodělek opravila modifikace. Díky bohu za moddery!
-
mně teda kouzla v Oblu a ve skyrimu příjdou na chlup stejná až na to, že ve skyrimu jsou trochu osekaná, přibylo pár nový a bezvýznamných (na efekt ale moc pěkných) kouzel a došlo k zásadnímu vylepšení efektů kouzel. Zrovna ty destruction spelly jsou fakt podle mě víceméně totéž (jo, přibyla ta mrazivá šipka a zlepšila se podoba kouzel). Chybí kouzla jako otvírání zámků, vyvolávacích kouzel je málo a tak nějak málo použitelné. Ale ať je to jak chce, nevyrovná si nic pluginu Midas Magic.
Třídění inventáře je odlišné od Oblivionu a to naprosto zásadně. V oblivionu vše tak nějak naklikávám rychleji a nemusím se přepínat z inventáře, abych se podíval, jak má postavička vypadá. V invetáři ve skyrimu mi myš nefunguje a ani mi nefunguje tolik propagované otáčení předmětů. -
ja jsem s magií docela spokojený, treba illusion spelly jsou docela originalni, da se tam provozovat i nekromancie.
-
Vtipek ala Jindra Velky :
A to si ti konzolisti nemužou tu RAMku dokoupit ?BTW ja mam RAMky dost!!
*1* -
pamatuju v Morrowindu jsem prisel do mage guildy a nechteli me prijmout protože jsem nemel nejaký statistiky.
-
Prostě musíme počkat na nějakou obsáhlou modifikace ala Midas spells nebo jak se to jmenovalo v Oblivionu, to byla teprve magie. Ale to začne až v lednu snad vyjde ten editor.
-
Jak už tady někteří řekli přede mnou - Pete Hines je jen PR vořežprut, co se tváří, že řídí celý vývoj. Stejně jako si nedávno stěžoval, že "developing for PC is a headache". Takový mám nejradši - kecají o něčem, co jim někdo jinej řekne a tváří se, že tomu rozumí.
-
Když si dali pevný termín pro všechny platformy už kdovíjak dlouho před dokončením hry tak se holt ani nedalo čekat nic jiného. Navíc to dělá Bethesda vždycky a pokaždé jí to projde, kdyby si lidi tu hru takhle sprasenou nekupovali tak by bethesdě sklaplo a pro příště by to třeba i dodělali. Zahraju si na věštce a napíšu, že další TES ať už se bude jmenovat jakkoliv, dopadne úplně stejně.
-
Kúzla nemôžeš robiť, pretože znalosti spred 200 rokov uchováva iba univerzita a aj to nie všetky, dôsledok výbuchu sopky. Od Morrowindu sa kúzla v TES proste zabúdajú, sleduj napr levitáciu. Mne to aspoň v Skyrime pekne vysvetlili. *3*
-
v Oblivionu byly kouzla jednim slovem bida.. Ackoliv jsem sam za maga hral, tak ze bych mohl mluvit o nejaky extra zabave, se rict neda.. Jeden orb na 1000 zpusobu s ruznyma jmenama a barvickama (mluvim o Destruction spellech).. Diky bohu, ze v Skyrimu jsou kouzla jaka tam jsou..
prehledna tabulka byla fajn..
Jelikoz jsou nordove spis valecnici, tak je tech kouzelniku jen par a jeste k tomu jich je vetsina ve Winterholdu.. Dava smysl a ten jeden v hl. meste taky celkem staci..
A to, ze te nejakej sumar ucil skill, ackoliv jsi byl imba typek, bylo i v Oblivionu..
Co se tyka inventare, tak mi neprijde o moc stupidnejsi nez v Oblivionu.. trideni je stejny, scrollovani taky.. imo je lip resenej ve Skyrimu, pokud ti v nem jde pouzivat mys.. -
Přečti si to ještě jednou a pomalu prosímtebe....
-
Vzhledem k tomu jak navržený je GUI, pochybuju, že přimárně byl Skyrim vyvýjenej pro PC.
-
ale pozor, těch 10/10 si zaslouží *1* *3*
-
Já nevím, ale jsem na tom tak nějak podobně. Nejdříve to bylo nadšení, že skyrim přes některé vady vypadá celkem solidně a že je hratelnost dost dobrá. Pak jsem si ale začal všímat všeho, co bylo v Oblivionu a ze záhadných důvodů není ve Skyrimu. Vadí mí to tolik, že nějak nejsem schopen to pořádně hrát dál.
Např.: První postavy vždycky hraju za mága. Je pro mě záhadou, proč nemohu ve skyrimu dělat vlastní kozla. Tohle se mi v Oblivionu moc líbilo. Proč je questová linie směrem k arcimágovi tak strašně osekaná a krátká? Vždyť já se stal arcimágem prakticky hned a neuměl jsem přitom vůbec nic. Opět lépe řešeno v Oblivionu. Proč se nemohu podívat na přehlednou tabulku, co vše jsem ve hře dokázal, jaká byla v Oblivionu (viz erby a tituly z oblivionu)? Kam se vytratila spousta kouzel z Oblivionu? Proč je tak málo učitelů magie a proč má nějaký magický student učit arcimága kouzla? A takhle bych mohl dál pokračovat. Ani nemluvím o stupidním inventáři. *1* -
Hmm ja, ako skalny fanušik serie musim uznať, že to bola prasačina od Bhetesdy vydavať hru v tomto stave na PS3 a teraz sa tvariť že o tom nevedeli-prd makovy a tento članok to len dokazuje.
Tento engine nie je priprveny napriklad ani na lepšie textury-naťahal som si ich namraky, vyzera to božsky, ale musim davať FIX pretože hra pada-uvidime ako nam to dopadne *1* -
Stejně jako zamrzávání na PC když přecházíte z oblasti do oblasti (někdy i každé 2 minuty). Na Nexusu jsem sehnal mod, který to opravil.
-
Možná příští patch znova přejmenuje engine a znova budou čekat jestli se nestane zázrak *1*
-
Fajn, až tenhle mod zvládnou zpřístupnit i na PS3 bude po problémech.