Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jason_dinAlt
    Jak to říkal Forest Gump? Pro hlupáka je každý hloupý? ;o)
  • Jason_dinAlt
    Po zkušenostech s vydáním několika předchozích MMO jsem velmi skeptický. Člověk vždy čeká s novou hrou něco nového, ale za pár hodin zjistí, že jde více či méně o stejný (již ohraný, okoukaný) mechanizmus, na který byl dosud zvyklý, a nic zásadně nového není.
    Takže hořet nedočkavostí jako dříve a vysnívání si svojí ideální hry už rozhodně nebudu. Počkám si na recenze a mohu být nakonec pak jen příjemně překvapen ;o)
    Máte to taky tak?
  • Do 1/2 roku je to f2p ... a do 3 mesicu se bude vsude psat, jakej je to ekonomickej propadak ... do 14ti dnu budou hraci na max lv a nebudou mit co hrat.
  • Hele spamere, co mi das za klik?
  • jo..měl dostat 11/11;)
  • Super hra byl morrowind jako vrchol TES serie, doufam ze tohle nebude hrebik do rakve.
  • Presne, a jestli hodnoti kvalitu podle tohodle videa tak uprimnou soustrast.. ve me to video vyvolalo negativni reakci.. *9*
  • Hm to dobyvani vypada dobre? Videl jsem zatim jen nascriptovany postavy, ktere bojuji presne podle toho jak to sepsali. Nikdy to takhle nefunguje a postavy nebojuji vzdy jedna proti jedny.. Bohuzel ve vetsine MMO je neskutecnej bordel a co se tyce dobyvani, tak takoveto dobyvani bylo uz v Lineage II a nebo v soucasnosti Guild Wars 2.

Osobne me tohle video moc neoslovilo, spis to ve me vyvolalo negativni reakce. Jako fanda TES se strasne moc bojim, ze tohle bude takovy hrebicek do rakvicky.. Dost me to pripomina v soucasne dobe Neverwinter Online..
  • ...Archeage...
  • Zase ruku na srdce, kdo u nějaké F2P hry najednou investoval oněch cca 50 EU? Spíš se mnoho lidí snaží hrát co nejlevněji (nejlépe zadarmo), ale štve je, jak na ně všude řve "kup si mě za pár "zlaťáků" nebo když na ně všude vyskakuje, co nemůžou, protože by museli zaplatit. Ale opravdu to pak kazí pocit ze hry, když u každého itemu nebo i questu máš cenovku, a jen v duchu přepočítáváš na reálné peníze. Pro mě je B2P nejlepší model, prostě hru koupím a hraji, pokud je hra dobrá a je o ni zájem, zmůže se na 1 - 2 kvalitní DLC ročně, což jí zaplatí další provoz. Když si DLC nekoupím, mám stále to, co jsem si zaplatil.
  • Opravdu dobré pvp se dá udělat jen bojem v arénách 1v1. Mass pvp je jen zerg vs zerg. Kdyby tam aspoň dali nějaké taktické možnosti typu různé značky na mapy pro velitele jednotlivých jednotek apod. Třeba tohle mi v www v GW2 hodně chybělo.
  • Na hodnocení kvality hry je brzo. *3*
  • No jo, členové toho fora mají úžasnou schopnost vycítit idiota a možná právě proto se ti tam nelíbilo. *3*
  • Jedno z mála MMO, kde budou chybět asijské úchylnosti typu polonahé bojovnice s růžovými copy a obřím mečem, anebo grafika jak pro děti do 10 let věku. To je určitě velkou výhodou. Koncept hry je ale klasickým MMO bez nějakých výraznějších inovací. Na skutečně nová MMO si počkáme ještě opravdu dlouho.
  • Relevantní odpověď příjde tak měsíc po spuštění hry. Tehdy se ukáže, zda-li má smysl to platit.
  • Špatně si ho pochopil. Ty si měsíčně zaplatíš za hraní a pak bys tedy měl hrát, aby si nevyhazoval prachy z okna. Bohužel si člověk musí platit, ať má čas, nebo nemá čas a málokdo dopředu ví, jak na tom s časem bude, proto jsou z mého pohledu měsíční poplatky špatné. Já bych si raději platil za čas strávený ve hře a nikoli za čas, který může ve hře strávit bez ohledu na to, jestli hraju nebo ne.
  • Nebo taky Black desert vypadá docela zajímavě... Tam tvrdí, že to bude mít singleplayerové prvky...
  • V Planetside 2 F2P funguje velmi dobře. Já být tebou bych takhle negeneralizoval. Měsíční poplatky nejsou zárukou kvality. Bohužel.
  • Skyrim je, pokud vím, nejúspěšnější díl série. A když to tak vezmu a počítám i modifikace, zdá se mi také nejlepším dílem série, i když naprosto souhlasím s tím, co onehdá psal Vávra.
  • Big_Pete
    v e.scrollech (teda poslednich trech, predchozi sem nehral) mel ork vzdycky specialku ktera nak boostovala DPS+ backstaby s dykama co kritujou maj v "kazdy hre" top DPS, no a kdyz to spojis, tak si doma.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit