Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Těším se hodně. Rád sleduju herní katastrofy v akci. Hlavně jejich fanboye trpící Stockholmským syndromem, kteří se hroutí na fórech pod náporem výčtů chyb v dané hře. Vidím, že tady na Games.cz se už pár takových duší rýsuje. S TESO ještě bude sranda.
  • MrSanta
    Ork a dýky a stealth? Co je to, u všech všudy, za zhowadilost? Pořádné obouručák a hrrrr na ně *1*
  • Kristova noho ten DATUM ZASE, jak u skyrimu. Zas z toho vyleze uspechana zabugovana blbost jen aby stihli marketacky stanovejej datum.

ZALEZ BETHESDO
  • 13e nieje vela pre tych co pritom mozu presediet cele dni, pre tych co na to maju cas par hodin cez vykend su to skoro vyhodene prachy. Preto som uz teraz za system B2P ala SecWorld/ GW2.
  • Nevím, ale zase 3A hra stojí cca 50 EU, takže za cca 4 měsíce hraní utratíte cenu nové 3A hry. Proč to raději neudělat jako u SimCity - to je také online. Prostě koupíte za 1200 plnou hru a pak se kupují dodatky třeba po 20 - 30 EU, koupí si je ten, kdo je chce. Tarif je u PC her podle mě kravina
  • Vrook
    Tak přesně proto nehraju MMOčka.
  • nekromant33
    -_- možná proto radši hraju pve, aby si na mě nikdo nehonil triko
  • Ronox
    Pokud to nedopadne jako TOR a budou mít dostatek end contentu, tak to je v pohodě.
  • Ronox
    Zenimax Online někdy řekl, že bude dělat jen single?
  • Nic osviezujuce tam nevidim, dalsie mmo , dalsi grind, dalsie zabijanie casu 7000 hod treba nahrat kvoli par bodom do defense a ides.... ako.... mna by zaujimalo kedy mmo prebehne nejakou evoluciou ,
  • Paráda:-)
  • Bezna cena,podstatne lepsi jak P2W model.
    Navic se na jejich webu hlasovalo o tom,jestli to ma byt bez mesicnich poplatku F2P nebo s mesicnimi poplatky a skoro 95% bylo pro mesicni poplatky.
    F2P je priserny model,jen to ruinuje kvalitni hry a hned se z toho stava P2W.
    To poznal kazdy kdo hral WOW a pak zkusil jiny mmo s F2P.
  • Big_Pete
    hmm, klasika wow model
  • Big_Pete
    nabehne na nej muj orsimer rogue na dyky, posle ti detekci stealthu, paralyzy, tezky critical backstaby a pudes prdet.
  • nekromant33
    Pokud bude minimum technických problémů a pravidelný a relativně častý vydávání balance a content patchů tak jo.
  • Cena je 13 EU měsíčně, připadá vám to přiměřené?
  • Asharak
    Jo až teď mě to došlo, Skyrim určitě dostal body navíc za to, že vyšel 11/11/11 *15*
    No každopádně tohle datum taky ujde.
  • nemam zajem. Kde jsou ty reci, ze budou verny singlu
  • nekromant33
    můj bosmer stealth archer už se nemůže dočkat
  • Na moje narozeniny... mohli by mi hru poslat zadarmo... a k tomu něco na čem bych to rozjel :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit