Přejít na výpis diskuzí
Bethesda spustí Elder Scrolls Online v dubnu příštího roku
11.12.2013 | Aleš Smutný
82 příspěvků
-
Na všech těch mmo trailerech vypadají ty pvp bitky tak šťavnatě a filmově. Ale skutečnost je vždycky jen o tom co nejvíc ownit. Žádné taktiky typu warrioři zakrytí želvou ze štítů doprovázející beranidla k branám a hradbám posetými lučišníky, jízda najíždějící do řad vojáků atd. Ale kdo o to stojí no *9*
-
Pro ty z vás, kteří se chcete něco více dovědět o Elder scrolls online: tak český fan web zde: http://elderscrolls-online.cz/
-
-
Hele spamere, co mi das za klik?
-
-
sušenku
-
-
to je ale hrozna stranka.. a to forum.. jako deti..
-
-
Pravda. Je to tam hrozný. Všichni se tam jen hádají. Člověk se tam zeptá na nějakou věc a hned ho všichni (včetně moderátorů) hatujou. Nechutný...
-
-
No jo, členové toho fora mají úžasnou schopnost vycítit idiota a možná právě proto se ti tam nelíbilo. *3*
-
-
Jak to říkal Forest Gump? Pro hlupáka je každý hloupý? ;o)
-
-
tak urcite.. *1*
-
-
-
-
Že je ten komentátor traileru Outsider z Dishonored?
-
lehká parodie na gW 2 :/
-
-
Přesně. Všechna MMO, co vyjdou po GW2 jsou parodie na GW2. GW2 vyšlo až po WoW, takže GW2 je pardie na WoW? V tomhle srovnávání fakt nevidím logiku...
-
-
Z.Z jasne action bar atd je vsude stejny ale nemyslis ze to patri k mmo? me to prijde jako treba u fps kde strilis leve tlacitko menis strelbu prave, eckem otvejras dvere a f pouzivas predmety. podle me to v ovladani neni a TSWO a wow jsou opravdu jine hry a pokud je soudis jen dle podobneho ovladani je to spatne. chapu ze jsou stejne to mas pravdu ale poskytuji absolutne jiny zazitek ze hry a ovladani maji zanry v hrach vetsinou podobne od simulatoru po strategie.
zrovna u elderu mi prijde ze ten pohled z prvni osoby poskytne neco jineho co by te mohlo zaujmout ale uvidime jak to nakonec bude. me osobne action bar nevadi pokud ma nejaky smysl tzn ne ze jen mackas tlacita ale kombinujes cekas na docerpani a treba mas i nejake nove kdyz vezmes jinou zbran atd.. urcite jde s timhle systemem co je treba ve wow udelat hodne ale lidi nechteji moc slozite hry viz TSWO vem si je to pomerne narocna hra hadanky jsou tam typu ze jdes na googl a hledas nejaky obraz nebo tezsi mise kde se ucis morseovku. lidi chteji jen klikat bohuzel.
ja treba wow hraju ale to proto abych u toho vypl jen klikam a odpocinu si od prace. v EVE uz se musi myslet furt neco predelavas a do toho si pises s fajn lidma:) -
A o čem to bude ? :)
-
-
O ničem *1*
-
-
To dobýjanie vyzerá dobré, ale pokial to nebude vo forme battlegroundu, alebo proste eventu, tak sa to v takejto velkolepej forme bude konať tak raz na začiatku a potom sa budu medzi sebou sekať 10 vs 10 guildy v neepických bitkách.
Ale inač sa rozhodne teším a dátum už je vo všetkých elektronických kalendároch čo mám po ruke -
-
Hm to dobyvani vypada dobre? Videl jsem zatim jen nascriptovany postavy, ktere bojuji presne podle toho jak to sepsali. Nikdy to takhle nefunguje a postavy nebojuji vzdy jedna proti jedny.. Bohuzel ve vetsine MMO je neskutecnej bordel a co se tyce dobyvani, tak takoveto dobyvani bylo uz v Lineage II a nebo v soucasnosti Guild Wars 2.
Osobne me tohle video moc neoslovilo, spis to ve me vyvolalo negativni reakce. Jako fanda TES se strasne moc bojim, ze tohle bude takovy hrebicek do rakvicky.. Dost me to pripomina v soucasne dobe Neverwinter Online..
-
-
nemam zajem. Kde jsou ty reci, ze budou verny singlu
-
-
Zenimax Online někdy řekl, že bude dělat jen single?
-
-
To mass PVP bude ešte väčší lag fest ako WvW v GW2 a nový LineageII . Je to vidieť u len z toho, že ani oficiálne video nevedia spraviť bez toho, aby tie postavičky lagovali.
-
-
Opravdu dobré pvp se dá udělat jen bojem v arénách 1v1. Mass pvp je jen zerg vs zerg. Kdyby tam aspoň dali nějaké taktické možnosti typu různé značky na mapy pro velitele jednotlivých jednotek apod. Třeba tohle mi v www v GW2 hodně chybělo.
-
-
Kristova noho ten DATUM ZASE, jak u skyrimu. Zas z toho vyleze uspechana zabugovana blbost jen aby stihli marketacky stanovejej datum.
ZALEZ BETHESDO -
-
Skyrim je, pokud vím, nejúspěšnější díl série. A když to tak vezmu a počítám i modifikace, zdá se mi také nejlepším dílem série, i když naprosto souhlasím s tím, co onehdá psal Vávra.
-